Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BędęWdzięcznaZaJakąkolwiekOpin

MATURA Dla Dorosłych Jak???

Polecane posty

Może ktoś będzie umiał mi pomóc Skończyłam Liceum Dla Dorosłych w 2008 roku czy obowiązuje mnie nowa matura gdzie matematyka jest obowiązkowa??

obowiązuje cie matura bez matematyki jeśli zaraz po ukończeniu szkoły ją zdawałaś

tzn??? nie zdawałam w tamtym roku matury, czyli w 2008, i chciałam teraz jak najszybciej już ją zdać:( bardzo mi zależy żeby pisać jeszcze tą maturę która była, jak chodziłam do tej szkoły to wszyscy nastawieni byli na obowiązkowy język polski, angielki albo niemiecki i trzeci przedmiot każdy mógł sobie wybrać, ale nikt nic nie wspominał o matematyce:(( Czy mam szanse nie pisać matury gdzie jest obowiązkowa matematyka?

szkoda:( bo zależało mi bardzo żeby tej matematyki jednak nie pisać:( pisałam do kuratorium oświaty, ale już miesiąc czekam i żadnej odpowiedzi:(

Gość Sabiiiinna
no to bez sens jak konczyłas szkołe w 2008 a masz pisac mate obowiązkowo,

Gość ROBERT__28
ja tez był bym wdzięczny za odp, sam chcę pisać maturę. itak samo jak ty ukończyłem liceum dla dorosłych.

Gość wszystko wiedzący
tutaj wam nie pomogą.

Gość a to nie jest tak ze zdaje sie
mature takim systemem jakim sie uonczylo szkole? bylam ostatnim rocznikiem zdajcym stara mature, znajomy zdawal w szkole wiczorowej rok pozniej i zdawal rowniez stara gdyz powiedziano im w szkole, ze konczyli starym systemem i dlatego nie moga wymagac od nich czegos innego.

wiesz i o to mi chodzi, :( uczyłam sie na innych zasadach niż teraz obecni licealiści, i co mam pisac podstawową matematykę... Oni już są uczeni pod tym naciskiem na ten przedmiot bo będzie obowiązkowy na maturze, a u nas nie było tego, duży nacisk był na polski i obcy,