Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffffffffffffffffffffff

Na obcasach na lotnisko? Tzn wyjazd? Problem

Polecane posty

Jako ze od lat moje podstawowe obuwie, to czolenka na słupkowym grubym obcasie-zastanawiam sie czy pasuje w takim obuwiu gdzies leciec? Oczywiscie na sam wyjazd biore praktycznie same japonki/sandaly;) jednak zastanawia mnie to..poniewaz jak lecialam 2 lata temu to moje buty"pikaly" na bramce.. Musialam je zdjac itd;) Z drugiej strony..czy takie obuwie nie wyglada smiesznie jesli chodzi o lotnisko i sam wylot?:) Wiem, ze pytanie na poziomie gimnazjalistki:D ale dla mnie to problem;)

a ja Cię rozumiem, nie cierpię butów bez obcasów, jedynymi jakie lubię są właśnie japonki i zawsze mam problem z obuwiem wydaje mi się że niewysoki słupek będzie ok, to nie 10cm cieniutka szpila

Gość fhsn
a co ma obcas do lotu? :o nie jarze :o

widac, ze czesto nie latasz, ajak tak,t o chyba z jakis wiosek :O tyle kobiet lata w butach na obcasach, to nie zalezy od tego, czy dobrze, czy zle to wyglada :O tylko od tego, czy tobie wygodnie podrozowac kilka godzin na obcasach, mi sie kilka razy zdarzylo na wyzszych obcasach pozdrozowac, ale ogolnie wole nizszy, tak 3-4cm - dla wygody! a buty na bramce zdejmuje sie bardzo czesto, niekoniecznie szpilki, nawet plaskie obuwie widzialam zdejmowali ludziska :P

Gość ekspert do lotnictwa
w razie katastrofy, trzeba miec lepsze obuwie, zeby bylo latwiej uciekac ale statystycznie patrzac, to kartastrofa Ci nie grozi, wiec nie przejmuj sie i lec w szpilkach

Chodzi mi raczej o to.. ze duzo ludzi mowi"o boze w obcasach do samolotu" badz co badz.. nie zalezy mi na opini "jakis" ludzi.. no ale mimo wszytsko jestem ciekawa waszych opini;) Ja jestem tak przyzwyczajona do obcasow, ze jak pochodze pare godzin w sandalch to zwyczajnie bolą mnie łydki:O

Latalam w zyciu okolo 10 razy;););) tylko pamietam jak ostatnio musialam buty zdejmowac, bo mi pikaly, gosciu je do reki wzial i wogole haha:P Myslalam ze to wlasnie tylko obcasy tak maja;););)

Gość gruszkakula
Obcasy do pikania nic nie mają, w zeszłym roku musiałam zdejmować swoje zimowe trapery, wiem też, że na glany pika (bo blacha w środku...) Myślę, że leć w jakich się najwygodniej czujesz. W trakcie dłuższego lotu i tak powinnaś buty zdjąć i poruszać stopami.

Szukasz szarych butów idealnie pasujących do sukienki? A może skusisz się na model w szarym kolorze na niskim obcasie? Obejrzyj model Marco 0312! Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.