Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glowapelnamysli

głupie sny- pytanie do kobiet co były i są w ciąży

Polecane posty

witam, mam pytanie do was mamy i przyszle mamy. jestem w 11 tyg ciazy, pierwsza niestety obumarla w 10 tyg.wg w 8tyg. od samego poczatku ciazy mam glupie sny ...nigdy takich przerazajacych snow nie mialam...ciagle snia mi sie jakies trupy, ksieza i to ze poronilam mam juz tego dosyc...dzisiaj snilo mi sie ze bylam u spowiedzi i od ksiedza dostalam karteczke, tak byl napisany jakis wiersz ale zapamietalam tylko koncowke: dziecko bedzie , ale łzy tez beda plynac..." moze to glupie ze sie zamartwiam glupimi snami ale dzisiejszy sen naprawde mnie przestraszyl:(zawszez rana wstaje zaniepokojona.... czy wy tez tak mialyscie?? czy wy w ciazy tez tak okropnie sie balyscie o swoje malenstwo ze mozecie je stracic??

ja na szczescie nie mialam przezyc takich jak Ty, czyli nei poronilam, ale 2 razy bylam w ciazy i przy kazdej ciazy dreczyly mnie sny, ze rodzi mi sie obce dziecko, ze martwe, poza tym wlasnie jakies takie niby prorocze, czyli wlasnie jakis ksiadz czy obcy czlowiek porywajacy moje dziecko zaraz po porodzie, mysle ze to normalne, moje kolezanki mialy podobnie a wszystko jest ok. Powodzenia i szcescia zycze

sny to podobno wyswietlenie naszej podswiadomosci, wiec jesli sie zamartwiasz, a na pewno tak jest... i ja tak mialam, to wtedy drecza nas takie koszmary

lepiej skup sie na tym ze jest dobrze i naciesz sie ciaża, po prostu zyj z brzuszkiem w wielkiej symbiozie, delektuj sie tym a nei zamartwiaj, bo zamartwianie sie dopiero moze miec zly wplyw, a to niepotrzebne. Na pewno wszystko jest i bedzie ok.. wiele zdrówka

nie ma sprawy, wiem co przezywasz, bo ja przy pierwszej ciazy i przy takich ssnach na glowe dostawalam, niemal w te sny zaczelam wierzyc, przy drugiej stwierdzilam ze jest ok

piccolo masz racje , powinnam sie cieszyc a nie sie zamartwiac:) teraz juz wiem ze nie tylko ja tak mam i jestem spokojniejsza...do tej pory ciazgle mialam w glowie ta wizje ze snu ze trzymam ta karteczke i czytam te okropne slowa... dziekuje za odp 🌼