Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjsdhf

Jaki krem pod makijaż

Polecane posty

Gość hjsdhf

Wpisujcie jakie kremy stosujecie pod makijaż aby podklad sie dobrze rozprowadzal , tylko takie ktore NIE ZAPYCHAJA , raczej jakies matujace, dodam ze interesuja mnie kosmetyki dla cery mlodej ze sklonnoscia do wypryskow. P.S. Czy tzw. kremy beztluszczowe nadaja sie pod makijaz???

ja mam cere mieszana - strefa T i od jakiegos czasu uzywam kremu oliwkowego ziaja. dobrze nawilza i zostawia lekki tlusty film na skorze i o dziwo nie powoduje ze cera przetluszcza mi sie bardziej. teraz makijaz wytrzymuje bardzo dlugo bez poprawek, nawet w strefie T sie tak nie swiece.

Gość hjsdhf
Niestety dla mnie oliwkowy zuaji nie sprawdzil sie, podobnie jak ogorkowy, szukam dalej :(

Gość czikitita
a nowa nivea upiekszajaca czy cos tam.... fajny kremik lekki szybko sie wchlania i buzka ladnie wyglada

Gość hjsdhf
a moze ktos sie wypoeiw na temat takiej bazy pod makijaz - Ziaja, TinTin, Beztłuszczowy krem antybakteryjny, zastanawiam sie czy na tym da sie rozprowadzic podklad ???

Gość hjsdhf
ogolnie jak to jest z tymi beztluszczowymi do mi sie wydaje ze nie nadaja sie pod makijaz

Gość moze sie ktos jeszcze wypowie

Gość w góre

Gość lkqwfjhqfijfqe99
przetestowałam juz chyba z tysiac kremów na rynku. ale teraz trafiłam na lilputz:) krem dla ksiezniczek w rosmannie i jest idealny:) kosztuje 5 zł:P skusilam sie na niego bo ma swietne opinie na wizaz.pl

Gość gość
Poszukuję kremu do twarzy, który będzie można stosować pod makijaż. Interesuje mnie taki do każdego typu cery, o lekkiej konsystencji.

Gość gosiex
Sprawdź krem q-mimetyczny od http://votrebeaute.com.pl/ . Spełnia on wszystkie funkcje, których poszukujesz. Naprawdę cudownie wpływa na moją suchą cerę, dzięki czemu zaczynam czuć się coraz pewniej i kobieco. No i zaczęłam się porządniej malować. :)

tylko nie ziaja, staraj się dobrać krem który ma większość naturalnych składników :)

Gość gość
serum węglowe z bielendy świetnie sprawdza się pod podkład, dla osob które maja wieczny problem ze świecącą się cera

Gość gość
ja krem ma z vivhy, ale staram sie nakładac baze nawilżajaca pod podkład wtedy pieknie trzyma sie na twarzy i nie robia sie suche skórki, baze mam z glow essence z bielendy w rozowym kolorze

Gość nora888
a próbowałaś kremów z naturalnych składników? jakiś czas temu na skin79 kupiłam krem nawilżający magic return czy jakoś tak i makijaż fajnie się na nim trzyma a przede wszystkim podkład mi się nie zcina jak po zwykłych kremach nawilżających

Gość biba654
ja mam benton ze śluzem ślimaka, jest lekki dzięki czemu łatwo się rozprowadza a buzia jest po nim taka delikatna i wygładzona no i nie mam po nim żadnych podrażnień

Gość gość
jesli matujący i do cery tłustej skłonnej do tradziku to sprobuj krem z aktywnym węglem z carbon detox

Gość gość
gość dziś Z aktywnym spamerskim góownem co najwyżej. :O

Gość gość
a po co te ataki ? czy komuś nie może po prostu przypasować ten krem ? stosowałaś, że wiesz, że jest gównem czy jak ?