Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orth

On z inną w łóżku - czy opamiętanie w trakcie robi jakąkolwiek różnicę?

Polecane posty

Gość orth

W jednym z tematów znalazłem taką oto wypowiedź, która dała mi trochę do myślenia: "Nie porownujcie seksu faceta do fizjologii bo to oszukiwanie sie przed i w trakcie stosunku z inna maja mase czasu zeby pomyslec o zonie i o tym ze ja skrzywdza i robia swinstwo." Hmm to ja jestem ciekaw, co wy, kobiety, powiedziałybyście na to, gdyby w pewnej chwili (może nie w trakcie stosunku, bo tu chyba różnicy już nie ma kompletnie żadnej:/) np. gdy zaczęli sięgać pod pod ostatnie warstwy odzieży, on powiedział STOP, wstał i wyszedł? W końcu niby to zdrada. A ciekaw jestem, bo czytałem sporo takich historii, a NIGDZIE nie znalazłem takiej, gdzie się opamiętał/a w pewnym momencie i ruszył mózgiem, a nie kroczem;) Coś mi się wydaje, że to chyba marne pocieszenie jednak. Są historie spod znaku: "Czy namiętny pocałunek to zdrada", ale tam na pocałunku mogło się skończyć, bo ona na więcej nie chciała pozwolić, albo było to wśród ludzi itp itd.

hehe- dokładnie tak. Ja notorycznie opamiętuje sie w ostatniej chwili- tzn. nie strzelam do środka, tylko np. na brzuch, na cycki...To chyba nie zdrada, co?

Gość ja mam trzyliterowe
FACECI!!!!!!!!!!ZA TO WAS KOCHAM!!!