Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maaaaaaalaaaaaaaa

Co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość maaaaaaalaaaaaaaa

Miłość? .. Po sto razy pytam .. Czym ona jest? Dla kogo coś znaczy ? Gdy już ją dostaniesz - to tracisz.. Jak można stracić dar najdroższy? Jak można nie docenić tego najtrwalszego głazu? Cóż to za uczucie? - ..gdy milion pytań.. ..a żadnych odpowiedzi nie ma! To "ściema" !! - wykrzykniesz oburzony.. Gdybyś choć raz.. poczuł jak Ja.. Jak ja czuję poranek ..gdy wstaję rano czuję Twój zapach.. ..gdy sięgam po wodę - czuję Ciebie.. gdzie jesteś? Mój ideale !! Szukam Cię stale.. Podąrzam wytrwale.. ale?! .. znaleźć nie mogę.. Gubię tę drogę.. Szukam od nowa.. ..buduje ..rozbijam ..buduje ..rozbijam Śmiale zadaję pytanie, Choć wiem, że odpowiedzi nie ułyszę.. ..w tę cisze ..świat się kołyszę ..słyszę.. Twój szept.. ..widzę.. Twój cień.. ..biegnę ..jestem blisko ..tracę wszystko Od nowa ..buduje ..rozbijam budujesz? rozbijasz? Oko już sił nie ma, aby patrzeć na to, co robimy.. walczymy? giniemy.. walczymy? żyjemy? .. Usta bez słów stale Pogrążone w tej amnezji.. ..finezji.. ..nie dźwięcznej hipokrezji.. nie widzisz? ..a jednak.. Miłość? .. Nie Istnieje? .. To czemu kochasz? .. To nie sen .. To naprawdę się dzieje ..

Gość maaaaaaalaaaaaaaa
moja, moja.. dosyć stare, jakieś 4 lata temu to napisałam.. teraz przeglądam kompa i proszę.. miałam wene twórczą za młodości :)

Gość szczerze mówiąc kiepski

Gość podążam
dążyć