Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zolta stokrotka

niedoczynnosc tarczycy-branie hormonow, a ciaza w ktorej moge byc!!!???

Polecane posty

Gość zolta stokrotka

co robic??? prawdopodobnie moge byc w ciazy, a biore letrox 50 na iedoczynnosc tarczycy, mma lekka, od 2 miesiecy, do zaplodnienia moglo dojsc w ten wtorek.. tak pytam, bo boje sie ... bo te hormony biore na czco, czy one moga zle wpplywac na ciaze gdyby sie pojawila ????? prosze o pomocne wypowiedzi... jestem z dala od domu, w tyg mam miec pobranie krwi, ale co zrobic z tymi tabletkami ??? dodam ze niedoczynnosc mma naprawde lekka, a lekarka przepisala mi dosc wysokadawke hormonow tak by szybciej tsh spadlo, czyli letrox 50

Gość zolta stokrotka
wlasnie przeczytalam na ulotce opakowania letroxu 50, ze w ciazy nalezy nieprzerwanie zazywac hormony, tylko ze ja sie martwie, ze mam za duza dawke tego hormonu, wszyscy sie dziwili, ze taka duza, a TSH mma minimalnie podniesione, poczatkowo bralam 1/5 tabletki, a potem jak zlecila lekarka cala ( czulam sie bardziej nerwowa zla ) i boje sie ze moge go przedwakowac, w sumie lekarz wie lepiej, chce zapobiec szybko onbizyc moje TSH, wlasnie 2 miesiace mijaja, i bede robic kolejne tsh, wiec mozna brac te hormony, ale by ich nie przekroczyc, obawiam sie ze mam za silne :((( i ta ciaza, w ktorej moge byc...