Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arleta M

Kiedy nastapi splata raty kredytu?

Polecane posty

Niedawno zaciagnelam kredyt, wiec sie nie orientuje za bardzo. Stad moje pytanie. Potracaja mi kazdego 01 dnia miesiaca, ale jutro jest sobota, a moja wyplata wplynie na konto dopiero w poniedzialek, czy bank mi ratę potraci jutro czy w poniedzialek? dzieki za pomoc:-)

Gość Caresiatko
NIC CI NIE POTRCA

W poniedziałek, bank potrąca raty z konta w dni robocze, jak 01 wypada w sobotę lub w niedzielę to potrącenie jest w poniedziałek

bardzo dziekuje za pomoc, juz sie zaczelam martwic, bo na koncie 0 ;-) oby do wyplaty. Pozdrawiam wszystkich!

to zależy od banku. Czesto rata pobiera sie w takim wypadku w dzien roboczy poprzedzajacy termin splaty.

"to zależy od banku. Czesto rata pobiera sie w takim wypadku w dzien roboczy poprzedzajacy termin splaty." Nigdy się z czymś takim jeszcze nie spotkałem, ale pewnie jak piszesz zależy od banku

Gość u mnie w mbanku
pobierają ratę w pon biorąc pod uwagę kurs waluty z poniedziałku. przy złotówkowym pewnie pobraliby w sobotę.

Gość w poniedzialek
przynajmniej tak jest u mnie

"ja mam w pko bp" To się nie masz czym martwić. W PKO BP potrącają tak jak napisałem wyżej

Bezedury dziekuje bardzo za pomoc! i juz sie nie martwie wcale. A oni maja w ogole otwarte w sobote?

"A oni maja w ogole otwarte w sobote?" Z tego co pamiętam to nie. Sam mam kredyt w tym banku