Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnn

kobiety w ciazy sa malo atrakcyjne

Polecane posty

Gość Krzy-sio
Facet! Skończ już pisać takie bzdury, bo pokazujesz tylko, że chyba masz większe żylaki na mózgu, niż twoja żona na nogach. A ja się czerwienie przed moją PIĘKNĄ ciężarną kobietą, że wśród nas są takie półgłówki… Zapewniam jednak wszystkie kobiety, że w każdym stadzie trafi się jakaś „czarna owca”, za którą w imieniu wszystkich pozostałych mężczyzn PRZEPRASZAM.

Gość a mój przyznał
ze teraz jestem bardziej pociagająca.a najbardziej cieszy sie z piersi;)

Gość Nadulka
Do Autora tego topiku.Nie rozumiem Twojego zniesmaczenia wygladem kobiety w ciazy.To normalne,ze przyszlej mamie nie jest lekko dzwigac wielki brzuszek,dodatkowe kilogramy przychodza same,nic nie mozna na to zaradzic.Przeciez my kobiety pielegnujemy dzieciaczka w brzuchu,ktore przyjdzie na swiat. :)

Gość Sapcia132
Do onnnnn- współczuję małżonce, ale ok, twoje prawo, każdy z nas ma inny gust. Poza tym to prawda, ze kobiety w ciąży wyglądają różnie. Niektórym ciąża naprawdę służy, innym troszkę ujmuje. Wystarczy jednak spojrzeć w oczy ciężarnej i widać inne piękno- niefizyczne, ale wynikające z noszenia nowego życia. Dlatego mówi się, że ciężarne są piękne. Są na swój sposób, nie jako obiekty seksualne. Wierz mi, żadna ciężarna kobieta nie podchodzi do swego stanu jak do nowej formy atrakcyjności seksualnej. Nigdy nie słyszałam, żeby któraś twierdziła, ze jest seksowna, piękna owszem. Nie upraszczaj też, że każdy mężczyzna krzywo patrzy na brzuch ciężarnej, bo chyba nie do końca jest to prawdą. Ilu mężczyzn tyle gustów. Mój facet uwielbiał brzuszek, bo tam było jego dziecko. Nie narzekałam też na oziębłość seksualną z jego strony podczas ciąży. Jakoś o dziwo mu się podobałam i nie chodzi o same słowa, to widać po prostu. Fakt, nie przytyłam dużo. Po ciąży teraz nie ma śladu, mimo że minęły dopiero 2mc, więc jakoś można dojść do siebie. Z jedną rzeczą się zgodzę, czasem ciężarne za bardzo się afiszują ze swoją ciążą. Ja osobiście nie jestem za pokazywaniem gołych brzuszków, ale to kwestia gustu. Mi po prostu to się nie podoba.

Gość Liwkaaaa
Ja mojego meza bardzo podniecam i jestem w 8miesiacu:)Wystarczy ze poptarzy na mnie naga podotyka i juz chce sie ze mna kochac:) Wiec chyba cos z twoja zona musi byc nie tak ja niewiem.

Gość hehe co za bezsens
Nawet jeśli w ostatnim trymestrze wyglądamy jak wieloryby i chodzimy jak kaczki (choć pewnie nie wszystkie), to CO Z TEGO? Taka jest ciąża od zarania dziejów i nic nie można z tym zrobić. Uszanować słowa krytyki? A wobec czego tu wyrażać jakikolwiek szacunek? To tak jakbym skrytykowała Cię za posiadanie oczu albo rąk. Ludzie skądś muszą się brać, ciesz się, że to nie Ty męczysz się przez 9 miesięcy, nie na Ciebie spada główny ciężar opieki nad dzieckiem, to nie Ciebie pracodawca zwolni po macierzyńskim i nie Ty musisz wysłuchiwać durnych komentarzy najbliższej Ci osoby, że już jej nie podniecasz.

Gość paolaola
niestety ostatni trymestr nie jest lekki. Niewiele kobiet wygląda ładnie. A przede wszystkim nie czują się dobrze. Dodatkowe kilogramy, brzuch, który uniemożliwia schylanie się, opuchlizna, zmęczenie, problemy ze snem. Piękne jest to, że nosi w sobie nowe życie :) Z jednym się nie zgodzę. Kobieta po ciąży może wrócić do dawnej formy!

Gość jak ja byłam w ciąży
byłam w ciąży to tak do 4-5 miesiąca gdy mnie aż tak m ocno "nie wywaliło" to również miałam ogromne branie ! i się wcale nie pocieszam ! tak było ! oczy mi błyszczały, skóra miała zdrowszy kolor ! faceci się na mnie gapili ! i to z pewnością nie z politowaniem ! :P * no ale są kobiety i kobiety ....