Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onnnnnnnnnnnnnnnn

kobiety w ciazy sa malo atrakcyjne

Polecane posty

Gość onnnnnnnnnnnnnnnn

Ostatnio na ulicach roi sie od ciezarnych kobiet. Jak na kryzys gospodarczy bardzo duzo kobiet zdecydowalo sie na posiadanie dziecka. Byc moze to wynik wpadki a;e nie o tym mowa. Od dluzszego czasu przygladam sie dziewczyna z brzuszkami i z czystym sumieniem musze przyznac ze w was nie ma za grosz piekna. Duze masywne brzuszki, kaczy krok do tego opuchniete nogi i zmeczenie wypisane na twarzy.Naprawde mile panie nie wiem co w was jest takie seksowne. moze te wystajace pepki? od wielu kobiet slyszalem i tez czytalem na forach ze uwazacie ze faceci sa wami szczegolnie zainteresowani skad biezecie takie brednie?

Gość trzeba sie podnosic na duchu
nie?:P

Gość szszzzzzzzzzzzzzzzzzz
kobieta w ciazy nie ma " brzuszka" tylko brzuch kurwa!!

Gość maximmma
a ty co, masz jakis problem palancie????? masz małego fiuta czy ci nie staje, ze musisz swoje frustracje na kobiecym forum wylewac do tego zakładajac debilny topik o dooopie maryny????????????????????????

Gość bleble22
Hahaha a kto ci kaze sie podniecać ciezarną kobietą? Nie spotkałam tu forum pt. "jestem w ciąży zajebiście seksowna". Daj sobie spokój kolego. Kobieta w ciąży naprawdę nie musi zniewalać seksapilem - jest przyszłą mamą.. i narazie skupia się na tym. Zresztą jak patrzysz na te kobiety to wiedz ze one mają swojego faceta, od którego same wymagają teraz czegoś innego i na ciebie tez specjalnie uwagi nie zwracają :D wiec poszukaj sobie obiektu westchnien wsrod tych bez brzucha

Gość DO on
jesteś bardzo nidojrzałym dupkiem....czas na atrakcyjność jeszcze przyjdzie ...na wszystko przychodzi odpowiednia pora!!!! DUPKU!!!!!

Gość hihihahah9
a ja jeszcxze nie jestem w ciazy,ale zapewne wkrotce bede i obiecuje ci autorze ze bede wygladac slicznie :)) poza tym jestem chuda wiec w ciazy sie nie roztyje..hiihi

Gość w iwelu przypadkach
atrakcyjnośc juz nie przychodzi...wystarczy spojrzec na te zaniedbane mamuski jakich pełno na ulicach z wózkami.:P

Gość DO onnnnnnnn
!!!!!jesteś bardzo nidojrzałym dupkiem....czas na atrakcyjność jeszcze przyjdzie ...na wszystko przychodzi odpowiednia pora!!!! DUPKU!!!!!

Gość bleble22
Ehh a jak twoja laleczka (jesli takowa bedzie) zajdzie w ciążę to wtedy zrozumiesz gdzie jest piękno takiej kobiety... jak będziesz ją co wieczór po tym brzuchu głaskał!

Gość Tylko by ten brzuch
znikł po 9 miesiącach a nie został na zawsze jak to często bywa. :P

Gość bedddd
w ciązy się nie roztyje, ale marzenia, nie mówiąc już co po ciązy

Gość maximmma
kuźwa jakim trzeba byc kretynem impotentem albo sama nie wiem kim jeszcze zeby taki temat założyc...buahahahahahahahhaahhah..no PALANTUNIO NUMER 1...WYGRAŁES FIUCIE KONKURS NA NAJWIEKSZEGO PALANTA KAFETERII..... PS.od razu ci dodam debliu ze nie jestem w ciazy...:D

Gość O patrzta jak sie obruszyly
niektore.:classic_cool:

Gość hihhahaihihihihi
no jasne ze sie nie roztyje,bo waze teraz 51 mam 173 cm i nie bede w ciazy sie objadac tylko jesc zdrowo...tylko brzusio mi urosnie :ppp

Gość onnnnnnnnnnnnnnn
niestety powrot do figury sprzed ciazy w wielu przypadkach jest malo mozliwy. niektorym ciezko zrzucic dodatkowe kilogramy, pozbyc sie celulitu czy rozstepow. moja kobieta a raczej zona juest juz 5lat po i obecnie w 3mies i doskonale zdaje sobie sprawe z tego ze mi sie w tym stanie poprostu nie podoba

Gość hahahihihihi
poza tym kobitki w ciazy-zadbane i nie roztyte-wygladaja cudownie :p :) hihi a to prawda ze po ciazy niestety ale wielu kobietom zostajew tu i tam :(( ja cwicze duzo wiec i po ciazy od razu zaczne :)

heh a ja waze 47 kg i nie mam ani zylakow ani rozstepow z przodu mala pileczka dbam o siebie balsamuje opalam na slonku ;)i uwazam ze ciaza jest piekna tylko kobiety o sobie zapominaja nie wiem czemu...

a myślisz, że kobiety w ciąży zachodzą w nią żeby być bardziej seksowne? :P no nie rozśmieszaj mnie :P Na szczęście twoje zdanie delikatnie mówiąc mam w doopie :P Ważne, ze podobam się własnemu mężowi , a jakiemuś znudzonemu internaucie nie muszę :P

Gość szszzzzzzzzzzzzzzzzzz
w 3 miesiacu juz Ci sie nie podoba? o ja cie p... , to ja nie wiem jak Ty przezyjesz 2 nie mowic juz o 3 trymestrze, kiedy to kobiety faktycznie nieszczegolnie wygladaja ... a celulit i rozstepy ma sie nie tylko po ciazy , wiec nie wiem o oc Ci chodzi a Ty , tez pewnie dojdziesz w smoim zyciu do okresu kiedy nie bedziesz sie jej podobac- wielii brzuchol, zakola , albo łysina, impotencja :D hahaha, tylko ze tego sie juz nie da cofnac. a ciaza to tylko 9 m-cy :P:P

Gość do majoweczka
spadaj na swoj topik luty2010 gdzie sie wymadrzasz!! I TE TWOJE KOLEZANKI TEZ!!!

Apropo - pozdrów zonę i złóż jej kondolencje od wróżki. Wychodzenie za mąz za takiego debila jak Ty nie było mądrym posunięciem. Mam nadzieje, że ten kochany maluszek, któy rośnie pod sercem twojej żony dokopie Ci kiedyś za to co wypisujesz na temat ciężarnych i jego matki. Bujaj sie.

Gość spierda -laj
Fuck off glupi zflustrowany bananie !!!!!!!!!! pewnie masz owlosiony bebzon i malego fiuta pod nim i jedziesz na baby w ciazy bo sam wygladasz gorzej stojac przy nich buraku heheheh:)

Gość onnnnnnnnnnnnnn
jak by kazdy kazdemy dokopywal za to ze ma wlasne zdanie i poglady juz dawno temu wszyscy by sie pozabijali. zona to piekna kobieta ale w ciazy jest nie pociagajaca i tyle

Gość hahahoiiiii
facet ma racje a wy sie wpieniacie...nie ukrywajmy-babki w ciazy sa czesto malo atrakcyjne,a to ze jest to prokreacja-to juz inna sprawa..

ok, masz wlasne zdanie, ale po cholere je wygłaszasz na forum o tematyce "ciąża"?? Spodziewałeś sie wiwatu i oklasków? Dobrze wiedziałeś jaka będzie reakcja ludzi wiec nie pieprz mi tu o takich farmazonach.

Gość nieciężarna
może kobiety w ciąży nie są atrakcyjne seksualnie....ale dla mnie równie nieatrakcyjny seksualnie jest prymitywny facet, który nie wie jak pisać poprawnie po polsku

Gość onnnnnnnnnnnnnnnn
zalozylem temat by dowiedziec sie dlaczego uwazacie ze jestescie atrakcyjne. czesto slysze i czytam jakto sie zachwalaciee swoim stanem. niestety ale czesto faceci prawia wam komplementy a w swoim gronie twierdza dokladnie to samo co ja pisze. wiekszosc nie ma jaj by wam wprost powiedziec co mysli wiec mowi to co chcecie uslyszec

Gość nieciężarna
"Od dluzszego czasu przygladam sie dziewczyna z brzuszkami "

Gość no bo wiesz nikomu
nie wypada powiedziec kobiecie w ciąży że gorzej wygląda bo to nie pasuje itp....a tak naprawdę nie ma sie czym zachwycac - nie czarujmy się.