Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktoś zna

ADIPESINA BRAŁ KTOŚ???

Polecane posty

Gość czy ktoś zna

proszę o opinie

Gość anniss23
Podnoszę bo sama zastanawiam się nad kupnem tego suplementu ale troche drogi jest..

Gość sentor amidala
Ja biorę. Efekty powidziałabym że są raczej satysfakcjonujące. Oczywiście same tabletki nie pomogą ale w połączeniu z ruchem i odpowiednim odżywianiem dają dobre rezultaty. Kupuję regularnie w sklepie www.sanusmarket.pl

Gość betylii
jak to działa? przeczyszczająco? brał ktoś? warto wydać tyle kasy?

Nie przeczyszcza tylko zamienia biały tłuszcz na brązowy który sie spala łatwiej, tak pisze na ulotce. Używałam dwa miesiące czyli zużyłam cztery opakowania, straciłam 8 kg. Tabletek na razie nie biorę i moja waga jest stabilna. Wciąż zwracam uwagę na odżywianie i dwa razy w tygodniu ćwiczę po ok 1 godz

Gość slonce85
Palczyk a napisz prosze czy faktycznie te 8 kg to zszedl tluszcz z bioder, brzucha i posladkow- tak jak zapenia producent, bo moim problelem jest wlasnie talia i brzuchol, a reszta oki, dlatego bardzo mnie to ciekawi iz gory dzieki za odp:), pozdrawiam

Gość ja_35
a czy przypadkiem palaczyk nie namawia do kupna z konkretnej stronki - juz na któryms forum widze ten sam tekst - wyglada mi to na rasowa namawiaczke. ja tez moge napisac bralam misiac schudlam 5 kg - dziewczyny to dziala !!! - kupujcie tu i tu!! hehee smiechu warte

Gość 33333
Witam! Drogie panie, jaki będzie efekt, opowiem za jakiś czas. mam nadzieję ,że uda mi się po tygodniu odezwać i opowiedzieć co nie co. Od dnia dzisiejszego zaczęłam brać Adipesinę. Pozdrawiam wszystkich walczących z nadwagą.

Gość zawiedziona11
adipesinę biorę od 2 tygodni dużo piję jem jak zawsze nie za dużo nie za mało, nie jem wogóle kolacji dodatkowo chodzę na endermologię i dwa razy w tygodniu ok 1 godziny ćwicze na siłowni, nie widzę ŻADNYCH EFEKTÓW Dodam że nie jestem jakimś grubasem mam trochę więcej niż bym chciała w biodrach i niestety w brzuchu przy wzroście 166 waże 56 kg. ADIPESINA TO PIC NA WODĘ WYWALONE PIENIADZE W BŁOTO. NIE POLECAM

Gość Marka80
Ja też brałam adipesinę i kompletnie nic się nie zmieniło, nie zauważyłam żadnych efektów. Porażka :( NIE POLECAM!!!!

Gość 6985748599545
I jak efekty ?

Gość err
kochane Panie, bo jak chcecie cos na spalanie to plecam sklepy internetowe dla kulturystow, a nie jakies ziolowe mydelka... :D tam sa suplementy opracowywane w laboratoriach ktore w polaczeniu z treningiem, cardio lub silowym przynosza efekty.. dodam jeszcze tylko ze jak chce sie spalic, to 1 h na silowni w tygodniu nic nie da.. conajmniej co 2 dzien tygodnia trzeba biegac a w miedzyczasie silownia, ale nie koniecznie, najwazniejsze jest bieganie lub 2-2,5 h na rowerze opcjonalnie..

Gość michalina2_1972
Chciałam to kupić ale postanowiłam sprawdzić nad czym tak ciężko pracowali ci włoscy specjaliści okazało się że nad barwnikiem ciesze się ze nie zdążyłam kupić ciekawe ile to kosztuje jak zwykle głośna nazwa a w środku guzik a boczki jak były tak są pozdrawiam wszystkich którzy nie dali się nabrać (( Fukoksantyna (C40H60O6) organiczny związek chemiczny, ciemnoczerwony lub brązowy barwnik, należący do ksantofili. Występuje w komórkach okrzemek, brunatnic. W połączeniu z chlorofilem jeśli jest go dostatecznie dużo nadaje komórkom brunatne zabarwienie. Fukoksantyna absorbuje światło od żółto-zielonej do żółto-niebieskiej części spektrum. Etymologia: nazwa fukoksantyna pochodzi z łac. fucus czerwony porost morski, gr. ksanthós żółty.))

Gość michalina2
Chciałam to kupić ale postanowiłam sprawdzić nad czym tak ciężko pracowali ci włoscy specjaliści okazało się że nad barwnikiem ciesze się ze nie zdążyłam kupić ciekawe ile to kosztuje jak zwykle głośna nazwa a w środku guzik a boczki jak były tak są pozdrawiam wszystkich którzy nie dali się nabrać (( Fukoksantyna (C40H60O6) organiczny związek chemiczny, ciemnoczerwony lub brązowy barwnik, należący do ksantofili. Występuje w komórkach okrzemek, brunatnic. W połączeniu z chlorofilem jeśli jest go dostatecznie dużo nadaje komórkom brunatne zabarwienie. Fukoksantyna absorbuje światło od żółto-zielonej do żółto-niebieskiej części spektrum. Etymologia: nazwa fukoksantyna pochodzi z łac. fucus czerwony porost morski, gr. ksanthós żółty.))

Gość kelo
a czy ktoś może stosował krople wakame?

Gość kelo
a czy ktoś stosował krople wakame?

Gość torem
do michalina2: Przeczytaj po angielsku tam jest o badaniach, które potwierdzają działanie tego barwnika.

Gość wenn
Brałam 1 dziennie ,ok 2 opakowań i zaprzestałam, bo nie schudłam ani grama, a z niewiadomych powodów zaczęłam mieć skoki ciśnienia. Nawet o tym nie wiedziałam, ale jakoś słabo się czulam i mąż kazał mi regularnie mierzyć ciśnienie. No i ja niedociśnieniowiec nagle mialam podwyższone ciśnienie. Teraz [ już ok 5 tygodni jak nie biorę ] i ciśnienie wróciło do normy- żadnych skoków. Tu przestroga dla odchudzających się- w większości odchudzaczy jest chrom, który hamuje łaknienie i on jest bardzo groźny dla osób z tendencjami do wysokiego ciśnienia. W tym preparacie nie piszą akurat że zawiera chrom, ale coś , co podnosi ciśnienie musi mieć.

Gość renii24
same głupoty. brałam to i waga stała w miejscu. wydałam na 3 op. kasę i wielkie g.... z tego. najlepiej to działa nie jadać węglowodanów i 15 kg w 2m poszło. pozdrawiam

Gość monikkkkat
Witam Od wczoraj biorę Adipesinę, czy to dobry srodek? Proszę o wypowiedzi osób które biorą

Gość KisiaL4990
Używaliście preparatu co się nazywa Adipesina? No bo szukałam danych dotyczących tego produktu i postanowiłam Was zapytać. Może możecie coś opowiedzieć mi o tym leku? Opłaca się go używać, testowaliście jakieś zamienniki? Na tej stronie jest trochę komentarzy o Adipesina: http://www.listalekow.pl/adipesina/ - uważacie, że warto się tym zasugerować? Nie chciałabym się przejechać i zmarnować bezsensownie kaskę, dlatego pytam Was. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.

Gość Magdalenak1506
Wiecie co? Opracowalam zdrowa diete. Bralam wakame adipenine i kij wie co jeszcze. A na mojej dietce 7 kg w 2 tygodnie a w 3 10. Wazylam 95 kg i wiem jak to jest wydac 500 zl na wode z barwnikiem. Obecnie po pol roku waze 54 kilogramy przy wzroscie 162 i juz mi starczy. Troszke rozstępów ale bio Oil dziala. Moge pomoc rozia1506 wp.pl