Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katherineee

Bradzo ważne - pytanie o objaw

Polecane posty

Gość Katherineee

Witam, mam pytanie i bardzo prosze o odpowiedz, bo okropnie się stresuję. Otóż ostatnią miesiączkę miałam 14 lipca, 28 lipca odbyłam z chłopakiem stosunek przerywany. Cykl trwa u mnie ok. 29 dni. Od wczoraj narzekam na częte "odbijanie się. Miałam też lekką biegunkę ". Dziś, choć wiem że to wczesnie, wykonałam test ciązowy, który wskazuję negatyw. Mimo wszystko bardzo się stresuję, czy to odbijanie się moze być objawem tak wczesnej ciąży?

Gość ala ma kotaaa
nie

Gość Katherineee
Przeczytałam gdzieś ze kobiety wciązy czesto narzekają na odbijanie się, stad moja obawa, czy sądzicie że moge spać spokojnie?

Na pewno nie będzie objawem wczesnej ciąży :) Jeśli doszło do zapłodnienia to minęło od niego dopiero kilkanaście-kilkadziesiąt godzin. Objawy ciąży pojawiają się po 2 tyg. od zapłodnienia lub później. Test należy zrobić w dniu spodziewanej miesiączki lub po niej. Albo 14 dni od stosunku. Wcześniej nie ma najmniejszego sensu, u Ciebie minęły raptem 3 dni, więc cierpliwości :)

Gość umiesz liczyć
to chyba powinnaś wiedzieć że kochaliście się idealnie w śrdoku cyklu czyli w czasie owulacji lubisz igrać z losem że się nie zabezpieczasz ? skoro masz wszystko w dupie to po cholerę teraz trzęsiesz gaciami ze strachu i pytasz na forum czy to ciąża ? w końcu i tak Ci nie zależy na niczym, nie przywiązujesz do tego wagi napiszę tylko że gdybym chciała zajść w ciążę to właśnie w ten sposób bym robiła, uprawiała seks bez zabezpieczenia w środku cyklu a teraz sobie kombinuj czy mdłości, siusianie, odbijanie to już CIOMŻA czy nie....

Gość Katherineee
To nie jest tak jak napisał tutaj ktoś wyżej, że mam wszystko gdzieś, czasem tak się po prostu zdarza...:(

Gość nie dzieje się bez przyczyny
seks się sam "nie dzieje" no ale jak ktoś nie myśli i nie potrafi przewidywać efektów swoich działań to potem zadaje głupie pytania na forum chyba wiesz jak się robi dzieci więc zanim uprawiasz seks powinnaś wiedzieć że musisz się zabezpieczyć albo zrezygnować z seksu

Gość Katherineee
Masz rację. Ja wiem że postąpiłam beznadziejnie. Tego nie trzeba mi mówić.

Gość mi się dobija po
każdym posilku:P i nie jestem w ciąży hmm...a może jednak?? :P

Gość kurna mojemu facetowi
też się odbija...czyżby on też.....??????? często też ma biegunki...kurcze lecę po test!!!!!:P

Gość Katherineee
Chodzi o to że odbija mi się b. często od wczoraj, a propos powyższych komentarzy...a nigdy tak nie miałam...cóż, mam nadzieję ze to głupi zbieg okoliczbności mojej bezmyślności, stresu itp.