Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieodpowiedzialna dziewczyna

Dałam się nabrać facetowi. Zrójnowałam swoje życie i nie wiem co dalej robić.

Polecane posty

>>>Przyjedzie moment i koniec. Oczywiście, na każdego przyjedzie kryska na matyska.

To dopiero początek Twoich kłopotów i zmarnowanego życia, więc już nie ma sensu Cię dalej dobijać.....

Gość ashtray heart

Gość nie wierz w bajke o zonie etc
zniknal na 4 dni a zona co? wymyslil zone i dzieci na poczekaniu jak uslyszal o ciazy

Gość Nieodpowiedzialna dziewczyna..
Tak jak wcześniej napisałam. Nie mam zamiaru usuwać dziecka, nie potrafię niestety:( Boje się jednak co dalej będzie. Chciałabym żeby wszystko mi się ułożyło. Nie jestem odpowiedzialna, dała się nabrać i to moja pokuta. Chciała bym być nadal z moim chłopakiem. Chciała bym również żeby dziecko co się urodzi miało rodzinę, ojca i normalne życie. Jestem przerażona bo tam pewnie nie będzie, nie jestem w stanie dziecku na razie niczego zapewnić:( Nie jestem na to gotowa.

Gość to sie o tym mysli przed a nie
po fakcie, teraz juz nie masz czasu na gdybanie co by bylo gdybym myslala

Gość ashtray heart
poza tym uważam że samotne wychowywanie dziecka nie jest aż tak straszne jak to się może wydawać. naprawdę da się przeżyć.... Ja mam 19 lat i od paru miesięcy wychowuje moją 7-miesięczną siostrę sama bo moja matka jest w psychiatryku i muszę sobie teraz radzić. oczywiście nie będę robić tego całe żu\ycie, matka niedługo wyjdzie. to nie jest prowokacja!!!!!

Złoty TY Musztardo wiecznie mnie atakujesz No jak wiecznie... Przedwczoraj modliłam się w Twojej intencji.

1. postaraj się ustalić jego tożsamość i wystąp do sądu z powództwem o ustalenie ojcostwa a następnie alimenty [również uważam, że żona i dzieci to wymyślona historia, a nawet jeśli nie- on jest ojcem dziecka i kwestia jego ewentualnej rodziny nie powinna Cię interesować] 2. zamiast gdybać i ubolewać nad rozlanym mlekiem - myśl, co jutro, za rok, planuj i myśl, co robić 3. czy na pewno to dziecko tego trzeciego? co do reszty- nikt z Was nie wie w jakich okolicznościach został poczęty, więc wstrzymajcie się z wyzywaniem, bo możecie obrażać własne matki

Gość alicjena
ja tez zadzwoniłam na policje mam nadzieje że uratuja to biedne juz o chwili poczęcia nie kochane dziecko

szkoda mi twojego chłopaka, oby jak najszybciej się o tym dowiedział i niech ucieka od ciebie

Gość alicjena
zołza jakich mało ciebie napewno poczeli na pastwisku a jak twoja matka była w ciązy to dawała sie psu pieprzyc i jego frędzel walił cię w czaszke dla tego żeś taka głupia

Złoty Dziękuje Kochana Musztardo to dobrze bo troszkę bladze Pójdź, dziecię, ja Cię uczyć każę...

alicjena ja tez zadzwoniłam na policje mam nadzieje że uratuja to biedne juz o chwili poczęcia nie kochane dziecko A zadzwoniłaś z donosem na producenta namiotów??? 😠

Gość Nieodpowiedzialna dziewczyna..
to nie prowo prosze o rade a nie o wyzwiska że jestem zła to już wiemy

Gość hellołł
chcesz rady?? Bzyknij się z chłopakiem bez gumy i powiedz że to jego bejbi ;)

a twoja rodzina, znajomi? jak przyjęli wiadomość ze pojechałaś z 30 latkiem na mazury na 4 dni? podczas gdy chłopak nad morzem w pracy... naprawdę aż tak ci się nudzi by wymyślać takie bzdury i ciągnąc przez parę godzin? :o

""Mam 19 lat, studiuję i mam dwa lata starszego, dobrego chłopaka."" no to po takim numerze raczej już niedługo będziesz go miała hahahaha :D Jak mu powiesz prawdę to facet momentalnie wymiksuje się z tego pożal się Boże związku. Kurestwo nie popłaca i teraz musisz ponieść tego konsekwencje :D

Wcale nie musi ponieść aż tak dużych konsekwencji. Jeśli uda się uzyskać odszkodowanie od producenta namiotów, to może zrobić niezły deal.

Gość styl pisania nie wskazuje
na studentkę,ale na gówniarę, małolatę ,która się nudzi i wymyśla niestworzone historie....wysil się trochę ,dziecko ,bardziej,za dużo w twoim tekście ozdobników,ważysz każde słowo,a mimo wszystko nie widać w nim autentycznej rozpaczy,to nie jest tekst osoby wykształconej ,ani nawet inteligentnej (już nie wspominam o tym,że "fakty"które przytaczasz nie są wiarygodne nawet dla średnio rozgarniętego dziecka) i w końcu robisz błędy ortograficzne i to nawet w tytule.......

kiedys bylo inaczej Ludzie to sa poj**ani az zalll a z ta policja to sie j**nijcie w leb !!! Jak bardzo żalll?

Prwokacja napewno,bo niby na jakie rady czeka jesli mowi ze bachora nie usunie???nikt z nas jej przeciez alimentow nie bedzie placil.i mowi ze lubi jak jej sie spuszczaja w usta....mi to moj wlasny maz sie nie spuszcza a tej to obcy w pierwszy dzien..gorzej niz tirowa bo te to chociaz za kase a ta gratis..