Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieodpowiedzialna dziewczyna

Dałam się nabrać facetowi. Zrójnowałam swoje życie i nie wiem co dalej robić.

Polecane posty

To pewnie prowokacja, nie wierze że można być aż tak głupim. Ale ja przez kafeterie wszedzie widzę prowokacje. Nawet dziś w sklepie zamiast "promocja" przeczytałam "prowokacja" :classic_cool:

Gość Nieodpowiedzialna dziewczyna.
Poniosło mnie i to bardzo. Strasznie tego żałuje. Zachowałam się wbrew swoim przekonaniom i logice:( Spotkało mnie najgorsze. Mam pecha, ale co dalej. Chciałabym żeby wszystko wróciło do starego porządku. Nie popisałam sie, powinnam dalej sobie z tym jakoś poradzić skoro tak się za chowałam. Nie potrafię jednak.Nie dajecie mi dobrych rad. Przychodzi mi do głowy że nie powinnam się urodzić. Że lepiej skrócić sobie to życie. To beznadziejne myślenie, tylko że teraz to mi tylko do głowy przychodzi.

Poniosło mnie i to bardzo. Strasznie tego żałuje. Zachowałam się wbrew swoim przekonaniom i logice Spotkało mnie najgorsze. Mam pecha, ale co dalej. Chciałabym żeby wszystko wróciło do starego porządku. Nie popisałam sie, powinnam dalej sobie z tym jakoś poradzić skoro tak się za chowałam. Nie potrafię jednak.Nie dajecie mi dobrych rad. Przychodzi mi do głowy że nie powinnam się urodzić. Że lepiej skrócić sobie to życie. To beznadziejne myślenie, tylko że teraz to mi tylko do głowy przychodzi. BARDZO ŚMIESZNE PODSZYWACZU SPIERDALAJ

Gość eeeeeeeeeeee...
a co mamy ci poradzic?! chcesz uslyszec cos w stylu bedzie dobrze,trudno stalo sie, urodzisz albo usuniesz jak bedziesz chciala oklam chlopaka ze za duzo na dyskotece wypilas i zostalas zgwalcona?! za bledy trzeba placic..trzeba bylo pomyslec wczesniej glowa a nie cipka....

Gość Nadulka
Napisze tylko,jestes nierozsadna!Moim zdaniem jak kocha sie chlopaka to jest mu sie wierna i nie ukrywa sie zadnych tajemnic!Zasluzylas sobie na to!Ja na Twoim miejscu wcale bym nie zakladala takiego topiku.Opisujesz siebie jako szmate.Normalna szanujaca dziewczyna tak nie postepuje!Nawazylas sobie piwa to je teraz wypij!

Gość policja juz została
powiadomiona że chcesz popełnic przestępstwo (usunąc ciąz) znajdą cię po IP i dostaniesz kilka lat za usiłowaniwe morderstwa

Gość hellołł
jak ma wkręcić chłopaka w ciąże ?? przecież jak sobie obliczy który to tydzień to będzie gorzej przejebane. Lekarza też nie jest tak łatwo znaleść który podejmie się takiego zabiegu :o Jednym słowem to masz przejebane ,jeśli to co piszesz jest orawdą to współczuję :(

Ludzie ona chce rady a nie zebyscie ja oceniali !!! Kazdy popelnia bledy i najwazniejsze zeby sie na nich uczyc !!! Mnie by przez mysl nie przyszlo zeby usunac bo czym winne jest to dziecko !!! Poprostu trzeba sie przyznac do bledu Jesli Cie chlopak kocha to Ci pomoze I rodzina bedzie wspierac !!! Z kazdej sytuacji jest jakies wyjscie !!!

Gość policja juz została
a twój chłopak się o wszystkim dowie

Gość Nieodpowiedzialna dziewczyna..
:( Przykro mi że spytałam się was o radę. Ktoś też sobie zrobił z tego żarty podszywając się pod mój nick. Ciężko w takiej sytuacji samej na coś wpaść. Chciałam się poradzić, ale jeszcze bardziej wyżalić. Ja popełniłam błąd, który na pewno wiele mnie będzie kosztował. Nie pogodziłam się jeszcze z tym. Uważacie że to prowokacja? ok możecie tak uważać, to wasze zdanie. Tylko nie popełnijcie takiego błędu jak ja:( Zastanówcie sie 3 razy. Nie wiem po co to piszę, mam wrażenie że piszę w próżnie. W życiu dokonuje się ciągle wyborów, ja dokonałam niewłaściwego. Sama się sobie dziwię. Bo nie jestem jakąś puszczalską dziewczyną. Zawsze byłam ostrożna, odpowiedzialna.

Gość hahahaha nie jestes z kąd że
Bo nie jestem jakąś puszczalską dziewczyną. czyba sobie żarty robisz wypierdalaj głupia suko-dupodajko

Gość policja juz została
kiedys bylo inaczej ty jeszczej jej bronisz tej dziwki popmyśl sobie ze jesteś na miejscu jej chłopaka czizys co za ludzie (a raczej kurwo-mutanty)

A Ty sobie wyobraz ze jestes na jej miejscu !!!! Czy chcialabys by Ci pisali ze jestes zdzira dziwka kurwa ... I radz sobie sama ???????????????? Bo mi sie wydaje ze ludzia trzeba pomagac a nie jezdzic po nich jak widac ze dizewczyna zaluje !!!!

Gość policja juz została
biedny chłopak i pomyślec że taka gębo dajka (uwielbia sie spuszczać w moje usta) mu się trafiła mam nadzieje że wyjebie ci w ryj za to pewnie go potemu jeszcze całowałac czizys co za ochydna suka

Gość policja juz została
jak widac ze dizewczyna zaluje !!!! jasne załuje (prowokacja -1/10) oby ja saimon mol w gębe wyjebał (jeszcze sie chwali na forum)

Zobaczymy jak wy bedziecie w jakiejs sytuacji dla was bez wyjscia i bedziecie zalamani !!! Niech po was tez tak jada i zeby wam dupe pokazali !!!! Jestescie zaloscni !!! Jestescie tak idealni ??????

Gość na podstawie nr tel.
rzadaj podania wlasciciela, wytocz powodztwo o ustalenie ojcostwa, przytocz okolicznosci, niech cymbal placi chociaz wydaje mi sie,ze dla glupich lasek z dyskoteki mozesz miec jakis dodatkowy nr na karte skoro kolezanki byly nim takie zafascynowane moze wiedza o nim cos wiecej, moze dalej chodzi do tego klubu pytaj zycze powodzenia i wspolczuje

ej ale ona tylko i wyłącznie na własne życzenia znalazła się w tej sytuacji... kłamstwo ma krótkie nogi... chłopak zasługuje na szczere wyjaśnienia, przynajmniej tyle jest mu winna.

Gość wiesz jak ja bede w trudnej
sytuacjo to zwroce sie do rodziny i przyjaciol ja dooopy byle komu nie daje wiec nie porownuj takich sytuacji ktos oze potrzebowac pomocy bo zmarl mu brat, a nie dlatego ze sie kooorwi

No pewnie, niech cymbał płaci, koleżanki też, w sumie to przez nie dałaś się wciągnąć w tę sytuację. No i producent namiotów, koniecznie.

musztarda (unknownroad1@wp.pl) Złota rada? Złoty strzał, z gumy od majtek, w czoło, centralnie. :o :o :o :o :(

Gość Nieodpowiedzialna dziewczyna..
Miałam już nie pisać. Załamały mnie wasze odpowiedzi. Wiem że beznadziejnie postąpiłam, ale to się może każdej z was zdarzyć. Przyjedzie moment i koniec. Mnie akurat najgorsze spotkało. Napisaliście z takim obrzydzeniem że pozwalałam kończyć w ustach facetowi? Co w tym złego? Wiem że niektóre z was nie lubią, ale ja lubię i to mi nie przeszkadza. Dla mnie to naturalna sprawa, nie brzydzę się tego i nie rozumiem dlaczego z tego powodu tyle wyzwisk w moją stronę? Faceci to lubią i ja to lubię, po co pisać że to beee?

Gość ashtray heart
Jesteś naiwna,nieodpowiedzialna i głupia ale jeżeli usuniesz to będzie największy błąd w twoim życiu. Do końca życia będziesz miała wyrzuty sumienia. Chcesz zabić dziecko bo TY byłaś głupia i puściłaś się z innym???????musisz zapłacić za to co zrobiłaś

Gość alfreda
Wcale cie nie załuje.Jadac z obcym facetem pod namiot chyba wiedziałas po co jedziesz.Wszyscy powinni dookoła wiedziec jaka jestes" porządnisia" .To nauczy cie pokory i szacunku do siebie.A ten twój chłopak, to powinien brac nogi za pas i uciekać od takiej jak ty jak najdalej.Szkoda go dla ciebie

Gość policja juz została
jestes którwą która to lubi i tyle w tej materi a policja i tak do ciebie zapuka juz było dzwonione