Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkdddetr

Nienawidze własnych dzieci!

Polecane posty

Gość kkdddetr

Pierwsze z facetem który zostawił mnie w wieku 20 lat! Drugie z człowiekiem który gdy okazało się że jestem w ciąży wystąpił o rozwód! Nienawidz swojego syna i córki, na każdym kroku im o tym przypominam.

Gość Co ci takiego one zrobiły
?

"Nienawidz swojego syna i córki, na każdym kroku im o tym przypominam." pojebana.:O:O:O

Gość kkdddetr
One może nic ale ich ojcowie tak. Owszem jestem teraz niezależna, mam własny interes ale ciągle pamiętam to jak byłam przez ich tatusiów porzucana!

Gość pewnie sie wrodzily w
nieodpowiedzialnych rodzicow, dlatego. Biedne

Gość aaaahhhhiiiii
nie obwiniaj dzieci za swoją głupotę!!!!

Gość kkdddetr
Jak mam ich nie obwiniac. Czasami żałuje że nie usunełam i za pierwszym i za drugim razem ciąży. Ojciec ciągle mi truje że przegrałam życia z dwojgiem dzieciaków, za każdym razem mi o tym przypomina, mimo że z nim nie mieszkam. Co ja mam zrobic? nic, mogłam jeszcze po urodzeniu je oddac do adopcji.

Pamiętaj że po każdej burzy wychodzi slońce, nawet jeśli dzisiaj w to nie wierzysz

Gość kkdddetr
Nie daje sobie już z tym wszystkim rady.. Mam na ich utrzymanie, na to by im zapewnic przyszłosc. Ale nie dam rady ich wychowywac, za każdym razem myśle o tym co zrobili mi ich ojcowie

Gość aaaahhhhiiiii
"Jak mam ich nie obwiniac." A czemu one są winne??!! Temu że dałaś dupy jakiemuś frajerowi nie zabezpieczając się??

Gość kkdddetr
Oddam do domu dziecka to znowu rodzina bedzie mnie prześladowała! Ja nie powiedziałam że one są winne, ale ciagle przypominają mi o swoich ojcach. Nigdy nie miał szczęścia do mężczyzn, a one są najgorszą rzeczą jaka mi się przytrafiła

trzeba było się zabespieczac!!!!! jak ty kurwa jako matka mozesz tak mówic o swoich dzieciach!!!! jestes podała franca!!!!!!

Gość kkdddetr
Ja tym dzieciakom krzywdy nie zrobiłam! One są na moim utrzymaniu już za to powinny mi dziękowac, bo ich ojcowie się ich wyrzekli. Jeszcze jak ktoś wypomina ci że zmarnowałaś życia to co można czuc? gdy ktos ciągle wypomina ci pomoc przy nich..

albo piszesz głupoty albo jestes tak tepa? odpowiedz sobie sama:)

jesteś głupia kurwą, tym dzieciom byłoby lepiej w domu dziecka! moze znalazlyby kogoś, kto je pokocha. Wyrodna matka :-o

Gość kkdddetr
Ciągle piszecie że to ja jestem ta zła, a ich ojcowie to nic złego nie zrobili? To ich wina że jedyne co czuje do dzieci to nienawisc..

Jestes tak samo zla jak i ich ojciec, a nawet gorsza. To nie ich wina, ze trafilas na takich palantow. Zastanow sie na co skazujesz swoje dzieci. Zamiast zrobic wszystko, by byly szczesliwe, ty marnujesz ich dziecinstwo. Moze pomysl o pomocy psychologa, bo ja tu innego wyjscia nie widze. A szkoda dzieci.

0/10 mam nadzieje, że takich tepych rur nie ma na świecie :O ale bym ci sprała mordę, głupia suczo

Gość kkdddetr
Oceniacie mnie tak tylko przez pryzmat tego że jestem kobietą! A to ja się męcze z nimi od ich najmłodszych lat, bo ich ojcowie mnie olali.

Gość ciekawe co zrobisz gdy nie
bedzie miał ci kto szklanki wody na starosc podac?

Sama mam dwojke dzieci wiec rozumiem, ze lekko nie jest. A i tak masz szczescie, bo dzieci sa zdrowe i masz prace. Czytalas moj wczesniejszy post? Naprawde proponuje psychologa. Od poczatku nie kochalas tych dzieci? Nie cieszyly cie, nie calowalas ich nigdy?

jak mozesz ty s....?? to daj im tej miłosci a nie robisz jak ojciec!!!!!!!

Gość Aaaa moze
Kurwa, one sa z twojej krwi suko! Jak mozesz ich nie nawidziec? Zabij sie najlepiej przynajmniej spadek dostana i takiej wariatki sie pozbeda. One nie czuja ze ich nie kochasz? Jaka dziwka!

Gość kkdddetr
Syn ma 11 a córka 6 i z każdym dniem jest tylko coraz gorzej