Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mychaaa_20

odstawienie tabletek anty. a ciąża...

Polecane posty

Gość Mychaaa_20

Witam :) Mam pytanie. Brałam przez miesiąc tabletki antykoncepcyjne Yaz.Rozpoczełam nowe opakowanie ale tylko kilka wzielam dokładnie 5 i przestałam brac.Pozniej wystapilo krwawienie z odstawiania po 4 dniach i wtedy uprawialam seks bez zabezpieczenia. i po krwawieniu tez. Czy moge byc w ciazy> Czy jest szansaze miałam od razu po odstawieniu dni płodne???

Gość *** *** ** **
hmmm po odstawieniu tabletek płodnośc sie zwieksza :)

Gość Mycha_20
czyli mozliwośc ze zaszłam w ciąże jest???

Gość czy ty masz 5 lat że tak
postępujesz????

Gość Mycha_20
Nie 20, w sensie bez zabezpieczenia mialam na ysli ze guma nam pekła i to 2 razy w ciagu tygodnia!!1 Pomocy czy moge byc w ciazy???Czy mogłam miec dni płodne po odstawieniu tabletek odrazu???

Gość jest mozliwosc ze zaszlas
w ciąże!!!!

mogłas isc po tabletke "po" jak wiedzialas ze ci gumka pekła tak sa duze szanse na ciaze

Gość a można wiedzieć dlaczego
odstawiłaś tabletki ot tak sobie, po 5 pigułkach???? Przecież twoje hormony bzika dostały w tym momencie!!! I nikt nie jest w stanie ci odpowiedzieć czy mogłaś być w takim przypadku płodna czy nie, Tym bardziej, że przez własną nieodpowiedzialność nie będziesz wiedzieć kiedy teraz powinnaś dostać okres. No ja nie wiem jak można się tak nieodpowiedzialnie zachowywać!!!

Gość Mycha_20
Stwierdziłam ze jednak nie bede brała bo wczesniej poł roku temu brałam inne tabletki przez rok przytyłam prawie 10 kg!! i przestałam brac bo sie wystraszylam ze znowu przytyje/ na opakowaniu moich tabletek pisalo ze jeseli zapomnialo sie wziac tabletki 1-7 i w tygodniu poprzedzajacym uprawialo sie seks to mozna zajsc w ciaze. a ja uprawialam seks przed odstawieniem i po tylo czy w czasie tego krwawienia z odstawienia mogla zajsc w ciaze???

Gość uwielbiam tekst - przytyłam od
tabletek :):):) Skoro uświadomiłaś sobie, że za dużo jesz podczas zażywania tabletek, t trzeba było nie zaczynać drugiego opakowania, albo skończyć je i wtedy rzucić. A jak zrobiłaś to co zrobiłaś to NIKT ci nie powie czy mogłaś zajść czy nie, bo rozregulowałaś wszystko, A opis o zapomnianej tabletce dotyczy tylko tych, które biorą 21 tabletek a nie ...5

Gość Mycha_20
ale skoro te tabletki od 1 do 7 sa najwazniejsze a ja przestalam je brac czyli gdybym zapomniala np wziac 6 to bym mogla zajsc w ciaze a ja przestalam brac czyli prawie to samo!!! i bralam te tabletki co jest 28i nie robi sie przerwy!

przerwa jest, trwa 4 dni czyli 4 białe tabletki. a dni poprzedzające odstawienie tabletek też mają znaczenie bo plemniki mogą poczekać kilka dni na owulacje. kiedy ona u Ciebie wystąpi to nikt już nie wie, bo odstawienie tabletek w środku opakowania wiąże się ze sporym zawirowaniem hormonów. ruletka jednym słowem

Gość marikaaaaa
ja od razu po odstawieniu zaszlam w ciaze!!!

Gość gość
Marika ale zaszlas w ciaze po skonczeniu calego opakowania??