Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FLORIDA000

ANGIELSKI...kto umie???

Polecane posty

Gość FLORIDA000

Jest tutaj ktos komu sie "nudzi" i napisalaby mi pewnien tekst po angielsku?? dla mnie to wazne wiec nie robcie sobie jaj!

Gość FLORIDA000
haloooooooooooooooooooo

Gość FLORIDA000
napisac Ci tutaj czy na meila?...tylko nie chce Ci zawracac glowy jesli nie masz czasu bo to wiecej niz kilka zdan!

ok, mozesz napisac na zapomnianohasla@o2.pl jesli chcesz, tylko nie dawaj mi jakiegos tekstu naukowego, bo tego nie przetłumaczę. ale chyba byloby szybciej jakbys dala to tutaj?

Gość FLORIDA000
Skoro podalas mi meila to napisze wszytko doakldnie na niego czego mi potrzeba bo tekst konkretnie musze miec na poniedzialek...jak znajdziesz chwile przez weekend to blagam napisz! stworzylam ten topik dzisiaj juz bo nie spodziewalam sie takiej milej osobki jak Ty!...to co mozemy sie tak dogadac?

Gość wklej go tutaj
sprobuje przetlumaczyc

Gość FLORIDA000
Ok to napewno wysle..mysle ze jutro rano bo dzis jeszcze w pracy siedze i tu ciezko mi tak wsyztko do "kupy" sklecic...ogolnie tekst o upodobaniach, wyksztalceniu i takie tam...ja poprostu umiem tylko niemiecki i nie potrafie dobrze gramatycznie tego napisac! POZDRAWIAM CIE GORACO i do jutra!