Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz skoczę

pytanie o firefoxa.

Polecane posty

Gość zaraz skoczę

od kilku dni mam internet w laptopie z windowsem vistą i kupę problemów związanych z firefoxem. nie loguje mnie na wybrane strony, na przykład last.fm, muszę klikać kilkanaście razy zaloguj, dopiero wtedy łapie czego od niego wymagam, podobnie jest z wylogowywaniem. po kliknięciu w miejsce przeznaczone do zapewniania misek z jedzeniem na Animal Rescue Site od nowa ładuje mi się strona, a nie tak jak wcześniej podziękowanie za kliknięcie, podobnie jest z pajacykiem i innymi stronami tego typu. kiedy loguję się na gmail i chcę napisać wiadomość miejsce do tego przeznaczone w ogóle nie spełnia swojego zadania, kiedy kliknę prawym przyciskiem wyskakuje menu z "kopiuj obrazek/pokaż tło w nowym oknie", a nie tak jak wcześniej kopij tekst/wklej itd., nie ma nawet pionowej kreski odpowiadającej nowemu wierszowi. jaka może być przyczyna? podobno firefox może współpracować z vistą, a ja z tej współpracy mam tylko kurwicę. czy ktoś miał podobny problem lub wie jak go rozwiązać? 😭

Gość zaraz skoczę
na samą myśl o takim rozwiązaniu dostaję spazmów, nie ma innych sposobów? :D

Gość zaraz skoczę
spróbuję z tą operą, przynajmniej nerwów oszczędzę, dzięki :P a że gówno to wiem, ale sentyment zawsze jest :D

Gość z tym kilkaniem to chyba wiem
on przypuszczalnie blokuje reklamy i wtedy w miejscu, w którym miało być okienko pop-up przyciski są nieaktywne. poszukaj do reszty problemów może jakichś wtyczek.