Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buahaha3

19 lat i zareczyny ..

Polecane posty

Gość buahaha3

wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjaciolka zareczyla sie ze swoim chlopakiem. Ona ma 19 lat, on 21. Nie wydaje Wam tez sie to ssmieszne?

Nie śmieszne, co kto robi jego rzecz, ja bym nie chciała w tym wieku, studia to piękny okres w życiu:) nie warto go marnować:P

Gość buahaha3
nie zazdroszcze. mam chlopaka po co mi wiecej. Po prostu to chyba za szybko i pewnie i tak sie rozstana moim zdaniem. Co myslicie?

Gość buahaha3
no tak ale kiedy sie wyszaleja i w ogole ?

Rozumiem, ze byly to tradyycjne zareczyny, tzn on z rodzicami i pierscionkiem poszedl do niej prosic o reke :D

Gość buahaha3
tak oficjalne, tradycyjne. Teraz beda razem meiszkac. Tylko po co w tym wieku w malzenstwo sie bawic?

Gość znajomy ktos
Nie ma to jak zazdroscic komus czegos :classic_cool:🖐️

Jak chcą to niech się bawią w małżeństwo w tym wieku, to nie nasza sprawa :) Wprawdzie ja bym nie chciała, ale ja to ja :)

Gość zlotowłossaaa
ze co? ja w wieku 19 lat wyszłam za mąż (nie mamy i nie chcemy dzieci) ale ciesze sie życiem i z niego korzystam,tyle ze z tą drugą osobą...

No to ja napiszę o sobie :P Pierwszy raz zaręczyłam się w wieku 19 lat właśnie. Drugi raz w wieku 21 lat :P Nie wiem czy za wcześnie. Wszystko zależy od dziewczyny i od chłopaka. I nie ma reguły w tym czy ich narzeczeństwo przetrwa czy nie. Tak samo ze ślubem.

Nie kazdy potrzebuje szalec do trzydziestki, moze rzeczywiscie sie rozejda, a moze nie? Tylko po co sie tym emocjonujesz?

Gość buahaha3
to moja przyjaciolka, pytala co mysle. Pogratulowalam i w ogole. Ale moim zdaniem to glupota.

Gość buahaha3
tak naprawde to troche zazdroszcze tej dziewczynie, tez skrycie marze o zareczynach, ale moj chlopak jest strasznie skapy i za nic nie kupi mi pierscionka :( zlapalam sie na tym, ze ogladam wystawy u jubilerow i nosze sie z zamiarem zakupienia jakiegos swiecidelka u Kruka, zeby udawalo moj zareczynowy klejnot :)

Gość buahaha3
dobre;] ale to wyzej to nie ja

Gość buahaha3
sama przed soba nie chce sie przyznac do parcia na pierscionek i zaprzeczam wlasnym wpisom :(

Gość buahaha3
czemu tak po mnie jedziecie ? wyrazilam moja opinie, po prostu ja do czegos taikiego bym nie dojrzala, dziwie sie im zastanawaim sie czy moze jestem niedojrzala na swoj wiek, czy omze podzielacie moja opinie?

Gość buahaha3
no i dobrze, moze i zazdroszcze, a co, nie wolno?

Gość buahaha3
nuuudzi ci sie ? po co sie podszywasz?

Gość buahaha3
o tak, nudzi mi sie, dlatego konwersuje sama ze soba, nie mogac znalezc nikogo na tak samo niskim poziomie intelektualnym :)

Gość buahaha3
skoro tak uwazasz ;] naucz sie tylko najpierw pisac NIEPPRAWDA*

Gość buahaha3
wiem co zrobie, oswiadcze sie mojemu podszywaczowi i tez bede zareczona :)

Gość no dziwne
zaręczyli sie jak myślę po to , by rodzice nie mieli nic przeciwko wspólnemu zamieszkaniu ja zareczylam się mając 20 lat i był to wstep do załatwiania spraw związanych ze ślubem, a nie do wspólnego zamieszkania co do długości związku to nie ma to nic wspólnego z wiekiem w jakim sie zaręczasz i wychodzisz za mąż droga autorko, więc nie za bardzo rozumiem Twoje insynuacje do ich wczesnego rozstania sie

Gość yrryyy
mój kolega- 32 lata, ożenił się z dziewczyną 19letnią (ona uczy się jeszcze w technikum)

Skoro chcą tego i na obecnym etapie nie mają innych priorytetów (np. studia) to niech się zaręczają🖐️

Gość znajomy ktos
"Hm, to wygląda tak, że dwoje dzieciaków zabawia się w dorosłych. " Ja bym sie tak nie zapedzal to tylko zareczyny :O🖐️

Gość glaurung
No to w takim razie po co i co to są te zaręczyny?:/ Ja przeżyłem swój pierwszy raz i kilka kolejnych z dziewczyną, która była w tym czasie zaręczona, jak się PÓŹNIEJ okazało. Też miała coś koło 19 lat NIE POLECAM