Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lekka

Co facetom podoba się w dziewicach?

Polecane posty

Gość lekka

Zawsze chciałam być dziewicą aż do slubu, liczyłam zawsze na to, że mój jedyny doceni że nie puszczałam się z nikim i czekałam właśnie na niego by to właśnie jemu dać to co kobieta ma najlepsze. Ale podczas tych wakacji byłam zmuszona do używania tamponów i niestety przebiłam nimi błonę dziewiczą. Ja już się z tym pogodziłam, ale czy myślicie, że mimo to będę dla tego jedynego dziewicą? CO NAPRAWDE PODNIECA FACETOW W DZIEWICACH? TO ZE MOGA PRZEBIC ICH BLONE CZY PO PROSTU TO ZE ONE WYBRALY NA PIERWSZY RAZ WLASNIE JEGO? Licze też na odpowiedzi facetów bo to ich opinia głównie mnie interesuje. Pozdrawiam :)

Gość penisss
Nie liczy sie blona tylko to czy jestes dziewica w glowie. Rozumiesz?

zgadzam sie z penisss dla jednych utrata dziewctwa to przerwanie blony dla drugich wspolzycie

Gość Miccok
Sex z dziewicą to żaden jeszcze sex.

"..i czekałam właśnie na niego by to właśnie jemu dać to co kobieta ma najlepsze" Czyli co? Zadajesz pytanie i znasz odpowiedź? Głupia jesteś, czy jak?

Dziewica w głowie, to chyba najgorszy okaz kobiety stąpającej po ubitej glebie. Z takim podejściem lodowiec wydaje się być bardziej rozpalony. :O

Gość llllllllllllllllllllll
kurna kogo to obchodzi, mam gdzieś facetów

Gość diewictwo
samo w sobie

Gość llllllllllllllllllllll
Też jestem dziewicą i co z tego

Gość lekka
do Bongo Bongo Bongo Po prostu siebie, no że dla niego ten pierwszy raz i że się wcześniej nie puszczałam.. do Nowy w mieście Niektórzy wolą doświadczone niektórzy dziewice to kwestia gustu a o gustach się nie dyskutuje ;) dziękuję wam wszystkim za odpowiedz ;)

najbardziej podoba się panom w dziewicach to że nie mają doświadczenia i nie wyśmieją braku umiejętności ani spuszczenia się po 3 ruchach...i stąd na kafe takie uwielbienie i poszukiwanie dziewic :classic_cool:

Gość facetow to kreci
bo moga sobie taka urobic ;)

do lekka... to prawda jeden lubi piwo, drugi żyto. Ja osobiście nie gloryfikuję dziewictwa. Nawiązując do tematu nie robi na mnie wrażenia.

Gość MoInna
Jedni wolą sobie taką wyuczyć a inni czekają na gotowe. - zauważ że część gatunku męskiego najpierw szuka doświadczonej żeby go doświadczyła a potem dziewicy Jedni wolą żeby nie miała go z kim porównywać inni mają to gdzieś. - chociaż to też błędne koło bo może i dziewica jest niedoświadczona ale jak facet tryśnie po minucie to i tak wyciągnie z tego wniosek Błona jest nieważna - można ją stracić w różnych wypadkach typu, szpagat, tampony itp.

Gość prowokacja czy co
Autorko jezeli chcesz za meza faceta, ktory chce od kobiety 'to co w niej najlepsze' czyli wedlug ciebie dziewictwo, to ...malo sie cenisz ... bo po pierwszym razie przetsaniesz byc dla niego cenna i nie ludz sie ze papierek utrzyma go przy tobie ...

Gość lekka
Rzeczywiście, z tym "to co kobieta ma najlepsze" troche źle sie wyraziłam i nie o to mi chodziło. Oczywiście wiem że liczy sie inteligencja, odpowiedzialność itp nie chciałabym aby mój przyszły mąż kierował się tylko tym czy jestem dziewicą czy też nie.

Gość no teraz to pełno
takich "dziewic" po oralach i analach...dla spokoju, jesli dziewictwo utożsamiasz z błonka możesz sobie ją odtworzyć.:P

Gość lekka
Już w zasadzie uzyskałam odpowiedzi na moje pytanie. Po prostu zastanawiało mnie to, że nastała niby taka moda na dziewice (ale moja decyzja o jego zachowaniu do ślubu nie ma związku z modą) i wszyscy zaczęli je tak podziwiać, interesować, pisało się też że podobają się facetom, tylko nie wiedziałam czy własnie tak jak poprzednicy powiedzieli "dziewica dla dziewictwa" czy po prostu nagle mężczyzn zaczęło podniecać przebijanie tej durnej błony

Gość lekka
Na błonce mi nie zależy :D

Gość buzibuzi
Ostatnio gdzieś czytałam że Madonna nawet po pierwszy stosunku nadal czuła się i uważała za dziewicę :D :P

A mnie nic się nie podoba w dziewicy, ponieważ ja nie dzielę kobiet na dziewice i nie-dziewice.Co innego jest ważne (charakter, zachowanie, zasady, itp)! P.S. Zdecydowanie bardziej preferują kobietę, która była już w związku z facetem i ma jakieś doświadczenie - również w seksie.

Gość no ba nie trzeba daleko
szukać ...wiele lasek z kafe po stosunku oralnym czy analnym dalej uważa sie za dziewice bo "przecież mają błonę". :P

Wszystko już zostało odkryte, może dla tego dziewictwo jest w cenie. ;) Rysujący się na horyzoncie wzgórek łonowy, nie jednego amatora, pioniera przyprawia o dreszcze emocji. Oto przed nim, raczej pod nim, leży rozdygotana ze strachu, przed bólem jaskinia jeszcze przez nikogo nie spenetrowana. ;)