Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos moze wie

LUBLIN LUXMED SKIEROWANIE NA BADANIA

Polecane posty

Gość czy ktos moze wie

od 3 m-cy biore tabletki. dostałam od mojej ginekolog z luxmedu skierowanie na badania (morfologia, proby watrobowe, aspat,alat i uklad krzepnięcia). Cały koszt tych badan wynosi 93 zł!! Dodam że sama wizyta kosztuje 70 plus co miesiąc 35 zł na tabletki. Moje pytanie brzmi czy któraś z was wie czy takie skierowanie zrealizuja mi w normalnym laboratorium nieodpłatnie, czy skoro jest to skierowanie z luxmedu to tylko w luxmedzie? Czy lekarz rodzinny móglyby mi wypisać takie samo skierowanie zebym mogla wykonac badania za darmo? Teraz sa wakacje wiec trodno bedzie mi wydac 200 zł w ciagu miesiaca bo jestem studentka

Gość lamka 2
ja naleze do luxmedu z racji pracy i nie place, nie wiem na jakiej zasadzie Ty korzystasz. Jesli masz karte stalego pacjenta, to powinno byc za darmo.

Gość lamka 2
kazde skierowanie mozna przepisac i zrobic nieodplatnie w innej placówce

Gość czy ktos moze wie
Jestem tam zarejestrowana ale bylam dopiero raz. jak mowilam jestem studentka wiec nie place zadnych skladek dodatkowych zeby miec darmowe leczenie, musze placic za kazda wizyte. Takze nie wiem czy skoro dostalam skierowanie to i tak musze zaplacic za to badanie czy nie

Gość czy ktos wie mzoe
ooo dzieki o to mi chodzilo. w takim razie pojde do lekarza rodzinnego i poprosze o przepisanie skierowania:)

Gość lamka 2
nie ma za co

Gość Lukasius19
a moze umowimy sie na sex?;] jestem z bełżyc. to blisko lublina