Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princesSs

wierzycie w te całe wróżby?

Polecane posty

jak to jest że karty mówia ze z moim obecnym partnerem nie bede ze bedzie inny a tak naprawde serce mi mwoi co innego? ja wiem ze chce byc tylko z nim ze to wlasnie z nim chce spedzic reszte zycia. Mojchlopak tez tak uwaaza i ze nigdy mnie nie opusci i nawet nie da sie innemu zblizyc do mnie. Moiwi ze to my powinnismy dbac o nasze szczescie a nie karty i sluchac glosu serca. wg mnie i jego to powinnismy byc razem przez reszte zycia... czemu te karty mowia inaczej ;/ wy wierzycie we wróżby?

Gość ja ja ja
hm nie wiem ale mojej ciotce keidys wywrozyla babka ze wyjdzie szybl za maz za kogos kto przyjedzie z daleka i faktycznie tak sie stalo :)

Gość lamka 2
zle duchy przemawiaja przez wrozby dlatego sie spelniaja, ale czy warto sluchac diabla, to same sobie odpowiedziec musicie.

ja nie wiem czy wierzyc :/ serce mi mowi inaczej. w sumie sa takie pary ktore ze soba byli 5 lat jedna dziewczyna poznala chloapak w wieku 17 czy 18 lat i jest z nim do dzis i maja trojke dzieci ;) nie szla do zadnej worzki. Pewnie wrozka by jej powiedziala ze to nie ten. Ale to oni układali swoje zycie... sluchali serca. Tez mam chloapka iwiem ze ja bez niego nic nie znacze a on dokladnie tak samo jak ja uwaza... dziwne to... moze i prawde mwoia ale moze tez sie myla. ja wierze w to ze nam sie uda ;)

Gość facet co lubi ...
Jeszcze żadna karta do mnie nie mówiła . Jeśli Walet Pik (Jack Of Spades ) przemówi do mnie to na pewno uwierzę . Jak mocno uwierzysz we wróżbę to się "spełni"

Gość i było łazic do tej wrózki
jak człowiek szczęśliwy ?

Gość
tak to jest jak czlowiek nie ma dystansu.

lamka 2: naprawde to złe duchy ? szatan robi nam "kisiel" z mózgu? ja nie mam ochoty go słuchac :/ chce sluchac mojego serca i wierzyc w to ze nam sie uda. facet co lubi: myslisz że moze mi sie udać z nim i te wrozby moga sie nie spelnic, gdy nie ebde sluchac tego co mi wywrozyli na necie? Ja naprawde kocham mojego chloapka i on jest moim zyciem. On to samo czuje do mnie i chce ze mna spedzic reszte zycia. Wystarczy tylkow nas uwierzyc i iśc śmialo przez zycie bez zadnych wróżb? :)

Gość Ropeczka....
A serca słuchać? To już lepiej w te wróżby ... Serce nie ma mocy przewidywania ... więc nie jest wiarygodne ... :P

szczerze żaluje że napisalam do wrózki :( to bylo silniejsze ode mnie, taka ciekawość, szatan mna pokierował ;/ udalo mi sie! ale nie cche w to wierzyc! jestem szczesliwa i cche szczesliwa byc! i tylko z nim! :( nie wierze w to ze bede miec innego bo innego nie chce, brzydzilabym sie cokolwiek z nim robic;( caly czas wspominalabym mojego obecnego. Tylko on sie dla mnie liczy

Gość nie zadawaj głupich pytan
a co niby masz zamiar zrobic ? Rzucic faceta , którego kochasz i który kocha ciebie, bo ci wróżka z NETU cos powiedziała ?

ropeczka: serce mi mwoi ze z tym z ktorym tera zjestem jest mi bardzo dobrze i z nim chce spedzic reszte zycia. Wyjsc za niego urodzic mud zieci. Mialam wczesniej chloapkow i strasznie mnie zranili a przy nim czuje ze ejstem szczesliwa, wiem co to jest zycie! on tez jest ze mna szczesliwy i tez chce ze mna byc! nawet mowilismy ile chcemy dzieci kiedy wyjdziemy za siebie gdzie sobie ebdziemy mieszkac ;) wspolna przyszlosc planowalismy i wierzymy w to ze nam sie uda ;) bo wkoncu czlowiek kieruje swoim zyciem a nie karty czlowiekiem

Gość rytni
Justyna to Ty?

nie zadawaj głupich pytań: wlasnie nie chce z nim konczyc!:( ja chce z nim byc az do grobowej deski, bo wiem ze to ten z ktorym chce byc i on tez tak czuje ;) chcemy byc razem :D

Gość no to właśnie nie zadawaj
głupich pytań !!!!

Gość Ropeczka....
Poza tym wróżba to nie wyrocznia ... nie musi się spełnić ..

Gość nie zadawaj głupich...
niby chcesz i jesteś pewna, a wszystko uzależniasz od tego co ci powie wróżka i kafeterianie !

Gość Ropeczka....
Chociaż te idealne związki .... i bez wróżb wiem, że często przestają być idealne ... Idealne pozostają jakieś 1/1000 :O

przepraszam ale przestraszylam sie tego co przeczytalam. Tak nam fajnie i nagle mialoby to prysnac!? on w to nie wierzy, mowi ze to głupoty, ze on ejst pewny ze ze mna bedzie, ze nie chce innej i nic z inna robic nie chce bo sie by sie brzydzil (wiecie co mam na mysli :P) nawet mowil ze mi odejsc nie da tyle dla niego znacze ;) dlatego ja tez wierze w to co mi serce mowi i zyczcie mi szczescia ;]

nie mowie ze jestesmy idealni. Mowie tylko ze nam ze soba dobrze ;) i po co cokolwiek konczyc...

Gość szczęscia życze
w ful wypas pakiecie :D

Gość gość
Zamówiłam całoroczną przepowiednię u wrożbity Paulusa (http://wrozbitapaulus.pl) i w tej chwili mogę powiedzieć, że sprawdza się praktycznie wszystko. Od spraw miłosnych po zmianę pracy.

Gość gość
Ja też mogę polecić Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl jest szczera, stara się pomóc i co wazne praktycznie wszystko się spełnia