Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka awanture wybrac

jaka awanture wybrac!!!!!!!!!!!????????????

Polecane posty

Musialam wyjechac na kilka tygodni . wczoraj rozmawiajac z moim mezem pytalam sie czy zostaje w domu czy ma plany na wekeend - stwierdzil ze nie ma .to ok i umowilismy sie na wieczor na skypie. No ale go nie bylo synowi powiedzial ze idzie na koncert nawet nie wiem o ktorej wrocil i czy juz wrocil .gdzie i z kim sie zabawial nie wiem. co radzicie?????????? na maxa jestem wsciekla .

Gość granatowe niebo nocy
piekielną i totalną, z piorunami i gromami, a na to potem gradobicie i potop!!! :D

Gość tyeyre
A ja nie wiem. A co masz w repertuarze?

Gość tyeyre
A tak serio. Dlaczego miałabys robić awanturę? Domowym prokuraorem i egzekutywą jesteś, facet to twoja własność? Po prostu powiedz mu, jak ci nerwy opadną i jak sobie przypomnisz czy aby nigdy nie zdarzyło ci się coś podobnego, że (na przykład jest ci przykro bo odniosłaś wrażenie że cię oszukuje, lekceważy, kombinuje za twoimi plecami jakby pójście na koncert było czymś przeciwko związkowi, jakby miał coś do ukrycia i że z tego powodu zastanawiasz się co jeszcze robił lub z kim poszedł. A potem wnioskuj po jego reakcji o co chodzi. Tworzenie ról śledczego/oprawcy i ściganego przestępcy nie służy relacji tych osób.

wszystk mam w repertuarze ,lacznie z rozwodem bo z oszustem nie chce juz byc.mogl zadzwonic i uprzedzic,

Gość Magicca
Wyluzuj:) I nie traktuj swojego meza jak psa przywiazanego do budy. To tez czlowiek. Serio:)

Gość aka awanture wybrac
alez on moze lazic gdzie chce na kurwy tez a co tam malzenstwo to przezytek , telefenow brak - lojalnosc to tez przezytek liczy sie tylko wolnosc. zalosne

Gość Magicca
Im krotsza smycz zalozyc, tym bedzie mniej skuteczna. Pamietaj o tym:) A tak na marginesie...dlaczego od razu sadzisz, ze poszedl na kurwy? Dlaczego nie wierzysz, ze na koncert? Mogl niespodziewanie, w ostatniej chwili dostac okazyjne bilety przeciez. Albo w ostatniej chwili namowili go znajomi, zeby nie siedzial sam w domu. Nie z nim jest cos nie tak, tylko z toba. Przed rozmowa z nim od razu stawiasz wyrok. Nie tedy droga, kochania.

ale czemu od razu na kurwy? co to u was koncertów latem nie ma ze to takie nieprawdopodobne?? jak mu tak nie wierzyszto bylo nie wyjezdzac tylko siedziec makiem na dupie w domu i go pilnowac!! no chyba ze juz wczesniej dał CI powody do tego zeby nie miec zaufania, to inna bajka...

narazie nie rozmawiam z nim przez telefon tzn mam taki zamiar bo HOJ JESZCZE SPI.

Gość cscscscsc
daj spokój niech chłop też ma coś od życia! chciał się wyrwać, ok. chyba że z babą jakąś, ale jeśli jakaś jest, to się prędzej czy póżniej przekonasz, dont worry. szkoda nerw, chlopa nie zatrzymasz sila

Gość marna prowo
jezyk jakim pisze autorka sklania sie do 15latki a nie kobiety bedacej zona,no chyba ze pusta niedojrzala🖐️

Marna Prowo zobaczymy jakim tym jezykiem bedziesz pisac jak ci maz na noc nie wroci.

kara ;)) do mojego przyjazdu zakaz imprez za to ze nie uprzedzil ze wychodzi jak zerwie pakt to koniec wszystkiego.