Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona smutna i zaniepokojona

co się dzieje?

Polecane posty

Nie wiem co mam robić...spotykam się z facetem,wszystko było ok do czwartku, a teraz cisza...nie odpisuje na większość moich sms-ów,nie chce się spotkać...nie wiem co mam myśleć...ile mogę pisać i pytać skoro On nie chce nic powiedzieć? co mam robić?

Gość nic zupełnie nic
to koniec

...wczoraj mi napisał,żebym się nie martwiła,ale...jeżeli tak nagle zmienia się zachowanie faceta-z czułego,troskliwego na całkiem inne,to znaczy,że coś się dzieje...i najgorsze jest to,że On nie chce mi powiedzieć co...a nie ma nic gorszego niż domysły...

Gość potwierdzona skuteczność
przestał udawać i zachowuje się tak jaki jest na co dzień. Poczuł, że Ci zaczęło zależeć, więc już nie musi udawać. Tacy są okropni, a my się na to zawsze nabieramy. Normalnego związku z nim na pewno miała nie będziesz.

hm wiesz faceci sa dziwni miałam kiedyś bardzo nietypowa sytuacje. spotykałam się z facetem jakies 7 lat starszym od siebie... było cudownie-wiedziałam ze jakis czas temu rozstał się ze swoja byłą-byli długo razem. w między czasie kiedy się spotykalismy ja wyjeżdżałam jeszcze nie wyjechałam a on mi mówił jka bardzo juz za mna tęskni itd... ja wyjechałam a on dopiero po jakieś 4 dniach się odezwał co słychać a potem cisza nic... napisał potem gdzies tydzień póxniej że ma problemy rodzinne i tyle. jakby zapadł się pod ziemie... i cisza. i nie mam pojecia o co chodziło faceci sa nieodgadnieni.

To zwiastuje koniec związku. Facet sobie odpuszcza bo widocznie mniej mu zależy ...

..no i nie wiem co mam zrobić...chyba uzbroję się w cierpliwość...moze sam dojrzeje do rozmowy? a moze nie...czas pewnie pokaże co i jak...ale ja tak nienawidzę czekać

To nie czekaj. Zadzwoń do niego i zapytaj się o co mu chodzi, czemu tak się zachowuje. Nie proś go o nic, nie poniżaj się. Ale przynajmniej będziesz wiedziała o co chodzi i jaki jest status Waszego związku.

Gość ogorek
No mój w ten sposób zerwał.. Też się nie odzywał ... a później zadzwonił i powiedział że w jego życiu sie pozmieniało :(

zadzwoniłam wczoraj i powiedział że wszystko jest ok,ale przecież widzę ,że nie jest...

albo możesz napisac mu tak: że nie wiesz o co mu chodzi że jego zachowanie jest niecodzienne, i że prawdziwy facet nie zachowałby się tak w tej sytuacji..

Gość to tak bedzie
Kiepsko mu chyba dawałaś chłop się znudził . Przemyśl swoje zachowanie