Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Verniss

brzydkie stopy

Polecane posty

Gość Verniss

co sądzicie o brzydkich stopach u ogólnie ładnej dziewczyny? Przekreślają ją w waszych oczach? Mam małe ,wąskie i zadbane stopy ,ale mam tzw haluksy :/ niestety mam takie od dziecka, chodzi o to ,że duży paluch jest troche krzywy. Cwiczę go i przez to trochę się wyprostował ,ale dalej jest krzywy :/

Gość a jakie cw.wykonujesz
?? mam ten sam problem :/

Gość Verniss
np kładę stopę na kolanie i odginam palec w drugą strone. Jest dużo takich ćwiczen. Część znajdziesz w necie , ale radzę na fizykoterapie sie wybrać tam pokażą Ci caly zestaw ćwiczen. Trochę pomagają ,ale jak narazie po roku ćwiczen widzę słabe efekty :/ nie wiem czy kiedyś uda mi się miec proste palce u stóp. Niektórzy robią na to operację ,ale nie wiem czy to dobry pomysł bo boje się ,że lekarze coś schrzanią , ,że jakies komplikacje z chodzeniem będą itd. Najgorsze ,że to nie tylko problem estetyczny można mieć też przez to problemy z kręgosłupem

Gość gruszkakula
Jak to "przekreślają"??? W ogóle nie mogę sobie wyobrazić, żeby wygląd stóp, czy cycków, czy nosa, czy dłoni, czy czegokolwiek mógł człowieka "przekreślić"! Nikt nie jest doskonały. Ja ogólnie też jestem dość atrakcyjna, stopy akurat mam świetne, ale za to mam problemy z cerą, błyszczy mi się czoło, mam zaskórniki na policzkach i nosie, robią mi się czasem wypryski... Nic nie mogę na to poradzić. Trudno. Podkreślaj swoje mocne strony, a defektami się martw za bardzo, zawsze znajduje się ktoś, komu się podobamy w całości:-) Niestety sposobów na halluksy nie znam. Wiem, że moja Mama nosi takie wkładki, odsuwające paluch, ale to niestety niewiele daje, tylko doraźnie, ale nie likwiduje przyczyny problemu... Chyba są na to jakieś zabiegi, ale nie orientuję się w szczegółach:-(

Gość gruszkakula
Defektami się NIE martw za bardzo, miało być;-p

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0

Jeśli masz haluksy i to w dodatku od dziecka (czyli masz uwarunkowania genetyczne) to może cię zainteresować ten aparat www.hallufix.pl Na stronce o nim poczytasz, więc nie będę tutaj się rozwodziła. Powiem tylko, że jest wygodny, niewidoczny i skuteczny. Nie leczone haluksy zaprowadziły kilka moich koleżanek na stół operacyjny więc nie warto bagatelizować sprawy, bo różnie może być. I się nie martw- haluksy nie są za ładne, ale jak będziesz o to dbała to wszystko wyleczysz ;) .Pozdrawiam

Gość kurteczka no
wez daj spokoj....nikt nie bedzie sie przygladal twoim stopom no............ :-/