Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaaaaaa

Jestem tak bardzo samotna

Polecane posty

Gość taka jednaaaaaaaa

:(

Gość taka jednaaaaaaaa
jest ktos jeszcze kto czuje podobnie?

Gość kup se wibrator

Gość jjhjhjhj
ja :(

Gość takaaa drugaaa
ja też:O ale to minie mam nadzieje:)

Gość taka jednaaaaaaa
mam 25 lat jestem mloda atrakcyjna kobieta,przez ostatnie 7 lat bylam z facetem ktory traktowal mnie jak chcial,bylam bo kochalam nad zycie,zdradzil mnie na moich oczach wlasciwie,nigdy mu tego nie wybaczylam i nigdy wiecej sie juz do niego nie odezwalam,on nie zrobil nic w ten sam dzien jedynie dzwonil bezskutecznie i pisal smsy ze to nie tak,rowniez bezskutecznie bo nie dalam sie sprowokowac pozniej zamilkl,nie widzialam go od tamtej pory nie slyszalam nie dzwonil nie pisal choc minelo juz prawie pol roku. ciesze sie ze tak sie stalo,bo teraz dopiero wiem z jakim klamca i kretaczem zylam. spotykam sie z facetami ale zaden mi nie pasuje nie wiem moze mam zbyt wielkie wymagania moze poprostu nie trafilam na tego ktoryby mnie do siebie przyciagnal nie roie nic wbrew sobie i nic na sile. mimo to czuje sie samotnie weekend spedze samotnie w domu bo ile mozna chodzic po sklepach jadac w restauracjach chodaic na baseny...znajomych mam ale kazdy ma swoja rodzine czy tez 2 polowke a ja jestem sama jak ten palec i jest mi z tym okropnie zle

Gość Krokodylowy
Skąd jesteś ? Jakie masz szkoły ?

Gość taka jednaaaaaaa
a po co ci moje szkoly i to skad jestem bez przesady:(

Gość Krokodylowy
z ciekawości czy jesteś robotnik czy inteligent

Gość taka jednaaaaaaaa
skonczylam studia

Gość taka jednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
straszne jest to wszystko dla mnie czuje sie tak zle,jestem sama skazana jedynie na siebie zero pomocy od rodziny czy przyjaciol ktorzy sa jak cos potrzeba nie wiem co mam robic:(

Witam! Znalazlam bardzo ciekawa stronke. Wystarczy wchodzic na strony i czytac artykuly (niektore naprawde bardzo ciekawe). Za wejscie na artykul otrzymujemy punkty, ktore mozemy pozniej wymienic na nagrody. Nagrody naprawde ekstra! Punkty uzyskujemy rowniez przez odpowiadanie na pytania konkursowe. Polecam wszystkim goraco. Oto link owej stronki: http://przeczytamwszystkich.pl/przyjmij-zaproszenie?it=9715bf3a-57c1-4f3f-a978-bb9cf8b20cd0

mam samochod,czlowiek by gdzies pojechal cos zobaczyl fajnie spedzil czas ale sam?:(

hej-smutne ze cię takie coś spotyka ale fajnie ze sporo bywasz wśród ludzi i aktywnie spędzasz czas.Tez jestem sama,Piszesz ze nie mozesz tarfić na właściwego chłopaka. A moze podświadomie jakoś porównujesz do tego w którym byłaś tak bardzo zakochana ??Ze znajomymi tak jest też to odczułam ze jak mają rodziny lub pary to samotni schodzą na dalszy plan...Ja też nie szukam jakoś na siłę faceta, na razie dobrze mi jak jest.Prawda ze samotnosć najbardziej uderza w wolne dni... nIe warto siedzieć w domu , wyskocz sobie moze gdzieś do kina albo coś ...IZgadzam się tez ztym ze ludzie się odzywają tylko jak coś potrzebują .Zenujące jest to czasami... Pozdrawiam

ja czasami juz nie mam sily wyc mi sie chce:( mam obok siedzie facetow ktorzy zrobiliby dla mnie wsyztsko, szkoda tylko,ze ja nie zrobilabym dla nich tego samego dlatego nie chce wykorzystywac nie chce pozniej ranic mowiac ze nic z tego:( ciesze sie ze jest tu ktos,kto mnie choc troche rozumie

czasaem sie tylko zastanawiam jak to mozlwie zyc obok kogos przez 7 lat a pozniej znalezc sobie inna i nawet sie nie odezwac,straszne to jest kiedy ludzie z dnia na dzien zapominaja o osobie ktora chyba kochali,bo tego juz nie jestem pewna niestety,jakie to zycie jest okrutne,jacy ludzie sa podli,nigdy nie myslalam ze moze mnie cos takiego spotkac ale jak to mowia czego oczy nie widza.........

Mozesz utrzymywać z nimi kontakty kolezenskie bez dawania nadziei na coś wiecej,Wtedy nikogo nie zranisz a bedziesz miala znajomych na których mozesz liczyć

boje sie tylko,ze zobacze kiedys go przez przypadek i nawet nie bede wiedziala jak sie mam zachowac. ale zycie jest zyciem i takie sytuacje sie zdazaja czasami sobie mysle ze lepeij zeby mnie tu nie bylo:( ale kiedy przychodzi taki moment kiedy wychodze z czegos calo dziekuje bogu ze zyje,ostatnio bardzo czesto mam takie sytuacje kryzysowe.

7 lat to faktycznie sporo czasu byliście razem...A Jarkiem84 to sie nie przejmuj bo to śmieszny napinacz co zna chyba tylko słowo "pasztety"

taka jednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa - tez jestem samotna i doskonale Cie rozumie. Ty jesteś w lepszej sytuacji masz prace auto mieszkanie. ja mieszkam z rodzicami, szukam pracy , auta brak. i do tego wieczna walka z kilogramami. Mam znajomych ale kazdy ma juz zycie ułożone , chodzę po weselach, a kazdy sie pewnie zastanawia kiedy ja bede miała! chciałabym sie wyprowadzic , do wiekszego miasta, zmienić coś w swoim życiu, ale nie mam sił aktualnie...

Gość cdsgdfh
skad jestes jakie wojew.?

Jak to mówią"po nocy przychodzi dzień a po burzy spokój"PO mojemu t na jednym zwiazku świat się nie kończy i nie warto się wpędzac w doła tym co było kiedyś.Pogadałabym z Tobą jeszze ale zaraz musze wyjsc z domu Trzymaj się cieplutko, mam nadzieje ze uda ci się jakoś fajnie i miło spędzić czas,Pozdrawiam

skarlet dziekuje za dobre slowo!

tak taka ja nie mam wlasnego mieszkania mieszkam z jednym z rodzicow mamy duze mieszkanie wiec mam wiele swobody,skonczylam studia i pracy aktualnie szukam.

wiecie ze dopiero teraz zdalam sobie sprawe z tego ze ladne atrakcyjne kobiety maja zdecydowanie trudniej w zyciu? taki przyklad pojawia sie facet widzi ladna kobiete i od razu chce czegos wiecej,ona nie przystaje na te propozycje i znajomosc sie konczy....i ta kobieta nadal zostaje sama taaakie moje przemslenia moze troche banalne

Jestem w podobnej sytuacji co TY, mam 29 lat moja dziewczyna po 8 latach mnie zdradziła od roku jestem sam i jakoś nie potrafię sobie nikogo znaleźć. Wygląda to tak że kobiety interesują się mną, nawet przesadnie bardzo, niestety ja nie potrafię się żadną zainteresować :( . Unikam kontaktów żeby nie skrzywdzić żadnej, nawet nie dopuszczam myśli że kontakt mógłby być czysto koleżeński :) sam nie wiem kogo ja szukam ale jak tak pomyślę to dochodzę do wniosku że może jeszcze za wcześnie może jeszcze za bardzo porównuje każdą do tamtej.

''Wygląda to tak że kobiety interesują się mną, nawet przesadnie bardzo, niestety ja nie potrafię się żadną zainteresować . Unikam kontaktów żeby nie skrzywdzić żadnej, nawet nie dopuszczam myśli że kontakt mógłby być czysto koleżeński sam nie wiem kogo ja szukam ale jak tak pomyślę to dochodzę do wniosku że może jeszcze za wcześnie może jeszcze za bardzo porównuje każdą do tamtej'' jakbym czytala siebie tylko ze w odwrotnej wersji ja juz czasem myslalam ze cos ze mna nie tak,ze na kazdym kroku kazdego odrzucam ze zachowuje sie dziwacznie,ale jednak nie jestem sama znam to uczucie wiem,kiedy sama nie wiem co mam robic kiedy na nic nie potrafie sie zdecydowac...czy to kiedys minie? czy bedzie kiedys tak zupelnie normalnie?