Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaaaaaa

Jestem tak bardzo samotna

Polecane posty

Gość taka jednaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja nie potrafie zaakceptowac kogokolwiek zadnego faceta ktory usilnie chcialby byc obok,z jednej strony fajnie jest miec obok siebie jakas bliska osobe a z drugiej strony...nie chcialabym nikogo skrzywdzic i zranic. jesli juz mialabym z kims byc to chcialabym aby byl to ktos dla kogo tez bylabym w stanie poswiecic wiele, jednak nic na sile

na wszystko potrzeba czasu! kiedyś oglądałem program o zachowaniach ludzi po rozstaniu. Gdzie ludzie ponoć dzielą sie na dwie grupy, pierwsza to ta która zaszywa się i potrzebuje czasu niekiedy długiego na podjęcie życia na nowo i druga która z bomby oddaje się zabawie poznawaniu nowych ludzi gdzie seks odgrywa role zadość uczynienia. My widocznie należymy do pierwszej grupy ludzi :)

dokładnie! być z kimś dla bycia z kimś jest bez sensu, to jest zamykanie siebie na coś lepszego :) ja sobie cierpliwie czekam na kobietę która mnie urzeknie taka do której poczuje to coś w ciągu chwili najlepiej po pierwszym spojrzeniu :) bo na zakochanie z czasem to ja szans nie mam :)

Gość onnnnn26
mam 26 lat - przystojny, wysportowany, po studiach, dobrze zarabiajacy szukajacy zony najlepiej dziewicy

Nie dolcuj się ;) przyjdzie na ciebie czas, tylko daj go sobie i ciesz się z życia jakie masz bo inni mają gorzej i muszą żyć. Kiedyś na pewno pojawi sie Twój książę i to w najmniej oczekiwanym momencie :) może to będzie w warzywniaku, podasz mu ta marchewkę on ja chwyci ty nie puścisz i tak będziecie nią szarpać patrząc sobie głęboko w oczy :) i jeszcze jedno, ładnym w życiu łatwiej! nie na odwrót :)

a masz z ta osoba jakis kontakt od momentu rozstania?

powiem Ci że przestało to na mnie źle wpływać, nie zwracam na nia uwagi i tyle. Żyje sobie na pełnych obrotach (przynajmniej sie staram) tak więc nie mam czasu zatęsknić za nią. Najgorsze są weekendy bo jeśli tak wyjdzie że siedzę w domu to po ścianach chodzę ale to z nudów, wtedy odczuwam brak, może nie jej tylko kogoś bliskiego.

i znowu zle:(

Gość gość
Czułam sie samotna. Zdawałam sobie sprawe z tego, ze nie akceptuje samej siebie, ale nie mogłam sobie z tym poradzic. W moich problemach pomógł mi rytualista perun72@interia.pl zamówiłam u niego rytuał powodzenie u płci przeciwnej i w końcu znalazłam tego jedynego : )