Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manuel5678

Seks przez majtki a ciąża?

Polecane posty

natta i Tobie nerwy puściły??:D spoko loko następnym razem napisze, że Ona była w majtkach a On nie i czy zaszła...:D

ejjj..dlaczego na niego krzyczycie?? zapytal tylko chlopak. ciekawe w jakim wieku wy zaczeliscie wspolzycie??:D

Gość nattaa3
Tu nie chodzi o to w jakim wieku.tu chodzi o to by mieć pojęcie o tym co sie robi.:P

Gość nattaa3
najndżits nie rozwalaj mnie:P

Gość hellołł
Nie!! Nie jest w ciąży! Skoro nie było stosunku (nie byłeś w niej) i jeszcze miałeś majtki to jakim cudem ona ba być w ciąży??! Wbrew pozorom trudno jest zajść w ciążę ;) A doszedłeś chociaż przez tą stymulację majtkową :D Od dawna tak robicie dzieci kochane ?? :)

dokładnie, a jak nie wie skąd się biorą dzieci, to o czym w ogóle mowa? a gdyby zaszła naprawdę??

Gość Manuel5678
Jestem z nią już jakieś 20miesięcy, a jakieś pierwsze kontakty seksualne zaczęliśmy rok temu. Nie wiem po co takie durne komentarze z Waszej strony :) Po prostu czuję się zdezorientowany, kiedy wczoraj wieczorem dzwoni do mnie dziewczyna, żebym ją uspokoił, bo boi się, że może być w ciąży. Ona wie przez co można zajść w ciążę i ja wiem, może ciężko uwierzyć, ale oboje nie jesteśmy idiotami, niewiedzącymi nic o seksie, tylko w takiej sytuacji trochę się spiąłem i wolałem poszukać jakiegoś info na ten temat i zapytać.

ej wyloozujcie...:) nattaa3- jak to nie chodzi o to w jakim wieku?? jeszcze przed chwila bylo ze malolaty nie powinny uprawiac seksu, a najlepiej od 18 roku zycia...nie rozumiem...:)

skoro Ona wie i Ty wiesz to już nic nie rozumiem...No chyba, że jest wiatropylna albo przez pączkowanie....:D

Gość Manuel5678
a pisałem już wcześniej, że do wytrysku nie doszło ;)

Gość Manuel5678
najndżits, czy gdyby Twoja matka miała nowotwór i byłby na to lek i pewność, że wyzdrowieje, to czy nie bałabyś się o nią?

Gość hellołł
Truskaweczka----> ja mam 23 jak a jak straciłam dziewictwo maiałm 16 ale nawet nie chciałam patrzeć na jego ptaka gdy nie miał gumy :D taka byłam odpowiedzialna ;) Teraz dzieciaków w szkole powinni uczyć skąd sie biorą dzieci by uniknąć sytuacji w stylku "dzieci mają dzieci"... :o

Manuel nowotwór to choroba, śmiertelna choroba, a ciąża to życie-nowe życie nie widzisz różnicy?? Nie dawaj tu idiotycznych porównań, bo krew mnie kur*a zalewa jak to czytam!!

hehe...to nie do mnie te odpowiedzi bo ja tylko ukazuje wam to czym sobie sami zaprzeczacie...:) najpierw ze malolaty nie powinny uprawiac seksu a pozniej ze moga tylko trzeba pomyslec (i to i tak zostalo napisane wtedy gdy zapytalam kiedy "wy" straciliscie dziewictwo) bezsens :D a wracajac do tej teorii ze seks mozna uprawiac dopiero od 18raku zycia...kto to sprawdzi??:) a jak by sie zaczelo wczesniej to kara czy co?? moze najlepiej pieniezna, bo sie wtedy nie obciaza dzieci tylko rodzicow bo one same to nie zarabiaja jeszcze;D

Gość Manuel5678
najndżits, jesteś ograniczona? Napisałem, że gdyby był na to lek. Myślę, że porównanie trafne, bo chodziło mi o zwyczajną ludzką troskę o drugą osobę...

Gość nattaa3
truskawa17 i tak osoby poniżej 18 roku zycia bedą uprawiały seks,więc lepiej żeby miały pojęcie o tym co robią.a pózniej są takie głupie pytania.

Człowieku, jak możesz porównywać seks przez majtki jak to nazwałeś do choroby nowotworowej, nawet jeśli byłby na nią lek??I jak możesz porównywać troskę o chorą matkę do troski o dziewczynę, z którą sam się bzykałeś i dlatego może być w ciąży-zastanów się! I teraz powiedz kto jest tu ograniczony? Jeśli decydujesz się uprawiać z dziewczyna seks to masz być w pełni świadomy, ze jest możliwość, że zostaniesz ojcem, a jeśli nie jesteś i boisz się tego, nie współżyj, dla mnie proste i logiczne!

Gość Manuel5678
No i dziękuję bardzo, o to mi chodziło, żeby taka reakcja była na to :) Nie oczekuję już odpowiedzi :) pozdrawiam :)

"Manuel5678 - Śmiejecie się, a pewnie wiedząc o tym jak można zajść w ciążę, a jak nie można, będąc w podobnej sytuacji też wolelibyście się upewnić" to ja bym się wolała upewnić PRZED. bo jakby sie okazało że mogła zajść w ciążę to co byś zrobił?... teraz już nic :)

Gość Manuel5678
Nie mieliśmy w zamiarze stosunku(i na razie nie mamy zamiaru tego robić), tylko zwykłe pieszczoty, więc nie było myślenia o zabezpieczeniu, przy tym co robiłem pewien, że nie można od tego zajść w ciążę, ale kiedy do mnie wieczorem zadzwoniła dziewczyna, żebym się uspokoił, to się zmieszałem trochę ;p

A teraz kilka rewelacyjnych nowości dla Ciebie: 1. Czy jest możliwe, że zapłodniłeś kobiete z którą miałeś stosunek w majtkach (ja pier.... co to za patent!)- JEST MOżLIWE. Prawdopodobieństwo wynosi 1:120123802174301284308122- ale jest ;) 2. Prawodopodobnie nie doszło do zapłodnienia, ale skoro jesteście już na tyle dorośli, że zabieracie sie za seks, to bądźcie przygotowani na bycie mamusią i tatusiem. 3. Czy pisanie takich bzdur na forum internetowym naprawde uspokaja wasze sumienie? A skąd do kurwy nędzy ma ktoś wiedzieć czy twoja dupa jest w ciąży?? To nie forum wróżkarskie! 4. Twoim postem udowodniłeś, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną. Po piąte- wypier dalaj. Ileż można czytać takich samych postów?

Gość Manuel5678
mama?

Gość Manuel5678
A i jeszcze jedno, w przyszłym tygodniu to ja robię za dziewczynę a Karol za chłopaka. Czyli możemy odbyć pełen stosunek i wystarczą gumki, żebym nie zaszedł w ciążę?

Gość gość
Może troche offtop ale jak nudzi się Wam seks z partnerką to warto spróbowac czegos innego. Nasz związek uratowały sex telefony. Zacząłem od profesjonalistek z http://boginiesexu.pl/ a one tak mnie wyuczyły, że teraz swoją żonę doprowadzam do orgazmu przez telefon. Mówie Wam fajna odmiana!