Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adrian 88

maly problem z odlegloscia do dziewczyny

Polecane posty

Gość adrian 88

Witam.pare dni temu poznalem fajną dziewczyne przez pewne forum,napisałem jej parw PW,ona pisała ze tez kogoś szuka,potem nasza rozomowa przeniosła sie na gg i tak jest od kilku dni.Mam maly problem bo mysle czy jej zaproponowac spotkanie bo Ona mieszka w Krakowie a ja w Katowicach,wiec jest między nami okolo70km,co o tym myślicie?zaprosic ja gdzie?albo jechac do Niej do tego Krakowa?Czy jest sens?Ładna jest,dobrze mi sie z Nia rozmwawia na gg,ja jej tez sie chyba spodobalem ale niewiem czy mam brac w to dalej i rozwiajac tą znajomosc w realu?ja jestem w Katowicach,Ona w Krakowie.Co Wy zrobilibyście na moim miejscu?

Gość on232323
Co to za problem, pociągiem to godzina drogi, jedż do niej.

Kraków-Katowice to wcale nie tak daleko jak masz samochód. Ale czy nie lepiej znaleść sobie kogoś bliżej ??

Gość damaha
czlowieku jedz.ja mam do swojej dziewczyny 110 km. oboje mamy 17 lat. puki co nasz zwiazek uklada sie bardzo dobrze. na poczatku widwalismy sie tylko w weekendy. a teraz prawie mieszkamy razem u niej. naprade warto sie starac o dziewczyne ktora sie tobie podoba fajnie sie tobie z nia gada. trzeba zaryzykowac. Jedz i nie ogladaj sie za siebie.

Gość adrian 88
własnie to jest niby niedaleko bo autem okpło70km ale to musiałbym do niej chyba dosc czesto jezdzic...