Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość exotic 3

ktora zerwala z facetem zeby sprawdzic czy bedzie sie staral wrocic ?

Polecane posty

ktossss u mnie zachodzi pewna obawa że one wszystkie takie są "manipulantki" a te "normalne" o ile można je tak nazwać są już dawno zajęte :) więc może niech jednak się postara bo jeszcze trafi na gorszą od tej :)

hahah kobiety to manipulantki, a faceci to takie nieśmiałe istoty, którzy zagrać nie umieją lub twardo i jasno postawić sprawy Oł yehaaaaaaaa Fajnie masz @ah_te_Kobiety

Gość ktossss
"OOOO ale ciekawe czy ta "mniej mądra" mu tak szybko przejdzie hohoho ^^" Hehe tak sobie tlumacz jaka jestes super :D🖐️ "u mnie zachodzi pewna obawa że one wszystkie takie są "manipulantki" a te "normalne" o ile można je tak nazwać są już dawno zajęte więc może niech jednak się postara bo jeszcze trafi na gorszą od tej " Niewykluczone ,ze moze trafic na gorsza . Ale z dwogja zlego wolalbym poznackogos innego niz miec panne ktora w kazdej chwili moze powiedziec 🖐️ :O

właśnie, faceci to szczeżuje :/ na początku pokazują się z najlepszej strony - piękni, zadbani, dżentelmeni ...a potem jak już zdobędą to zaczynają pokazywać prawdziwe 'ja' - bekają , śmierdzą, nie zmieniają majtek :o

No to zainteresujcie sobą JĄ tak żeby nie powiedziała "papa". Jak poczuje twardy grunt, to nie odejdzie...Będzie miała pewność, że kochasz...jesteś dobry itd, to nie bedzie wystawaiala uczuc na probe... takie zabawy to tylko w poczatkowym stadium znajomosci się "przydają" :D takie jest moje zdanie

hahahahahahaha w początkowym stadium to niema nic pewnego, więc jakie próby?? Sory ale piszesz jak 15-latka albo laska co w życiu faceta nie miała

Gość ktossss
"taaaaa po co komu niezdecydowana baba, trzymać się jej, latka lecą a tu nagle papa " A to Ty nie wiesz kobiety lubia wiedziec czy sa dalej "sexy" :classic_cool:🖐️

No coś ty ah_te_Kobiety Mam 13 lat, czytam Bravo Girl ale tam o takich problemach nie pisza... wiec weszłam na kafeterie... HAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHHAAHHAHAHAHA :) Próby takie, żeby zobaczyć czy zależu mu czy nie:P

Gość ktossss
"Mam 13 lat, czytam Bravo Girl ale tam o takich problemach nie pisza... wiec weszłam na kafeterie..." Pewnie 20 lat nie przekroczylas i dlatego Ci w glowie takie zabawy :classic_cool:🖐️

Jak poczuje twardy grunt, to nie odejdzie...Będzie miała pewność, że kochasz...jesteś dobry itd, to nie bedzie wystawaiala uczuc na probe... skąd Ty to wziełaś???? z Bravo????

No jaha! elo elo 3 2 0 polecam Bravo, bravo girl, "13" TWIST, JOY i inne takie tam... "przyjaciółki" i poradniki domowe Naprawde, warto:D:D hahahahha

Gość gość
zalezy czy zalezy na kobiecie...skoro dawaliscie watpliwosci to naprawcie a nie duma.kiedys duzo przez nia stracicie

Gość gość
ja zerwalam kiedys z facetem a poten wrocilam i bardzo tego zaluje

Gość gość
Dziwny temat - ludzie sie rozstają z jakiegoś powodu a nie w jakimś celu.. Jak zerwałam ze swoim to owszem mialam cicha nadzieje ze moze sie opamięta i wroci albo ze nie pozwoli na to rozstanie ale nie po to zrrywalam, tylko dlatego, ze on po prostu przestał nas traktować powaznie. Sam przyznał ze nie widzi przyszłości ale musiałam mu ndjpierw zasugerować i wyciągać z niego co myśli naprawdę. Żenada, nikomu nie zycze, praktycznie rzecz biorąc zerwałam ze sobą w jego imieniu. Co w gruncie rzeczy pomogło mi die szybko pozbierać bo przynajmniej wyszło jakim jest tchórzem w takich sprawach

Gość gość
Czasami faceci doceniają swoja kobietę po jej stracie albo w obliczu straty. Możliwe ,ze gdybym doprowadziła do konfrontacji jakiś rok temu i postawiła sprawę albo w ta albo w tamta to teraz nie miałabym dylematu w postaci ja już nie chce a on szaleje. Bo gdy mnie bardzo zależało to jemu zależało na czymś innym , mężczyźni myślą ,ze kobieta jest na stale i nic nie robiąc zawsze będzie , zawsze będzie czekać a my tez mamy uczucia ,nie chcemy się narzucać , nie stawiamy sprawy na ostrzu noża bo kochamy bo nie chcemy stracić ukochanego ależ ileż można czekać . Naciągnęłam się na struna i w pewnym momencie pękłam.

Gość gość
O matko boska!!! To straszne!!!!! Hahahahaa

Gość gość84
Kolejny temat, po którym odechciewa się związków...bo po co ?