Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co jest dla Ciebie zdradą

Co jest dla Ciebie zdradą?

Polecane posty

Co jest dla Ciebie zdradą? sex, pocałunek, pieszczoty, flirt ustny z innym ???Co uznajesz za zdradę?którą z czynności można zaklasyfikować do zdrady??wg ciebie

Gość ccccddddaaaaa
Wszystkio co wymienilas

Gość gggghhhrrr
Dla mnie tylko seks

Gość krol kobiecych serc
wszystko ale dopoki nie ma zdrady emocjonalnej, dopoki najwekszym przyjacielem jest wlasnei moja kobieta i jej ufam a jest zdrada fizyczna warto watowac zwiazek

Gość dla mnie zdradą jest to
jeśli ktoś (nie tylko facet), komu ufam zrobi mi świństwo. I wcale nie musi chodzić o seks!

Mam na myśli związek 2 ludzi, raczej różnej płci

właśnie zdrada emocjonalna, jakby się zwierzył innej kobiecie, miał z nią sekrety... nie przeżyję. Sex mnie nie rusza. Chooj nie mydło, to się nie wymydli. On ma być przede wszystkim moim PRZYJACIELEM, a jego przyjaciółką. Ma nie mieć sekretów. To wszystko. Tylko prawda nas ocali.

Gość a cya
wszystkie wymienione... od pocalunku, filtu slownego zawsze zaczyna sie a na seksie konczy sie; moze czasem nie z 1 osoba, moze nie z druga, ale w koncu z ktoras pojdzie do lozka

Gość formuła pro-a
seks/pocałunki połączone z jakimś głębszym uczuciem. seks dla seksu jakoś przeżyję 🖐️

Gość ludzie ale wy jestescie
pojebani, jaka zdrada emocjonalna? facet dopiero to slowo jakims cudem znajduje jak zostanie przylapany; a tak sobie dziewczyne poka, mowi ze jest fajna, ze dobrze z nia; ale tak to tylko seks;], tylko seks to czemu ciebie nie poka tylko jakas inna w tym momencie; chyba jestescie puszczalskie albo macie puszczalskich facetow ze tak sobie tlu,aczycie 🖐️

Gość bvfvff
seks , pocalunek , pieszcoty , ten flirt jeszcze przezyje

a mieści się w tobie w tym ciasnym łebku, że inni ludzie nie samym ciałem żyją, albo mają do niego nieco inny stosunek?? A co powiesz na sex z wymianą partnerów?? Na trójkąty? Jedni biorą narkotyki, inni się upijają, a ja lubię popatrzeć jak mój mąż posuwa inną kobietę. Przy mnie. Wiesz, że to też przyjemność?? Ale nie zniosłabym, gdyby sięz nią potem spotkał sam, gdyby sobie rozmawiali przy kawce. Wrrrrr. Zabiłabym. :) A w ogóle to wy tak serio do tego podchodzicie? Za parę lat będziecie stare i pomarszczone, to dopiero będziecie portkami trzęsły, żeby mąż na dziwki nie poszedł :D :D :D

Gość oj polaczko ale ty jestes
jeszcze glupia, a niektorzy lubia zabijac, gwalcic, przygladac sie gwaltom, smierci i dlatego, ze lubia to jest dobre? a twoj facet zwierzaki tez posuwa? ten nick w ogole pasuje do ciebie polaczka;]

Gość czarownica2910
zarada to dla mnie jest wtedy,kiedy zdradzi sie np i po cichu lub jawnie i wraca sie do partnera lub męża potem niewiadomo czy cały czas nie oszukuje jedno drugiego a poza tym wiem ,że mąż prawie każdy zdradza po cichu żonę. ja zdradziłam już nie zamierzałam być z mężem i odeszłam od niego na zawsze bylismy jakis czas w separacji i nie zamierzam sie meczyc z jakimkolwiek chłystkiem zdrada czy nie zdrada nie warto jest byc z byle kim

dopóki nie robię nikomu krzywdy to jest ok, bo to mój tyłek, moje życie i mój wybór. Nie obrażaj mnie, bo mnie nie znasz. Nie będz taki/a serio

Gość oj polaczko ale ty jestes
nie trzeba kogos znac osobiscie zeby miec o kims opinie, poza tym na forum widze ze glupoty wypisujesz, wiec musisz miec w glowie nie za ciekawie, wiec moge wyrazic swoja opinie o tobie; na szczescie tacy ludzie stanowia i sa marginesem

Gość gfgfgg
sex, pocałunek, pieszczoty sam flirt podarujemy