Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam---

szukam faceta! szczerego, wiernego, kochajacego!

Polecane posty

Gość szukam---

takiego, ktory szanuje to co ma, szanuje swoja kobiete i jej milosc, ktory nie puknie pierwszej lepszej co sie nadstawi, tak dla rozrywki. i zeby mnie kochal i sie o mnie staral.... istnieja tacy??????

Gość fenomen2000
istnieja.. ale jak facet uczuciowy i romantyczny to kobieta mysli ze mezczyzna nie da sobie rady w zyciu i nie czuje sie bezpieczna, a to nie jest prawda..wrecz odwrotnie.. wiec jesli ktorys jest taki to stara sie nie okazywac zbytnio tego.. bo dla niektorych "facet ma isc z maczuga na polowanie i codziennie przynosic jakiegos dinozaura na obiad":))i tyle..

Gość szukam---
ukrywaja, takk to sie zgadza, tylko pytanie jeszcze co ukrywaja.... bo z doswiadczenia wiem tylko ze ukrywaja klamstwa i kochanki na boku, a nie uczuciowosc i romantycznosc :( nie zalezy mi na tym zeby mi sniadanie do lozka przynosil i kwiaty co tydzien... ale zeby chociaz nie klamal, nie zdradzal, nie manipulowal psychicznie.... zawsze spotykam facetow, ktorzy robia super wrazenie, inteligentni, odpowiedzialni, zaradni... zakocham sie, a potem wychodzi z nich wszystko co najgorsze... juz nie ma sily :(

Gość a ladne jestescie

Gość fenomen2000
no ja akurat dostalem do zrozumienia ze nie nadaje sie na meza i ojca dla dzieci bo nie dam sobie rady w zyciu... jestem studentem wiec wszystko w swoim czasie..

szczery wierny kochający... A jak umie jeszcze gotować a oprzy tym inteligentnie żartuje to życie jest bajką... O, właśnie... :) Są tacy. I zgadzam się z tym, że się chowają nieraz za maską macho albo innego przewodnika stada. Kobiety same ich do tego zmuszają swoją przebojowością.

Gość szczery wierny i kochający
szukaj, szukaj.... nim twe wdzięki przeminą:P

Gość szczery wierny i kochający
ps. są tacy, ale cięzko takiego złapać.

Gość baron de drift
To jest jakieś nieporozumienie z mojego punktu widzenia nic nie może być bardziej romantycznego niż kochanka, niekoniecznie na boku natomiast, kobieta która domaga sie statusu narzeczonej, żony to nie ma nic wspólnego z romantyką taka kobieta jest jak kuter rybacki przy jachcie czyli kochance w ogóle romantyka zaprzecza codzienności i nie może być romantyczne coś co trwa i jest bezpieczne wybitni poeci uznawani za romantycznych na ogół mieli sporo kobiet i nie palili się do stabilnych związków

"taka kobieta jest jak kuter rybacki przy jachcie" Panie barnie, ależ pan romantycznie buja się po falach kobiecości.... :) Pozostańmy jedynie przy wzroku, pozostawiając w tym przykładzie inne zmysły dla plebsu. :p

Fajny, szczery, sympatyczny, wierny, umiem gotować, a także żartować... jest tylko jeden problem: "Kochający" nie jestem:D

Andrzej - nie ma w tym nic trudnego, kilka eksperymentów i szybko się nauczysz;) A igraszki w kuchni naprawdę są świetne:D

Gość ja taki jestem
plus przystojny, wysoki, inteligentny

Autorko, są tacy. Ale trudno na nich trafić, a kiedy juz się takich spotka, trzeba jednakowo cenić, kochać i szanować. I się jednakowo starać...

Gość ja taki jestem
widac, ze wartosciowi faceci sa tutaj, ale cos kobiet nie widac...

Autorka przecież pytała, a nie skłądala oferty zawarcia znajomości;P

Gość Istnieja Tacy Ech
ale tutaj ich nie szukaj tutaj co najwyzej wykpia Cie Sama upatrz Sobie CEL W REALU sprawdz czy aby napewno wolny i zaatakuj tzn zapros na kawe czy na kregle jak odmówi jego strata jak zaczepisz takiego pod domem czy w kosciele czy w ksiegarni nie odbierze tego jako propozycji seksu jak zrobisz to na imprezie na 100% pomysli ze na seks chcesz sie umówic musisz wszystko wczesniej zaplanowac Powodzenia mamy 21 wiek sama decyduj z kim chcesz byc

Gość tiramissu
a ja to mam juz calkiem pecha.NA POCZATKU ZWIAZKU FACET BYL SZARMANCKI,BYLY KWIATKI,ROMANTYCZNE KOLACJE,POTEM WSPOLNE PLANY,A GDY ZOBACZYL,ZE SIE JUZ ZAANGAZOWALAM,ZMIENIL SIE STRASZNIE,NAWET MNIE UDERZYL KILKA RAZY.TERAZ WIEM,ZE TO TOKSYCZNY ZWIAZEK,POMYLKA,ALE NIE ROZUMIEM,CZEMU???CZEMU NIE DOCENIL MOJEGO UCZUCIA,ODDANIA?W SUMIE CIESZE SIE,ZE WYSZLO TO ZANIM RAZEM ZAMIESZKALISMY.A JA NIE CHCE KSIECIA Z BAJKI.ALE KOGOS NA DOBRE I ZLE.ALE SKORO JA MAM PECHA KOBIETKI,TO STATYSTYCZNIE WY MACIE WIEKSZE SZANSE.

Gość ibv
Zapomniałaś dopisać, że ma też być piękny i bogaty.

Gość ja taki jestem
w sumie prawda, tylko pytala... pewnie tez zdziwila sie, ze az tylu odpowiedzialo na jej pytanie, bo w zyciu cos pecha ma...

Bo jeśli jest nieśmiała to zapewna sama takich nie poznaje, nie "podrywa". I roboczo zakładam, że tacy, jakich szuka, robią podobnie- tzn. nie robią tego, co powinni;P Więc ma pecha, bo zaczepiają ją ci niewłaściwi. No ale to tylko taka moja hipoteza:D

Gość ja taki jestem
" I roboczo zakładam, że tacy, jakich szuka, robią podobnie- tzn. nie robią tego, co powinni;P" hehe, nie kazdy wartosciowy chlopak jest niesmialy:P, tylko, ze ja nie widze tych wartosciowych zeby zaczepiac

Normalnie chyba powinniście wszyscy szukający tego właściwego partnera założyć jakiś klub, stronę, zorganizować coś, bo chyba nikt na nikogo jakoś trafić nie może. Poza tym, jak ocenic "wartościowość"- czemu z chemią mi się kojarzy;P jedynie widząc kogoś? Chyba trzeba jeśli nie poznać, to posłuchać taką osobę, zobaczyc, co przedstawia sobą?

Gość ja taki jestem
jak widze dziewczyne w jakis rozowych ciuszkach, cycki wywalone, tapety z 3 warstwy itp.,itd. to zakladam, ze nie jest wartosciowa, takie "laseczki" chodza na imprezy a to jedyne jak na razie moje miejsce w korych ludzi moge poznawac, innych cos nie moge miejsc znalezc