Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka18

PYTANkO

Polecane posty

Gość smerfetka18

hej.. mam pytanie jezeli moj chlopak skonczyl mi w pupie(bez prezerwatywy) czy to jest bezpieczne?

Gość bandzioro bello
ale co skończył..?

Gość smerfetka18
skonczyl we mnie...

Gość fenomen2000
raczej bezpieczne jesli cos nie splynelo do innej dziurki:)

Gość smerfetka18
przez odbyt a pochwe prowadzi maly otworek ktory ma sluzyc nawilzaniu pochwy i dosc czesto sperma sie przedostaje po stosunkach analnych Czy to prawda?

Gość fenomen2000
cos takiego kiedys slyszalem ale czy prawda.. musi sie wypowiedziec jakas dziewczyna ktora miala "to" w sobie... i cos o tym wie..

Gość smerfetka18
Moj chlopak zle zalozyl prezerwatywe. Pozniej ja zdjął i zalozy jeszcze raz (dobrze) dodam ze nie bylo w niej powietrza. Czy moglam zajsć w ciąże?? Prosze o powazne odpowiedzi... (nie skonczyl we mnie) Tak tez mazna zajsc w ciaze?????

Gość biedronka22
To skończył czy nie? jeśli nie.. to niby co ma Cię zapłodnić?? powietrze

Gość smerfetka18
No nie skonczyl...ale chodzi o to czy ta prezerwatywa byla jeszcze dobra czy juz nie..

Smerfetka...założyłaś kilka takich samych topików...PO CO ?!!?1 Nie wiem jak mając 18 lat ( klasa maturalna?!?! ) można byc tak głupią dziewuchą...mam nadzieję, że mój nastoletni syn na taką nie trafi :P Układ pokarmowy, kończący się ODBYTEM nie ma u ludzi połączenia z układem rozrodczym , kończacym się u kobiet POCHWĄ. Jeśli Twój partner "skończył" w Twoim odbycie i sperma tam została- nie masz się o co martwić. Jeśli śladowa ilośc spermy spłynęła z Twojego odbytu na Twoje krocze to też średni powód do zmartwienia...trudno by jej było wpłynąc do Twoich dróg rodnych ;) UCZCIE SIĘ DZIECI CZASEM :P

Gość smerfetka18
Do: ale brednieee a w tej sytuacji moge byc w ciazy? Moj chlopak zle zalozyl prezerwatywe. Pozniej ja zdjął i zalozy jeszcze raz (dobrze) dodam ze nie bylo w niej powietrza. Czy moglam zajsć w ciąże?? Prosze o powazne odpowiedzi... (nie skonczyl we mnie) Tak tez mazna zajsc w ciaze?????