Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nibinkaa

Olewajacy facet

Polecane posty

Gość Nibinkaa

Jestem z facetem od 1,5 roku znamy sie 4 lata. Mamy w drodze dzidziusia. Ale ostatnio cos sie psuje. Ciagle na mnie krzyczy wyzywa sie. Wczoraj mial przyjsc do nie na noc, jestesmy tuz pod brama a on zaczal na nie wyzywac ze telefonu zapomnialam jego wziac z auta:/ ze jestem glupia nie ysle i wogole. Wiec sie wkurzyl i pojechal do domu. Pisalismy sms po tym , pisla mi ze a nie dosyc zeby nie pisala a ja mu napisalam co ja ci takiego zrobilam a on do mnie"spierdalalanto" :( Ja napisalam jak mu nie jest wstyd tak do mnie pisac a on ze zasluguje na takie traktowanie bo nie mysle wogole i jestem glupia:( A ja tak sie staralam ze po pracy zeby przyjechal zeby sobie u mnie zjadl kupialam mu bulki do pracy na rano a on mowi ze ma to w dupie:( I od wczoraj sie nie odzywa. :( Jak mam postepowac z nim ja juz nie mam sil.

Gość Kaddarka
On ci wyraznie powiedzil, co powinnas zrobic. Oj, dziewczyno, zero ambicji, zero godnosc... zalosne

ten gość to totalne dno, ostatnia porażka typowe zagrywki psychicznego terrorysty, który na wiele jest gotów, byle "zarobić" wolny wieczór, wtedy dobrym sposobem jest nawet awantura o jego telefon którego rzekomo Ty masz pilnować możesz liczyć na rodziców? życzysz swojemu dziecku takiego ojca? gad najwyraźniej nie dorósł do roli ojca i partnera życiowego

Gość kasiaa1990....
zachowuj sie tak samo w stosunku do niego jak on do ciebie ..nie odzywaj siedo nioego przez pare dni ..niech poczuje sie zagrozony...

Gość fenomen2000
przeroslo go to ze zostanie tatusiem...

Wiecie co to jest najgorsze ze niewiem czy to jest prawda co pisze czy to sa szczere slowa ze mnie ma dosyc ze nie jestem mu potrzebna ...bo jak sie godzimy to mowi ze nigdy by nie odszedl ode mnie itd. co ja mam o tym myslec o rozmowie nie ma co bo to i tak nic nie da. raz mowi tak raz tak nie potrafi sie okreslic ale wiem ze jak bym chciala odejsc to by mnie puscil wolno jestem tego pewna .... Co ja mu takiego robie? nic! to ze sie stram zeby bylo dobrze to zle??

Gość -Dora-
On cie olewa, czy ty tego nie widzisz???????????????????????? Nie wolno tolerowac tak podlego zachowania faceta. NIE WOLNO! Juz teraz wiesz, jak bedzie z nim wygladalo twoje zycie. Nie wierze, aby ci sie to podobalo. Daj sobie z nim spokoj, poki jestes mloda.

Gość ile macie latt
moze przestraszyl sie ze bedzie ojcem i dlatego tak sie zachowuje? co prawda nie tlumaczy to jego zachowania

Gość 1 2 3 4
ciaza byla planowana? chyba raczej nie? facet pewnie nie byl na to gotowy, myslal sobie ze pewnie pouzywa sobie, a pozniej zmieni kobiete

Nie on nie nalezy do takich podrywaczy. Zawsze chcial ta jedyna. A na seksie mu nie zalezy. wiec o zdarde go nie moge podejrzewac.Z dzdzi tez sie cieszy

Gość RANTKOWICZ_mistrz
[zgłoś do usunięcia]seniorita lemoniados ten gość to totalne dno, ostatnia porażka typowe zagrywki psychicznego terrorysty, który na wiele jest gotów, byle "zarobić" wolny wieczór, wtedy dobrym sposobem jest nawet awantura o jego telefon którego rzekomo Ty masz pilnować możesz liczyć na rodziców? życzysz swojemu dziecku takiego ojca? gad najwyraźniej nie dorósł do roli ojca i partnera życiowego xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx no i co z tego, ważne, że dobrze rucha, ona go i tak kocha:) bueheheheh , widać taki facet więcej warty niż prawiczek z forum tutaj

Gość ty sobie ruchaj !1
hahhaha zgłosiłeś a kto ci nadepnął :) przeceiz inny nic był hhaha

Gość Nic dziwnegooo
Znasz inna slowo okreslajace male dziecko? Dzidzia? Tepa jestes w huj, szkoda chlopa.

Gość Nic dziwnegooo
*inne

Gość wredniucha100
"Nie on nie nalezy do takich podrywaczy. Zawsze chcial ta jedyna. A na seksie mu nie zalezy. wiec o zdarde go nie moge podejrzewac.Z dzdzi tez sie cieszy " ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha! zaczynasz autorko bronić swojego misia??? - no więc po co ten topik?

Gość wredniucha100
na seksie z TOBĄ mu nie zależy - a skąd wiesz co mu w głowie siedzi - przecież on ci nie powie - on co najwyżej może cie tylko od głupich powyzywać

witam, nie wiem czy moge wtracic tutaj swoj problem bylam z chlopakiem ppnad 1,5 roku przez ost 3 msc mielismy duzo mniejszy kontakt niz keidys ja ciagle robilam o to probllemy a on nic sobie z tego nie robil i powstawaly klotnie , malo do mnie pisal dzwonil w ciagu dnia jak sie nie widizleismy mnie to przeszkadzalo dochodzily do tego ciagle klotnie i ciche dni wlasnie o ten brak kontkatu. ost mnie oklamal ze w likend pracuje a ja spotkalam go na miescie ,oklamal mnie oszukal nie wytrzymalam i zerwalam. bylo to w piatek w sobote wzial swoje rzeczy a w niedziele wiem ze zaczal pisac z jakas dziewczyna, wiem ze mial juz wczeniej jej numer mial ja na oku wiec na reke mu to ze go zostawilam , a on jeszcze probuje zwalic cala wine na mnie ...do tego byl nerwowy krzyczal przeklinal czasmai mialam wrazenie ze mnie nie szanowal i mimo tego ze wiem ze dobrze zrobilam to serce boli bo myslalam ze jak go zostawie to on cos zrozumie i sie zmieni a on przeskoczyl na inny kwiat nawet nie czujac bolu rozstania

ewela -nic z nim juz nie zrobisz .Nie zmienisz kogos .Jak ktos sie urodzil sokolem , to w kanarka go nie zmienisz .To jest psychopata i nastawilabym sie na samotne macierzynstwo , poki co .Pogon dziada , jak sie urodzi dziecko- alimenty .Jesli zwiazesz sie z nim na stale czeka Cie ponizanie, przemoc psychiczna i twoje czlowieczenstwo podepcze , jak robaka pod stopa . To nie olewajacy facet , to PSYChOPATA.