Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .Zielony.

Dlaczego dziewczyny przy kości obrażają zgrabne dziewczyny?

Polecane posty

Gość zielonooka 234
Na kafe nic sie nie zmienilo :O Kiedys przez leki przytylam , z waga zmagalam sie 3 lata . Przyznam ze zazdroscilam szczuplym kolezankom ale w zyciu bym nikomu nie ublizala z powodu tego ,ze przytylam a inne sa szczuple choc chodzilam sfrustrowana i zla z powodu tego ze diety i sport nie dawaly efektu. Kiedy przestalam brac leki w pol roku wrocilam do normalnej wagi. I wiecie co? jakos nie zauwazylam zebym miala mniejsze powodzenie u plci przeciwnej kiedy bylam kulka :). A moj facet powiedzial ze wolal mnie z tymi kilkoma kg wiecej bo mial sie do czego przytulic.

Gość zielonooka 234
Wazne aby czuc sie dobrze we wlasnym ciele. Ja czulam sie zle i probowalam wszytskiego zeby schudnac . Co do grubasek ktore nasiadaja na szczuple -> jesli przeszkadza tusza to nie biadolic i nie wyzywac sie na innych a schudnac . Jesli chodzi o szczuple -> wsrod nich takze znajda sie zolzy ktore swoje niepowodzenia i frustracje wyladowuja na grubaskach ,bo nie ma to jak dowalic innym , nie?

Gość zielonooka 234
alabastrowa ksiezniczka ->zgadzam sie w 100%

Gość Nie chce mi się cytać ........
tego wszystkiego, ale już po pierwszym poście widać że pisała to kobieta szczupłej budowy ciała.

Gość zielonooka 234
:D

Gość jestem chuda bardzo
no pewnie ,tylko szczupłe nie komentuja bo to akceptują ,bo same sa takie.Tylko otyłym to sprawiało boł że jestem szczupła , tylko czy spytały sie kiedykolwiek jak sie z tym czuje? nie ,a mnie akurat jest tak dobrze

Gość zielonooka 234
jak zwykle generalizujecie :O mozecie tutaj pisac bzdury typu ze tylko grube sa wredne a te szczuple to takie cacy i ok. a prawda jest taka ze i owszem grube sa zlosliwe ( nie wszytskie) ale te sczuple tez ( znam to z wlasnej autopsji)

Zdziwisz się ale są też szczupłe ubolewające nad tym jak bardzo szczupłe są a przytyć nie mogą. Często też chude obrażają grubsze bo mają atrakcyjniejszych niż one same partnerów lub chociażby pracę.

Gość Nie chce mi się cytać ........
A tak po prawdzie to faceci w większości wolą typ MM. Czyli ani chude, ani grube.

Gość jestem chuda bardzo
robi sie juz filozoficznie ,opsałam swoje wnioski na podstawie dosw zyć ,pracy i faceta mam zazdrościc? to chyba nie zalezy od wagi ,tylko intelektu i paru innych rzeczy ale nie chce mi sie pisać już

Najlepiej patrzmy na siebie,jeśli nie odpowiada nam nasza waga to znak ,że czas to zmienić. Każdy z nas faworyzuje odmienny typ sylwetki i cieszmy się tą różnorodnością -akceptujmy siebie i innych :) Pamiętajmy jednak ,że +20 lub -20 od wagi odpowiedniej do wzrostu nigdy nie jest zdrowe.

jestem chuda bardzo ja Ci nie każe niczego zazdrościć :D jeśli nie zazdrościsz to świetnie :D znaczy ,że z Twoją głową wszystko ok:P Jeśli ktoś komentuje Ciebie ze względu na wagę to tylko wyznacznik jego ograniczenia więc jeśli znasz swoją wartość to powinno to po Tobie 'spływać'.