Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etve v

Mam treme z powodu...

Polecane posty

Gość etve v

Ide na wesele do rodziny mojego faceta. Pierwszy raz zobacze jego rodzinę, rodziców (!), brata, siostre itd Mam niezłą treme z tego powodu, nie wiem dlaczego po prostu. To przeważnie lekarze a wiem że jego matka jest baaardzo wymagająca i tak mówiąc niegrzecznie - wredna suka troche (przepraszam za wyrażenie). Znamy się od 1,5 roku ale klika m-cy temu rozstaliśmy się , potem powróciliśmy - na razi ena zasadach 'przyjacielskich' ale spotykamy się i jest tak jakbyśmy byli para. Wiem, że oni raczej nigdy nie wiedzieli o moim istnieniu . Rodzina u której jest wesele mieszka kilkaset km od naszego miasta... Troche mam stracha ich poznac

Gość ale wy sie nakrecacie
chłopak powinien Cie wcześniej przedstawić rodzicom :o

Gość etve v
jakoś nie wyszło i teraz jest jak jest

Gość Joela
A ty nie znając jego matki już nazywasz ją wredną suką .A potem powstają topiki moja teściowa to jędza.Jeśli z takim nastawieniem wchodzi się do rodziny to przepraszam ale nie rozumiem tego

ja równiez nie rozumiem. Trochę się zagolopowałaś. Od razu można stwierdzić, że matka Twojego chłopaka nie będzie Cię lubić, bo za co. Zresztą antypatię się wyczuwa, a Ty juz jesteś źle nastawiona