Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singielka i to bez TV

Co zrobić by mieć TV???

Polecane posty

zaczeło mi brakować TV :-O a myślałam, ze to się nigdy nie wydarzy... Problem w tym, ze nie wiem co muszę zrobić i kupić oprócz telewizora :-D Czy jakies kable są potrzebne? Chyba na pewno nie mam anteny... no i w końcu co zrobić, żeby mieć TVN i TVNStyle? Wiem, że pytania głupię, ale ja naprawdę się nie orientuję, tv nie oglądałam od lat :-D

Gość mam pomysła
znjadz sobie faceta i ci zalozy TV :D

bardzo śmieszne :-O jak miałam narzeczonego to TV nie potrzebowałam, a teraz mam żałobę i chyba potrzebuję :-(

Gość facet co lubi ...
jak masz komputer to kup kartę TV i antenę i zaproś faceta co Ci antenę zainstaluje.

o dzięki a co to jest ta karta i ile kosztuje? ile kosztuje antena? tak na oko. Nie wiedziałam, ze mogę oglądać TV w kompie... A czy to będzie miało związek z netem? bo czasami mi nawala i jestem ciekawa czy to byłoby uzależnione od siebiue

Boże, a ja akurat wiem czy ja mieszkam w pobizu stacji nadawczej :-O naprawdę nie wiem, taka sierota ze mnie, no ale nie musze chyba wszystkiego wiedzieć prawda? :-D ;-) Jeśli mieszkam w pobliżu tej stacji, to to co wkleiłeś to by wystarczyło by oglądać TV???? +antena tak? no a jak nie mieszkam, to co wtedy?