Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka2510

seks analny pytanko

Polecane posty

Gość malinka2510

witam mam male pytanko odnosnie seksu analnego poniewaz nigdy wczesniej nie mialam zadnych doswiadczen z tym zwiazanych prosze o porade jak sie ewnetualnie przygotowac to takiego rodzaju seksu oboje z narzeczonym bardzo chcemy sprobowac ale ja oczywcie jak chyba kazda kobieta mam pewne obawy czy nie spotka mojego faceta nic nie przyjemnego wiecie o czym mowie itd i czy jezeli raz na jakis czas bedziemy uprawiac taki seks czy nie bedzie to mialo jakis przykrych konsekwencji pozniej dla mnie bardzo prosze o normalne odpowiedzi z góry dziekuje pozdrawiam

Gość Buch
O faceta się niemartw z analem trzeba uważać gdyż po analu może |Cię czekać zszywanie zwieraczy ;/

Gość Marco22252
powiem ci że z moją uprawiamy analka ,lubimy go ale nie za często moja zawsze przed kąpielą robi sobie lewatywkę ,potem gra wstępna pod przysznicem zabawa z cipunią i kończy się na analku ,ale wtedy nie ma już wejścia do jej pusi,i przedewszystkim delkikatne wchodzenie do drugiej dziurki i nie zapomnij o nasmarowaniu żelem lub oliwką dla dzieci dziureczki,by penis twojego chłopaka lekko wchodził do środka bo w tej dziurce nie ma soczków i mogłabyś się zniechęcić do tego rodzaju seksu,pozdrawiam i życzę przyjemnego analku

Gość szrapnel
Zgadzam się z dopierdalaczem. W aptece można kupić żel wodny do USG za grosze. Jest nietoksyczny i bezbarwny. Do pupy jak znalazł. :-)

Gość dupa słuzy do srania
a nie do wpychania tak ciulików

Gość szrapnel
Hmmmm. Zapewne Twoja dupa służy wyłącznie do srania (jakież to ubogie), jednakże postaraj się zrozumieć, że są ludzie, którzy po powrocie z pracy mają ochotę na coś więcej,niż leżenie na wersalce przed telewizorem. Moja dupa nie służy mi wyłącznie do srania, moja kobieta potrafi zrobić z nią nieopisywalne rzeczy. Pozdrawiam Cię i sraj lekko. :-)))))

Gość jsbdhe
Ja wiem,ze anal jest stary jak swiat.Dawnymi czasy analnie sie seksili bo po prostu były takei czasy,wojny Greckie,Rzymskie,wiec męzczyzni nie mieli kobiet przy sobie latami,wiec jeden walił drugiego w dupe. Ale w dzisiajeszych czasach,gdzie cipcia ,usta,sa dostepne to mezczyźni w dupe wala kobiety .A tym biednym kobietom płcie sie pomyliły i nastawiaja dupe facetom bo oni tego chca.