Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmnmmmm

Czy istnieje milosc ponizej 20 roku zycia?????

Polecane posty

Gość mmmnmmmm

duzo tu czytałam wypowiedzi typu "jesli masz mniej niz 20 lat to nie mogla to byc milosc Twojego zycia" albo ze nie ma milosci przed 20 rokiem zycia.. naprawde tak myslicie??

Jest tylko zauroczenie - za bardzo hormony buzują żeby podejmować świadome decyzje w takim wieku

Gość mmmnmmmm
tak myslisz??? czyli te pisanie "kocham" przed 20-stka nie ma sensu???

Gość milosc istnieje absolutnie
w kazdym wieku

Gość mmmnmmmm
hm.. rozne macie zdania:) a ja sama nie wiem...

Gość mmmnmmmm
moze ktos jeszcze ma jakies zdanie na ten temat??

Gość .T
nie można tak z góry wszystkiego zakładać, że poniżej 20stki nie ma miłości. Jednak obserwując ludzi ze szkoły to raczej nie widzę, żeby wiedzieli co to tak naprawdę jest. Chyba w większości przypadków jest to ciekawość, ale 'wnętrza' drugiego człowieka.

Miłość... raczej zakochanie, zauroczenie... ale na prawdziwą miłość to wg. mnie za wcześnie

Gość qwwwwwwwwwww
nie ma milosci przez 20 rokiem zycia, hormony, chlopak jak najszybciej probuje do lozka zaciagnac, w ogole nie znam z dzisiejszych czasow (bo kiedys bylo inaczej) malzenstwa ktore zaczelo spotykac sie od 18 roku zycia, chyba, ze wpadli z dzieckiem, choc czesciej kobiety zostaja samotnymi matkami w takim wieku niz faceci ida pod oltarz

Gość mmmnmmmm
hmm... ciekawa opinia... mowisz, ze w wiekszosci przypadkow.. czyli jednak mozliwa jest wtedy prawdziwa milosc

Gość mmmnmmmm
o... to ja juz nie wiem :D

nie sadze, ale jest bardzo silna fascynacja. cos pieknego, taki dziki poryw serca i ogromny sentyment... az mi sie plakac chce jak to pisze.

Gość dziwne teorie
moj (od wielu lat)maz mial niecale 20

Gość mmmnmmmm
ale o tych hormonach to racja... koles moze wmawiac milosc zaliczy i ma dziewczyne gdzies.. przykre to...

Gość mmmnmmmm
bardzo silna fascynacja. cos pieknego, taki dziki poryw serca i ogromny sentyment... pięknie :) :)

Gość mmmnmmmm
ale skoro juz maz to musicie sie bardzo kochac, czy tak bylo od poczatku???

Gość .T
tak, jest możliwa. Ale spełniona wielka miłość jest tylko wtedy, kiedy partnerzy mają trochę oleju w głowie i rozumieją się nawzajem. Jak każdy wie nastolatki łatwo się denerwują. Jeżeli ktoś jest z kimś w wieku dajmy na to 17, 18 lat, a partner trzyma na takiej 'krótkiej smyczy' [nie pozwala wyjść na piwo, koncert ze znajomymi, etc.] to niezbyt to widzę. To jest czas taki, gdzie się trzeba podobno 'wyszumieć'. Od ograniczeń są rodzice..

Gość mmmnmmmm
dobrze powiedziane.. ale mlodzi wlasnie czesto sa zazdrosni o byle co.. nie wyobrazam sobie takiego przyszlego meza ktory nie wyszumiał sie za mlodu.. taki to musi pozniej niezle odstawiac po slubie :D

Gość mmmnmmmm
o jak miło, poczytam sobie moze znajde odpowiedz :)

Gość .T
ostatnio słyszałam, że najgorsi faceci są tacy, którzy nigdy nie wypili. albo, że nie należy takim ufać. : p

Gość mmmnmmmm
a niby czemu?:D mi to sie wydawało ze taki co nie pił i nie pije to spokojny, posluszny i wogole :P

Gość dobra rada na koniec
jak tak wierzysz w milosc i on tak wierzy w milosc to poczekaj z seksem z rok -2, bo mlodzi sa napaleni; pamietam jak moj kuzyn 17 letni chodzil po calym domu, jak to rodzicom nei opowiadal jaki to zakochany nie jest, koles dziewczynie kwiatki kupowal, czekoladki, czesto kino, spacery w koncu zaczeli seks uprawiac; i nagle milosc skonczyla sie, przestal juz chodzic taki podjarany, coraz mniej mowil jej jak ja kocha, pobzykal jeszcze troche i zostawil

Gość mmmnmmmm
ooo... typowe zachowanie nastolatka, napierw taka wielka love ze moj boze a potem zostawi.. eh, chlop to dobry jak na dupe lezie a jak zejdzie to juz gorzej :P

Gość dobra rada na koniec
typowe zachowanie nastolatka, a typowa nastolatka wierzy w te wszystkie bzdety co on mowi i mu daje tylka

mlodosc swoje prawa ma, nic w tym zlego :P od tego ma sie te nascie lat aby probowac roznych rzeczy i eksperymentowac, aby pozniej wiedziec czego sie chce i co sie lubi. dlatego zazwyczaj takie zwiazki 'na cale zycie' w tak mlodym wieku sie nie sprawdzaja.

Gość glupie_ stereotypy
Ja mialam niecałe 16 lat jak spotkałam mojego obecnego męża, który wtedy miał lat 19. Teraz ja mam 25 a on 28 i jesteśmy bardzo szczęśliwi i zakochani, grunt to dobrze trafić, kochać się, szanować i po prostu być.