Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blejkr

po jakim czasie seks od rozstania z prawdziwa miloscia?

Polecane posty

Gość blejkr

rozstalam sie z mysle, miloscia mojego zycia, mozna powiedziec ze sie nienawidzimy ale jednoczesnie kochamy.. wiem ze to brzmi zalosnie ale tak jest i mozliwe ze juz nigdy sie do siebie nie odezwiemy ale bedziemy sie dalej kochac.. czas pokaze. ale chodzi mi o to czy jesli bylam dla niego najwazniejsza to bedzie mu łatwo tak po prostu teraz z kims sie przespac byle zaspokoic potrzeby? prosze niech sie wypowiedza normalni męzczyzni czy po rozstaniu z ukochaną byli w stanie uprawiac z kims sex albo po jakim czasie..

Gość dsftr
wszystko zalezy, od nastroju, emocji, chwili, moze isc do lozka z jakas na samo zagluszenie ciebie, moze bo sie upije i wyda mu sie to dobrym pomyslem, albo po prostu skorzysta z okazji. raczej nie bedzie sie specjalnie hamowal, bo chyba ksiedzem nie jest ani nie aspiruje na niego ? faceci inaczej opdchodza do takich spraw i inaczej reaguja.

Gość blejkr
wiem ale to jedyna rzecz ktora mi nie daje spokoju bo ja bym teraz nie mogla nawet z kims flirtowac a wiem ze on sie umawia itd i wyborazam sobie jak to robi z kims innym :(

Gość Ofert
Najlepiej tego samego dnia. Psychologowie twierdza ze to pozytywnie pobudza i restartuje umysl . daj namiary. Przybede..

Gość smutno dziś - czyli standard
mój ex prawdopodobnie po 4 mcach :O

Gość ja czyli ta pierwsza
a ja od roku nic - byłego już nie kocham, ale jeszcze nie jestem gotowa na nowy związek

Gość mofo
bo kobiety inaczej do tego podchodza ! wy nie mozecie, zyjecie przeszloscia, jakas nadzieja chocby nieswiadomie. my inaczej na to patrzymy, korzystamy z okazji, nie jak psy na suke w rui, ale nie mamy jakichs nadrzednych celow w tym by nie skorzystac z okazji.

Gość DymaczWspanialy
Na zwiazek byc moze nie, ale na cos rozwiazlego...kto wie..? Mozemy to zrobic na luzie bez wiazania sie powaznym zwiazkiem. Daj sobie szanse. ja moge Ci dac. Daj mi i Ty...Szanse oczywiscie :)))