Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gehojza

KOBIETY UWODZE FACETA? POPATRZCIE

Polecane posty

Gość gehojza

Chce uwiesc faceta, dalam mu juz tyle znakow ze nawet inwalida by sie domyslil... po sposobie w jaki na mnie patrzy widze ze ja tez nie jestem mu obojetna. Chce sie tylko z nim przespac i nic wiecej, mam meza a to ma byc takie oderwanie sie od szarej rzeczywistosci . Bylam ostatnio u niego i gdy zaproponowalam wspolny wyjaz zauwazylam, ze on jakis kurde niesmialy sie staje gdy wchodze na takie tematy dotyczace sexu i nas? I co ja mam teraz zrobic...

Gość głos_rozsądku 22
Wracaj do męża głupia dajko Ostatnio zauważyłem, że to kobiety bardziej zdradzają, puszczają się na prawo i lewo, mimo że to faceci mają opinię qrwiarzy

Gość eeeeeeeee
dajcie jej spokoj, to jej sprawa! topik dotyczy czego innego zupelnie a wy odrazu wnikacie i besztacie!!!! co was to kurwa w ogole obchodzi???

Gość eeeeeeeeeee
a wy takich cnotek i swietoszek nie udawajcie!

Gość piotrunia
do tego dwa posty wyżej...o jaki ty duuuurny jesteś...z twojej wypowiedzi wynika ,że to ty masz zycie do D i na dodatek jestes frustratem :) ech

Gość piotrunia
wiesz co ,naucz się ortografii a potem zabieraj się za pisanie czegokolwiek,na razie nie popisałeś się niczym innym jak tylko wulgarnymi słowami,które i tak nie wiadomo czy dobrze napisałeś bo są wykropkowane ;)

Gość piotrunia
ahahahahahahahahahahahahaha...ale głupol! nie zżymaj się tak bo ci żyłka w dupie pęknie baranku hahahahahahahahahahaha...

Gość szrapnel
Gehojza. Weź faceta " w obroty". Nieśmiały? to na początku. Rozepnij rozporek i zrób mu "loda" to działa. I zbliża. (Ależ ja to lubię, ten widok kobiecej twarzy i ust pochłaniających mojego penisa). Nie zapomnij o pieszczeniu jąder. To nierozerwalne z "lodzikiem". Trzymam za Ciebie kciuki. :-)