Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co teraz myśleć

Czy komuś wróżby się nie sprawdziły? Chodzi mi o wróżkę z kafe

Polecane posty

dzisiaj była wróżka na kafeterii Pani Barbara mam pytanie czy ktoś miał tak samo że wszystko co odpisała nie było zgodne z rzeczywistością?? Wiem, że to błahe dla kogoś. ale to co mi odpisała tak bardzo mi teraz chodzi po głowie. Nie wiem co myśleć, bardzo się przejmuję. I bardzo żałuję że zadałam jej pytanie :(

Gość ja ja pytalam
wiem ze to indywiualna sprawa zapytalam ja o zwiazek powiedziala ze wrocimy do siebie , ale szczescia nie widzi w zwiazku bo w nim brak zaufania co sie zgadza ,mi pasuje

Gość ziom 0000
tu wszystkie wrozki klamia kazda co innego gada

Gość ziom 0000
do tego trzeba podchodzic z dystansem

ja spytałam o pracę i chłopaka i to czego się dowiedziałam nie spodobało mi się, jestem taka zawiedziona. Z jednej strony wiem że to może się i yak nie spełnić. Ale z drugiej strony przeraża mnie to że tak wielu osobom chyba 99,9% wszzystko się zgadza :(

zgadza się ziom 000 z dystansem... mam 24 lata a tak się teraz tym katuję.

niby kłamią, tylko dlaczego tak wielu ososbom się wszystko zgadza?

Gość ziom 0000
nie mysl o tym. Ja ogolnie nie werze we wrozki bo skad one to wszystko wiedza a poza tym nie wiadomo czy wrozki na kafe sa prawdziwe poniewaz kazda profesjonalna wrozbitka brala by za to kase a tutaj za darmo wrozy.

Gość a psychiczna kafezdzira
co o niej myslicie kilka dni temu wrozyla na kafe ale juz chyba przestala

Gość JagodaR
Kochana uspokoj sie, to tylko wrozba a do tego z netu..nie oszukujmy sie , to zgadulandia..ale my ludzi juz tacy jestesmy, lubimy w cos wierzyc zwlaszcza jesli prognozy sa dla nas pozytywne..a poza tym spojrz Beata niajaka napisala do wrozki ze nie jestw zwiazku a wrozka odp jej ze jej zwiazek cos tam:D uspokoj sie i wrzuc na luz. To tylko zabawa te wrozby;)

Gość ziom 0000
dziasiaj tez wrozyla i poszla spac. Ja uwazam ze wszystko jest zapisane a wrozka zawsze musi cos powiedziec.

iesz mi wywrozyla ze nie bede z moim obecnym :/ a my poza soba swiata nie widzimy! mamy srebrne obraczki, planowalismy wspolna przyszlosc. Ja naprawde tak go kocham ze masakra! On mnie tak samo, powiedzial ze mi nie d aodejc i psotara sie zebysmy byli razem szczesliwi. codziennie sie z nim spotykam, jestesmy od roku ze soba! teraz z nim na gg pisze i tesknie! i co mam wierzyc we wrózby? to moja sprawa, moje zycie i ode mnie zalezy jak sie ulozy ;)

Gość JA TEZ SIE PRZEJĘŁAM
Powiedziala mi ze , bedzie klapa , o boże troche tak mi głupio teraz

mi kiedys wrozyl tutaj ktos inny i nic sie nie sprawdzilo. ja nie wierze w takie rzeczy ale bylam ciekawa czy chociaz czesc z tego co wrozka powie bedzie prawda.

Gość JagodaR
Dziewczyny nie dajcie sie zwariowac, to wrozba przez neta!:D

Gość ziom 0000
wy nie bieszcie tego na serio ja kiedys zrobilam taki test zapytalam sie wrozki kiedy moj brat wroci a ona mi napisala ze za 2 miesiace. Co jest nie prawda bo moj brat nie zyje

Gość ziom 0000
a poza tym jakby tutaj na kafe byly profesjonalistkami to by braly kase.

Gość juz sama nie wiem bo tak
Chodzilam kiedys do ozefiny Pellegrini i akurat to co ona mowila wszytsko sie przytrafiło i to były wrózby bardzo pozytwyne , a teraz usłyszałm cos co mi troche zmrozilo krew w zyłach nie wiem , nie wiem

moecie sobie pomyslec ze glupia jestem bo mam 18 lat on 19 lat i jestesmy smarkaczami. Ale naprawde wierzymy w to ze moze sie udac! chcemy tylko siebie! wczoraj jeszcze do jasnowidza napisalam i on chcial tylko imie i wiek :| a malo jest dziewczyn o takim samym imieniu jak ja? powiedzial ze moj obezny mnie zmusza do czegos a ja ulegam! kłamstwo jak nic!!!! mój chłpak nie wierzy w takie wrozki, on tylko wierzy w nas i w to co mu serce mowi

Gość mamamiza
a mi sie sprawdziło i to w 3 przypadkach wrozyla mi sajmila czy jakos tam juz dawno.

Gość nie wiem co teraz mysleć
no właśnie o to chodzi ja myślałam nawet o ślubie, a ona mi napisła że on nie jest mi przeznaczony i nie będziemy razem ale ja będę walczyć... gdzie to nie możliwe bo ja nie walczę nawet jak mi zależy na kimś dla mnie jest jasne jeżeli nie to nie, nie widzę sensu walki o coś czego mieć nie mogę np czyiś uczuć na siłę... a do tego praca tak ssię nie mogę doczekać aż się zacznie a z wróżby wynika że mi się nie będzie podobała ale tam zostanę... wiem że to tylko internetowa wróżba moze zgaduj zgadula ale cholera mam teraz niezłe wątpliwości i żal dos siebie że napisałam... mogłam sobie spokojnie czytać a nie pisać ...

Gość no to masz BABO PLACEK
ja juz chyba wiecej nie napisze , zła jestem na siebie jak cholera, głupie ciekawskie babska jestesmy

Gość JagodaR
Aczkolwiek ja musze powiedziec ze jednak cos we wrozbach jest tylko ze na zywo nie przez neta:D Kilka lat temu bylam u jednej co do joty sie spr i te dobre i zle az sie boje bo wywrozyla mi ze ten z ktorym jestem to nie moj ostatni a ja chce:D ale we wrozby przez neta nie wierzcie bo np. ja sama raz podszylam sie za wroza z otwocka i wrozylam hehe pijac wino i ogladajac TV:P

no ja tez mialam zal do siebie. ale moj chloapk w to nie wierzy wiec ja w to tez nie uwierze. Przez wrozby przemawiaja złe duchy! a hyba prawda jest w tym ze jak on wie ze chce ze mna byc to on to wie ;d ja tez wiem ze to ten jedyny! nie chce juz innego! wiem to! dlatego wierze w to ze zostane z moim obecnym ;) a ty tez sie tym nie przejmuj xD

mojej mamie sie sprawdzilo ale w realu ;) za darmo ;) a mi mama powiedziała ze mam w to nie wierzyc że ona sama w to nie wierzy. A tata gdyby sie dowiedzial z ew to wierze to bylaby masakra! on w to tez nie wierzy! wiecie co mowi? ze jest przykazanie "nie bedziesz miał bogów cudzych przede mna" dekalog kazdy zna ajednak... moj tta to madry gość on w takie cos nie wierzy, ja tez nie ;) powtarzam TO MY KIERUJEMY SWOIM ZYCIEM A NIE KARTY! ;]

zgadzam się są wróżki. które potrafią wróżyć. Dwa razy wróżono mi "na żywo" i naprawdę wszystko się zgadzało i spełniło co do słowa. Teraz jak zobaczyłam że tak każdy pisze że się zgadza to ciekawskie jajo też napisłam. a teraz mam "zbicie", nie wiem co myśleć. A ma ktoś może namiary na dobrą wróżkę w woj.KUJ-POM

Gość zwykla ja
a ja wam napisze ze mam w domu tarota i od jakiegos czasu wroze sobie, znajomym i rodzinie, troszke zzajelo nim zalapalam o co chodzi, wczuwam sie w to calym sercem, a zainteresowalam sie tym bo mialam kilka przypadkow ze cos od niechcenia komus powiedzialam i sie sprawdzalo. Wiec postanowilam poglebic wiedze i sie doszkolic, wszystkowiedzaca nie jestem. I napisze ze w 80% sprawdza sie.

Gość ja wam powiem
tarot jest zly .i jesli sie ktos za to zabiera to powinien sie dowiedziec na ten temat cos wiecej. po trzeba umniec tarotem sie poslugiwac i takimi innymi wruzbami ,,a to potrafi naprawde garstka osub zeby niepopwiedziec pare w polsce

Gość ja wam powiem ..
chodzi mi o glepsza wiedze i radzenian sobie ze skutkami wrurzenia,,,

ale dziękuję wszytskim za wsparcie i otuchę naprawdę mi lepiej. wiem, że nie tylko mi namieszała w głowie. No i w sumie to może ktoś sobie jaja robił przy lampce wina. Komu by się chciało za darmo 3 godz nonstop kłaść karty przez neta i to na pytania typu: czy on ze mną będzie? czy schudnę? a pisała przecież że na poważne pytania tylko będzie odp