Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co teraz myśleć

Czy komuś wróżby się nie sprawdziły? Chodzi mi o wróżkę z kafe

Polecane posty

Gość do zwykla ja
prosze cie powroz mi jak mozesz mam pytane czy wyjde za maz za mojego chlopaka i czy bede miala dziecko dzieci ??? mam na imie kasia

Gość trertetka
zwykla >> a moglabys mi powrozyc? :)

Gość zwykla ja
Dziewczyny nie moge powróżyc, poniewaz do tego jest potrzebne spotkanie, gdzie musiałybyscie przetasowac karty i je przelozyc swoimi rekoma by oddac im energie, to nie jest takie proste. Jedynie uklad kalendarzowy, ale to napewno nie dzis bo jestem wykonczona, mam male dziecko ktore juz biega. Ale tak jak pisalam 80% to nie 100% i nie bede mydlic oczek, ja wyczytuje z kart a nie z wyobrazni, wiec nie mylcie mnie z oszustkami ktore robia to dla zabawy pozdrawiam milej nocy :)

Gość ALI BABKA
MI SIE KURWA WSZYSTKO SPRAWDZILO..ALE MIALAM WROZONE Z KART

Gość pzrestancie

Gość ALI BABKA
Tak jak napisala zwykla..musi byc przelozenie kart wlasna reke, energie czy cos tam maja sie polaczyc..itd

Gość witajjjjjcieeee
kontynuuje dzisiaj ten temat bo mnie tez cos gryzie! nie potrzebnie napisalam do tej barbary bo napisala mi zupelnie co innego co moglam sie spodziewac! mam nadzieje ze to oszustka bo ogolnie napisalam jej ze jestem nie szczesliwa itd(a wcale tak nie jest) i ze mi sie w zwiazku nie uklada(a tez tak nie jest) i ona oczywiscie chyba podlapala i napisala ze zwiazek nie przetrwa i widzi klopoty! ale mimo wszytko zle to na mnie wplynelo! ... a wiem ze mozna latwo szczelic przez nata w samo sedno bo kiedys sama sie tutaj podszywywalam i wiele ososb pisalo ze bzdury ale wiele takze ze wszytko sie zgadza ... wiec...

laski ja tez uwzam tak jak zwykła ze trzeba byc w realu i dotknac tych kart. przeciez wrozka was widzi. A nie jakas z neta co nie ma zadnych danych tylko wiek imie a nierktore to nawet date urodzenia sa... malo dziewczyn sie urodzilo w tmy samym czasie co wy? głupota i tyle ;) nie wierzcie w to ;* mi ostatnia wrozka przez neta pwoidziala ze poronie i na dodatek mnie chlopak rzuci :| czujecie ten stres! ale chlopak mi pwoiedzial ze on pomagalby mi jakos wyjsc z tego i na pewno by mnie nie rzucil bo musialby byc jakims kretynem zeby zdolowana dziewcyne po utracie zdziecka zostawic przeciez mialabym podwojnego doła :| nie wierzcie w to ;**

Gość wiiitajjjcieee
ale nie ma co bo nawet takie na necie ( ktore spodziewasz sie ze sa zwyklymi podszywaczkami ) sieja nutke niepokoju :(

no własnie :/ a potem czlowiek zalamany i juz nie wierzy ze moze jednak mu sie udac z tym obecnym partnerem :/ nie ma co w to wierzyc. Jak mówia "nikgdy nie wiesz kto siedzi po tej drugiej stronie"

Gość wiiiitajjjcieee
Dokladnie...poza tym kto by wrozyl nam za free? i nie byl by podszywem:)

Gość nie no dla mnie
to smieszne zeby kobnieta w wieku 24 lata wierzyla we wzrobe z kafeterii... jezeli gdybys poszla do wrozki, i sama prztesowala te karty a nie ktos przez neta...sama czasami udaje wrozke na kafe.... i wiele osob mi pisze ze mam racje bo mjuz po tym jak ktos pisze mozna rozpoznac o co chodzi i tylko zdecydowac czy to bedzie pozytywna czy negatywna wrozba....fajna zabawa jak ktos sie nudzi.

no nikt hehe ;)) przez tyle godzin siedziec na kafe i wrozyc? orpzeciez to meczace :P a jeszcze tak szyko odpisuja ze masakra :P i zwalaja wine ze juz dlugo w tym siedza i to na pamiec znaja :| ja na poczatku tez uwierzylam w te wrozby ale chlopak mi powiedzial ze to same ciulstwa i ze wazne co serce mowi,a jak jemu mowi z eebdzie dobrze i ze chce z emna byc do konca zycie to bedziemy razem, że to my układamy życie a nie zadne karty :P

Gość dokaldnie ja tez
udawalam wrozke hahaha dojdzie to tego ze wszytkie sie tu zbiuerzeemy(te ktore udaja) i przekonamy sie ze zadnej prawdziwej nie bylo...haha boo juz jest nas tu 3:) a dokaldnie zabawa na zabicie czasu rewelacyjna:) i jaka radocha jak sobie trafisz:)

Gość sssssssssssss
dokładnie to jaki mialas nik jako wróżka

Gość heh chyba
nie zdradze bo by mnie tu ludzie zlinczowali:) mozemy uwozyc topiuik..wrozek udawaczek i wszytkie sie tam skupic i przyznac:) bo pewnie tez sobie na wzajem wrozylysmy:)

Gość no i znow
Kolejna wrozka na kafe..hehe mnaza sie jak kroliki:)

Gość fgdfgd
ja tez udawalam, nicku nie podam, mialam niezle jaja, az mi czasem żal bylo ludzi

Gość Doriiiaaa
95% to pseudo wrózki ale czasamio mozna trafic na prawdziwa wrózke rozpoznasz ja po formie odpowiedzi jesli korzystasz z wrózb płatnych ostatnio na Forum pojawiła sie syarsza pani jasnowidz ona jest rewelacyjna i ma strone internetowa i wykonuje wizje za kasie ale czasami podpowida tutaj bezinteresownie i za darmo polecam ci ją

ja korzystałam dzis zporad wrózki Roksany ze strony www.wrozby-online.pl jestem pod wrazeniem tej pani . Wiedziała o rzeczach ktore sa moja tajemnica i dlatego duzy plus dla tego eksperta . Polecam

ja korzystałam dzis zporad wrózki Roksany ze strony www.wrozby-online.pl jestem pod wrazeniem tej pani . Wiedziała o rzeczach ktore sa moja tajemnica i dlatego duzy plus dla tego eksperta . Polecam

Gość Czarodziejka1313
Wróżby, Tarot, Numerologia Poznaj samego siebie za pomocą kart tarota i numerologii. Żadne pytanie nie jest banalne...Zadzwoń 708- 777-664 Wróżka Jolanta

Gość Czarodziejka1313
Wróżby, Tarot, Numerologia Poznaj samego siebie za pomocą kart tarota i numerologii. Żadne pytanie nie jest banalne...Zadzwoń 708- 777-664 Wróżka Jolanta

Gość kociafilozofia
Dwie różne wróżki zapowiedziały mi jednakową datę mojej śmierci. Przestraszyłam się, spróbowałam przejść test na przepowiedzenie życia na http://smierc.org i otrzymałam znów tę datę! :( Co mam robić? Wierzyć albo nie? Dlaczego wszędzie jest ten sam wynik?

Gość pysia999
Widzę, że nasze zainteresowania są podobne, ja też odwiedzam tego typy strony. Ostatnio znalazłam http://poznajdate.com/ też można tam poznać przewidywaną datę swojego odejścia z tego świata. Bardzo ciekawy test, polecam

Gość ja_ty
Ja też wchdziłam na http://poznajdate.com/ i po raz kolejny usłyszałam tą datę. Ciekawe czy się sprawdzi.

Gość trupek1
OSTRZEŻENIE Hej Nie dajcie się naciągać przez te strony co liczą daty śmierci. TO OSZUŚCI, im chodzi tylko o Wasze pieniądze. Rozwiąż jakiś durny test, a później niespodzianka ZAPŁAĆ przez SMS i dostaniesz jakąś datę z kosmosu. Ja od ponad tygodnia według nich jestem trupem. Szanujcie swoje pieniądze, nie warto nabijać kasę oszustom.

Gość kosmo-1980
Na stronie http://smierc.org wywróżyłam sobie datę swojej śmierci. To będzie za 8 lat!! Czy to prawda? Pomóżcie!!