Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katarinka25

Dieta garściwa od dziś-kto ze mną?

Polecane posty

Witam wszystkie kobietki,które chcą schudnąć jakieś 5kg.ale nie tylko:)Mój plan jest taki:od dzisiaj zaczynam dietę garściową>Mam do zgubienia jakieś 5kg a ta dieta wydaje mi się najlepsza:)Kto się do mnie przyłączy?

Gość np czarsc czekolady
czy garsc masla???????????????

Przed chwilka pomyslalam sobie. Chcialabym schudnac 5 kg ale tak na zawsze..i...patrze Twoj topik. Waze tyle samo co Ty i mierze dokladnie tak samo. Ja sie przylaczam. Jakies wskazowki?

Gość botwin
Ja mam też 164cm ale waże wiecej, Wy macie dobrą wagę, jak się odchudzicie 5 kg to będzie niedowaga. Jeeee, po co Wam to dizewczyny?

Gość kaszankaaaa
Katarinka przeciez jestes szczupła!!!! Ja mam 165 a waze 64 kg,i chciałąbym do 60 chcociaz,ale Ty???? Masakra jakas.

witam cie Wiktorio,hmmm wskazówki są takie:jemy co 3godz.tylko tyle ile zmieści się w dłoni.jakieś 250g.Sama dopiero czytam wszystko na ten temat,ale myślę a co mi tam,warto spróbować:)

no normalnie to jestem niby szczupła,ale mój brzuch wygląda jak bym miała zaraz rodzić(jakieś 2kg.sadła)!+moje uda=3kg. 5kg.to takie założenie,jak będę wyglądać ok.po 3kg.to będzie też super:)

Wiesz..dobrym pomyslem na poczatek jest jest mniej. Nie znaczy to jednak,ze zawsze jadlam duzo ale wiem tez,ze powinnam jesc zdrowiej, czesciej i mniej :) Pozdrawiam Cie i zycze wytrwalosci!:) A do tych co pisza,ze bedziesz miala niedowage: Przy wzroscie 164 i 55 kg wygladam "troszke" ciezkawo. A 5kg mniej..to wcale nie tak duzo dla zdrowia a wiele dla urody!:)

Wiktorio-ja ostatnio przeholowałam z jedzeniem:(nie byłam głodna a jadłam!Teraz boli mnie trzustka,źle się czuję i mam wrażenie,że mój żołądek zaraz pęknie.Dzisiaj zjadłam jogurt,nektarynkę i kanapkę,ale to jeszcze normalne jedzenie było.od 13-tej.już będzie dieta:)Chociaż nie będę jadła jakoś szczególnie zdrowo(na początek),bo organizm dostanie szoku!!!:)A ty od kiedy zamierzasz?

no jestem po obiadku:)zjadłam kilka frytek,rybke i ciup sałatki greckiej.nie za bardzo się najadłam,ale muszę jakoś przeboleć do 16-tej.:) Nikt się więcej nie dołączy:(