Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowa kropla

dziwny typ, albo dziwna ja.

Polecane posty

Gość turkusowa kropla

Poznalam chlopaka na gg i fajnie nam sie rozmawia mieasiac juz, ale jest taki problem, ze on rozmawia ze mna, a umawia sie z innymi. To znaczy ja sie tylko domyslam, ze z innymi, bo kazdego dnia ma jakies plany, to impreza, to basen, to inne. Juz zdazylam sie w nim zauroczyc i boje sie, ze wyjdzie jak zawsze, ze ze mna bedzie rozmawial, zwierzal sie itp godzinami, a z inna sie pozna i stworzy zwiazek.

Gość zzzzzzxxxxzzzz
a znacie siewogole w realu?:P

Gość **Carla**
to czemu nie zaproponujesz spotkania? a zauroczenie przez gg to jakas bzdura:) nie masz na co czekac jesli czujesz ze to fajny facet

wiec sama postaraj sie o plany ;), nawet jesli fikcyjne :).....niech zabiega o kontakt ......sama bedziesz wiedziala czy jest wart zachodu po jego zaangazowaniu :)

Gość turkusowa kropla
no wlasnie ja juz bym sto razy cos zaproponowala, tylko, ze ja sie boje z nim spotkac, to znaczy to jest dla mnie zbyt wielki stres. Gdyby on zaproponowal i mnie jakos uspokoil, to tak, ale on tylko ze mna rozmawia. Nawet juz 2 razy wykasowalam go z gg, bo pomyslalm, ze nie ma sensu, to on nadal sie odzywa i ja nadal ulegam, bo chce. Fajny chlopak z mojego miasta ehh

Gość oooh layla
a ile masz lat? obstawiam, że nie więcej niż 15 ;-)

rzuć kiedyś w rozmowie, niby przypadkiem i na luzie propozycję spotkania:) wszystko jest lepsze od niepewności:) Zobaczysz czy ma ochotę się z Tobą spotkać i czy ma zamiar przekształcić wasze rozmowy na gadu w jakąś znajomość w realu :)

Gość turkusowa kropla
no to Was zdziwie mamy po 35, on rozwiedziony, a ja panna. Rzucilam taka propozycje, jak rozmawialismy o filmach, ze fajnie by bylo obejrzec razem, a on, ze zalatwi i przyniesie i nie powrocil do tematu.

Gość turkusowa kropla
oboje mamy po 35, on ma dwójkę dzieci, a ja rozwiodłam się z mężem alkoholikem. Chyba nic z tego nie wyjdzie.

Gość facet co lubi ...
Jak macie 35 lat to nic z tego nie wyjdzie , bo takie problemy to mają gimsraki .

Gość turkusowa kropla
Pytałam, to powiedział, ze on bardzo chetnie, wiec czekalam na zachete i tez sie nie doczekalam. No wlasnie beznadziejnie to wyglada.

Gość turkusowa kropla
wlasnie dostalam od niego smsa, ze super jest nad woda i ze pozdrawia! świetnie

Gość turkusowa kropla
napisał również, że bawi się kretem w wodzie. jak mam to rozumieć?

Gość turkusowa kropla
tak podszywie puknij sie Ty tym kretem w łep