Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vicktoriaa

Ponawiam, PROSZĘ O RADĘ...

Polecane posty

Gość Vicktoriaa

mam pytanie... z tego co widzę zdania są wyjątkowo podzielone,,, Chodzi mi o płyn wydostający się z penisa przed wytryskiem,Kiedy byłam podczas miesiączki biorąc prysznic z chłopakiem na chwilkę we mnie wszedł ale po mniej niż 3 min, Powiedziałam,ze nie.NIe doszło do wytrysku.Jednakże kolejnym razem pękło nam zabezpieczenie i kiedy zdążył wyciągnąć wtedy doszło do wytrysku.Czy mogło dojść do zapłodnienia? nie mam okresu już 32 dni... miałam dość regularne ale nigdy nie przywiązywałam wagi do ilości dni między jednym a drugim...

Gość zakochana 5555
hej, Powinnas zrobic test ciazowy - szybciutko i wszystko sie wyjasni.

Gość zakochana 5555
Ryzyko ciazy kiedy jest, ja uwazam , ze nawet nie ten sam preejakulat, ale po prostu wytrysk. Wiekszosc mezczyzn uwaza , ze udaje im sie uciec przed wytryskiem , ale te ciaze z przerywanych stosunkow biora sie wlasnie z tego, ze niestety nie zawsze udaje im sie uciec w pore i cos tam zawsze spermy ucieknie do pochwy.

Gość viktoriaa
czyli uważacie ,ze prawdopodobieństwo jest duże?...

Gość zakochana 5555
Uwazam , ze jesli wytrysku nie bylo w srodku - to nie jest bardzo duze.

Gość victoriaa
wytrysku nie bylo... był tak z 4-5 sek po wyjęciu... i szok pękniętego zabezpieczenia... choć mam dziwne upławy i zachowuje sie jak przed okresem ale się spóźnia , choć z drugiej strony mam wiele stresów , złą diete i nie regularną oraz wróciłam z ciepłych krajów...

Gość zlotowłossaaa
wyjaśnię... preejakulant to wydzielina z prostaty służąca do nawilżenia penisa podczas stosunku...PREEJAKULANT NIE ZAPŁADNIA!!!! ale tuz przed wytryskiem może wystąpić kropelkowanie które uwalnia od kilku do kilkunastu plemników i to jest problem. ale jak byłaś podczas miesiączki to nawet to kropelkowanie to ZA MAŁO na zapłodnienie! zrób test Quick Vue (ok.8zł) leć teraz do apteki, ale wynik i tak znam-negatywny!!! weź gorąca kąpiel wypij lampkę wina przed snem i ciepły kompres na brzuch...zobaczysz okres przyjdzie, ja niedawno byłam w identycznej sytuacji, okres przez stres spóźnił mi się dwa tygodnie a wyłaziłam z siebie ze strachu, już myślałam nad zamówieniem pigułek z WOW chociaż wszystkie testy były negatywne.

Gość victoriaa
Tylko ,,, ta piersza sytuacja to była bez gumki pod prysznicem... wtedy miałam okres.. Ale niestety tydzień temu ona pękła ... i zdążył wyciągnąć i wtedy po 4-5 sek doszło do wytrysku, Tylko oboje nie wiemy kiedy pękła ta gumka...i boję się właśnie tej sytuacji

Gość zlotowłossaaa
ile to dni po okresie?

dlaczego dziewczyny sa takie lekkomyslne? ciaza, maciezynstwo zmienia cale zycie, czeka ciezka, potwornie ciezka praca przez najblizsze x lat. Ryzyko ciazy jest tak duze w przypadku zabezpieczenia prezerwatywa, ze warto pomyslec o czyms pewniejszym, po fakcie bedzie juz musztarda po obiedzie ;(

Gość victoriaa
ostatni okres miałam 2.07 do dziś kolejnego nie dostałam ... co do zabezpieczeń , nie mogę używać tabletek... z powodów zdrowotnych, a do sexu.. boje się o konsekwencje jak ognia... i wcale dużo nie sypiamy ze sobą...

Gość seks w prezerwatywie
nie byl takim glupim pomyslem do czasu kiedy po pekniecu gumki nie wziela pigulki po. teraz tylko test odpowie na jej pytane.

Gość zlotowłossaaa
ale ile dni po okresie odbyłaś ten nieszczesny stosunek? z peknięta gumka

Gość victoriaa
obserwatorko kr... ja uwielbiam dzieci ale jestem stanowczo za młoda na bycie matką... ja chyba jeszcze ani jednego sexu nie skupiłam się na nim jak powinnam bo zawsze a to gumka a to może coś. NIgdy nie kochałam się bez gumki. Tamto to był jednorazowy wybryk po alkoholu,prysznic,i okres...

Gość victoriaa
24 dzień

Gość zlotowłossaaa
szanse minimalne a nawet mniej, Czemu po prostu nie zrobisz testu? serio będzie lepiej. Lec po test i wszystkiego się dowiesz, a jak nie chcesz to zrób jak ci mówiłam, ciepła kąpiel rozluźnij się. Okres może byc przyblokowany stresem pomóż ciału sie odprężyć... i napisz efekty oki?

Gość victorriaa
zrobię jutro , dziś postaram się zrobić jak mówisz. Uważam,że przyda mi się relaks... Wiem,że spóźnienie okresu może nie być przyczyną pękniętej gumki tylko jak wspomniałam problemów żywieniowych , stresu, klimatu. Ale dziękuję za pomoc , Napiszę jutro , wieczorem zrobię jak proponujesz , i jutro test... zobaczymy co wyjdzie i od razu napiszę, No chyba ,ze szybciej mnie okres zaskoczy

Gość zlotowłossaaa
powodzenia:) zrób test-wynik negatyw...nie zapomnij napisac co sie dzieje pozdrawiam:) Trzymam kciuki:)

Gość vicctoriaa
zrobiłam dziś test - wynik negatywny : ) dziękuję za radę. choć okresu jeszcze brak... mam nadzieję ,ze mimo wszystko ciążą to już być nie może prawda? ;)

Gość zlotowłossaaa
jaki test? quick vue? to jest wg.mnie pewniak, negatywny to ciaży brak Super:)