Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredieC

niscy wzrostem.

Polecane posty

Gość rapsod na bałkanach
mmmdajsoidj- to chyba od wieku nie zalezy a od czlowieka :> ja mam 18 i mi nie przeszkadza taki (niski) wzrost u faceta i nie uwazam zeby tacy mężczyzni byli nieatrakcyjni z powodu wzrostu :)

Gość mmmdajsoidj
rapsod na bałkanach - też myślę że to nie zależy od wieku ale wolałam uprzedzić, że stara baba jestem ;)

Gość rapsod na bałkanach
a tam stara :> koło 30stki to nie stara :)

Gość dgdgrdg
Niski wzrost u faceta jest gorszym problemem niz małe przyrodzenie, którym można nieźle wojować. 170cm to nie aż taki niski. Ale gdybym była niskim facetem to miałabym straszne kompleksy

Gość mmmdajsoidj
hahaha stara stara a do tego jeszcze tego jedynego nie spotkała - pora umierać ;)

Gość rapsod na bałkanach
to ile dokladnie masz tych latek :D? aa tam...najwazniejsze do dobre nastawienie :D mój facet tez jest "stary" i wkoncu mu sie udało :P

Gość mmmdajsoidj
od niedawna aż 29 :) ale u facetów to się liczy trochę inaczej, jak to mówią facet w moim wieku "ma jeszcze duuużo czasu" ;)

Gość rapsod na bałkanach
niby tak ale jednak facet w tym wieku też chce juz miec kogos :) ja uwazam ze faceci nie powinni żenic sie do 30tki :D potem co niektórzy numery odwalają :P (zależy od osobnika oczywiscie:P) a tak poza tym to mój ma tyle lat co ty :P :D krytyki nie potrzebuje jakby co ;] :D

Gość mmmdajsoidj
krytyki? a za co? szczęścia życzę :) nie to że już mi mąż potrzebny ale jakaś stabilizacja byłaby mile widziana. ja już jestem trochę zrezygnowana, chyba jednak miłość nie jest mi pisana.

Gość milosc to iluzja
ale tylko kobiety potrafia sobie takie urojenia robic :O

Gość rapsod na bałkanach
krytyki za to że taka różnica wieku :P różnie ludzie to postrzegają :) ale dzieki wielkie :D chyba każdy kto nie jest typem imprezowicza w tym wieku byłby troche zrezygnowany :) ale ja zawsze powtarzam...lepiej późno i szczęsliwie niz wczesniej i... :D tak wiec nie ma sie co martwić :)

Gość fredieC
z tym,że nie powinien facet żenić się przed 30-stką to prawda,mam w rodzinie przykład kiedy to facet po 16 latach małżeństwa i 3 narzeczeństwa odwalił sobie numerek ....

Gość rapsod na bałkanach
oooo dzieki za poparcie :) kiedys spytałam mojego ojca odnosnie sprawy małżenstwa i choć nie bylo mu źle przez 25 lat to powiedzial że jakby wiedzial co go czeka to by sie tak szybko nie żenił, a mial 27 lat :)

Gość fredieC
to i tak dość późno się żenił :D facet z mojej rodziny miał 22 lata,ma dzieciaka,16 lat żył w zgodzie i był zagorzałym przeciwnikiem wszelkiej rozwięzłości,nie lubił gdy żona wychodziła gdziekolwiek sama. a teraz sam po 16 latach małżeństwa zdradził ,ba jeszcze wykańczał psychicznie przez 4 miesiące żone,zamykająć się w kiblu i wypisująć sms-y do kochanicy

Gość fredieC
spadam na świeże powietrze do widzenia

Gość rapsod na bałkanach
moze i późno jak na tamte czasy :D teraz to juz raczej norma :) ale młodym szczynem nie był, źle mu z matką nie jest...a jednak narzeka :D mój wujek z ciocią "wpadli" jak ona miala 19 a ten 21. są juz ponad 20 lat po ślubie i jak gołąbeczki :D aż sie nadziwic nie moge :D

moim zdaniem mężczyźni poniżej 175cm wzrostu są niscy, powyżej do 180, 182 cm - średni dla mnie mężczyzna musi mieć przynajmniej 177, 178 cm, tak, by był odrobinę wyższy bądź równy mi, kiedy zechciałabym z nim gdzieś wyjść.

Gość ah ah oł jeee bejbi
Ja jestem wysoka 175cm, a spotykalam sie z mezczyzna 170cm:D Naprawde ja tego nie widzialam tej roznicy miedzy nami, bylo mi dobrze z nim i czulam sie przy nim bezpiecznie, poprostu nie widzialam wzrostu u niego, tylko widzialam JEGO. 🖐️

Gość lewaxc
a tam,sama wyglądam jak krasnal ogrodowy,170 to nawet sporo jak dla mnie ;)

Gość 23latek
No ja mam 167 do 170 cm (Zależy czy się nie garbię :P) śmieszą mnie takie wpisy, że facet o niższym wzroście to nie facet. Mam znajomego, który jest niższy ode mnie, więc ma z jakoś 165 cm a jest takim kobieciarzem. Nie wiem co w Nim widza ładne dziewczyny :) Może dlatego, że jest bad boyem Dziś na basenie widziałem faceta niskiego a z Nim kobietę wyższą od Niego. W sumie ostatnio widuje pary, gdzie kobieta nawet o połowę głowy jest wyższa od faceta :)

Gość 23latek
W sumie będę pisał do znudzenia najlepsi piłkarze mają wzrost od 165 cm do 175 ;) A dlaczego? Bo niski jest sprytny i bardzo szybki :)

Gość jestes normalny nie niski
sa po prostu dziewczyny wyzsze odciebie ;) moj pierwszy chlopak byl tylko 1cm wyzszy ode mnie, mial 178, w ogole mi to nie przeszkadzalo, drugi ma 180... ja nawet lubie jak chlopak ma podobny wzrost do mnie. Nie przeszkadza mi to, ze jak naloze buty na obcasie to jestem wyzsza :)

Gość foxy roxy
Mam 160 cm. Mój mąż ma 192 cm. Ex chłopak nr. 1 miał 188 cm. Ex chłopak nr. 2 miał 190 cm. I żeby nie było. Nigdy, nigdy nie szukałam faceta pod kątem wzrostu. Jakoś tak mi się trafiali wysocy. Ale raz pamiętam jak poszłam z kolegą ze studiów na piwo. Była nas cała grupa. Ale akurat my szliśmy do baru. On miał długie włosy, takie do ramion. Trochę wyższy ode mnie. Może ze 170 cm miał. Szczupły. W dżinasach i podkoszulku białym. I stoimy przy barze kiedy przybija do nas 3 kolesi i pyta: "Dziewczyny, postawić Wam dinka?" Tak się kolega zagotował, że myślałam, że do rękoczynów dojdzie. :D

Gość Skate boy
No i nie dziwie mu się, gdy poszedł z fajnymi dziewczynami do baru a to nagle trzech ulizanych cweli podchodzi bo myślą, że Oni się tylko liczą

Gość foxy roxy
Myślę, że raczej zbulwersował go fakt, że przez swoja niepozorną budowę i długie włosy te trzy ulizane cwele wzięły go za fajną dziewczynę. ;)

Gość Skate boy
Ha Ha Ha :)

Gość Nadulka
Dla mnie wzrost nie ma znaczenia.Moj chlopak nalezy do niskich osob ma 173 cm wzrostu,ja 167 cm.Wiec duzej roznicy miedzy nami nie ma.Za to ma przyrodzenie duze :) 22 cm. :) mmm

Gość dfgt
a ja latam jak glupia za osobnikiem mniej wiecej mojego wzrostu, kiedys tez uwazalam ze facet ma byc wyzszy dopki nie spotkalam takie co ma "to cos" co z tego ze jest niski skoro cholernie seksowny ?