Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izkkkkaaaaaaaaa

czy to przez gwałt??

Polecane posty

Gość izkkkkaaaaaaaaa

jako nastolatka zostaam zgwalcona.Długo miałam lęk przed seksiem zaczełam współżycie w wieku dopiero 25 lat...i ku mojemu przerażeniu odkryłam że sprawia mi przyjemność ostry sadomasochistyczny seks...bez przytulanek...pieszczoot cos w stylu klimatów BDSM...Moja kolezanka która równiez ma takie przykre doswiadczenia z przeszłości równiez preferuje taki seks czy to mozliwe ze tu lezy przyczyna czy po porstu takie preferencje?

Gość wiele kobiet lubi być
"zeszmaconymi" w łóżku, oczywiście bez przegięć.

ja kiedyś oglądałam program dokumentalny o kobietach które zostały zgwałcone raz. A później już same kolejne gwałty prowokowały. Mówiły,że tego nienawidzą tzn samego gwałtu ale nie potrafią z drugiej strony bez tego żyć. Ciesz się,że tak nie masz.

I wątpię czy przez gwałt. Ja też lubię brutalny seks. Zwykły mnie nudzi. Facet musi mnie uderzyć(oczywiście bez przesady) czy wytargać za włosy. I lubię kiedy wchodzi we mnie kiedy nie jestem jeszcze dostatecznie podniecona bo to sprawia odrobinę bólu. Niektóre tak mają:) Ale BDSM to byłoby dla mnie za dużo chyba choć jeszcze nie próbowałam...

Baby to są pojeebane :o Marzą o gwałcie, a jak ktoś litościwie się nad nimi zlituje i spełni ich marzenie, to leczą z płaczem na policję :o

Jestem w podobnej sytuacji.Próbowalam z tym walczyc ale to nie ma sensu.Mam czulego delikatnego faceta a marzenia potrzeby czasem...jest ktos kto ma podobnie?

Gość ja na szczescie nie mam
takich traumatycznych przezyc. Za to upodobania podobne, wiec nie sadze by to mialo jakikolwiek zwiazek. I tak, lubie "gwalt" ale w wykonaniu mojego faceta, nie innego...