Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja sama

jak?

Polecane posty

Gość a ja sama

jak rpzejść przez zycie siedzac w domu, jak wyjsc do pracy podczas gdy boisz sie wszystkiego i wszystkich. Jestem bliska koncowi, zakonczeniu bo nie widze innego wyjscia

Gość a ja sama
kompletnie nie wiem co jest tego powodem, gdyz moje niemile przezycia sa z innej paki> Rozumialabym strach rpozed zwiazkiem ale wyjscia nigdy:(

Gość ja mam podobnie tylko że
ja ześwirowałem kompletnie a może opiszesz cos wiecej ile masz lat jaka jest twoja sytuacja życiowa czym się zajmujesz?

Gość a ja sama
a dzisiejszy dzien mnie dobil. Mialam jechac na zakupy z mezem i dzieckiem, nawet wyszlam z domu i niestety sie wrocilam. Omni pojechali a ja mam zapuchnieta gebe od placzu

Gość a ja sama
ja keidys zostalam opuszczona w ciazy i od tego sie zaczelo. Nic nie zmienilo tego nawet gdy spotkalam mego obecnego meza. tamten czas mnie dobil i to sie ciagnie do chwili obecnej

ale masz już rodzinę :) masz możliwość urlopu? dzieci odszielnie, tylko ty z męzem?

Gość a ja sama
obecnie siedze w domu prawie 10 lat. Maz chce abym poszla do pracy. A ja nie dam rady:(

Gość a ja sama
ale ja mam lęki przed wyjściem nawet do sklepu, serce wali mi mlotem i mam wrazenie , ze umieram

dasz, jezeli wezmiesz na początek mały etat, dzieci pod czyjąś opiekę. i nie chodzi tu tylko o kasę . tu chodzi o rozmawianie z ludzmi, nie ograniczanie sie do tylko mąż dziecko jakaś awantura. trzeba rozwijać słownictwo.

Gość a ja sama
tez panikuje:( mialam jechac ale ucieklam do domu

Gość a ja sama
nie wiem czego sie boje, wszystko mnie stresuje, boje sie wyjsc a jak juz wychodze to z walacym sercem i to bez powodu. poprosatu mam stracha ze gdzies tam mnie zawal zlapie albo cos innego

zawał ? skąd takie założenie straszne od razu, masz stwierdzone problemy z sercem, bierzesz leki?

Gość a ja sama
poprostu wpadam w panike gdy czuje szybsze bicie swego serca

Gość a ja sama
nie mam choroby serca mam poprostu tachykardie napadowa na tle emocjonalnym. tabletek nie biore bo mam niskie cisnienie a nie wiem czy moge je brac doraznie. Do lekarza sie nie dopcham wczesniej jakz a pol roku:(

Gość a ja sama
wysmiewa, problemu nie widzi. Mam myslec pozytywnie i tyle...ale to nic nie daje. Prywatnie mnie nie stac, dlatego tez maz wysyla mnie do pracy

takie przymuszanie do bycia szczęśliwym ? powiedz mu ze masz problem, rozmową rozmową i jeszcze raz rozmową- w końcu to Twój mąż.. w zdrowi i w chorobie.

Gość a ja sama
dziekuje za pomoc, za zainteresowanie. Mysle jednak , ze to koniec nic nie jest w stanie mi pomoc i oczywiscie nikt. mialam taka ochote wyjsc i cieszyc sie zakupami a tu klops. Uwierz mi, ze to byl ostyatni raz kiedy dalam sobie szanse...........pa