Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linteobaby

o co mu chodzi ?!?!?!

Polecane posty

Gość linteobaby

poznałam chłopaka ma 23 lata ja mam 18 . przy pierwszym spotkaniu poczuliśmy straszną chemie do siebie.. nigdy mi się to nie zdarzyło żeby tak do kogoś mnie ciągnęło i żebym się rozpływała gdy ktoś mnie dotyka. byłam dziewicą z nim przeżyłam swój pierwszy raz-chciałam tego nie żałuje.. ale widzimy się raz na tydzień bo on ma swoją firme i nie ma czasu. piszemy ze sobą sporadycznie. jak się spotykamy to on stwarza wrażenie jak ja bym tylko się liczyła. i jego gadanie musimy pojechać tam poznam Cię z moim najlepszym kumplem itd itp bla bla .. no po co gada takie rzeczy skoro on nie ma dla mnie czasu ? mi wydaję się że chodzi mu tylko o seks . ale trudno go wyczuć sama nie wiem co o tym myśleć

Gość jesteś młoda i głupia
a facet musi zarabiać kasę

Gość linteobaby
ale ja nie wywieram na nim żadnej presji i nie robię wyrzutów że nie ma czasu.. ale kurde ten jeden sms w ciągu dnia to nie zajmuje paru godzin

Gość linteobaby

Gość facet co lubi ...
pomyśl jeszcze z tydzień i wpadnij się zapytać jeszcze raz :) ja też bym nie pisał sms'ów bo jak się trochę potęskni to się bardziej kocha , za przeproszeniem pierdolca można dostać ludzie nie widzą się raptem 8h lub trzy dni a dzwonią jakby mieszkali 2360 km i spotykali się raz na rok.

Gość linteobaby
sms są co tak 3 dni jeśli już są to są 3 godziny nonstop.. jak się spotykamy on stwarza wrażenie że mu zależy .. no ale jeśli facet chcę sobie pobzykać to potrafi gwiazke z nieba ściągnąć .. a ja nie umiem mu odmówić spotkania czy coś .. tak mnie do niego ciągnie i niczego nie żałuje

Gość wierz swojej kobiecej intuicji
"mi wydaję się że chodzi mu tylko o seks " jeśli kobiecie sie tak "zdaje" to z pewnością ma rację

Gość moze naprawde nie ma czasu
a ty wymagasz za wiele albo chodzi o seks

my widujemy sie codziennie wieczorem i on co rano z pracy dzwoni zawsze o 8 rano, rozmawiamy wtedy z pół godziny sam to dzwonienie wymyslił, nigdy mu nie kazałam

Gość linteobaby
tylko co poradzić że ja nie umiem się od niego uwolnić..że on na mnie działa jak ... :) dba o mnie jak się spotykamy to jestem najważniejsza. i jeśli piszemy sms to zazwyczaj nie ma podtekstów związanych z seksem. tylko zazwyczaj że mu mnie brak albo że chciałby spędzić ze mną troszkę czasu .. itd . cholernie trudno go wyczuć

a i my jesteśmy bardziej dorośli od was i oboje mamy absorbującą pracę zawodową

Gość 23 lata to b młody chłopak
w tym wieku to sie przede wszystkim pobzykać chce ciekawe, że jemu tak rzadko wystarcza... ale czy wystarcza ;-)

Gość linteobaby
wystarcza nie wystarcza .. twierdzi że często ma ochote .. że nikt na niego nigdy tak nie działał .. jak się całujemy to on już jest gotowy więc napalony troszkę jest .. ja też zresztą . może gdybym pracowała to inaczej by mi się to wydawało bo też bym miała zajęcie .. no cóż .. okaże się o co mu chodzi jak się pewnego dnia już nie odezwię :)

Gość facet co lubi ...
Jak nie potrafisz mu odmówić i czerpiesz z tego przyjemność to po co nam się tu wyżalasz :) idź się baw .

Gość i ty robisz z tego problem
ja widuje sie z moim narzeczonym ( !! ) czasem i raz na 2 tygodnie! I nie robie z tego problemu, Kazdy ma goracy okres w zyciu i wlasne sprawy zawodowe. po calym dniu w firmie, uwierz mi, poprostu juz sie nic nie chce.